Crowne Plaza Dead Sea Obrázok0
Crowne Plaza Dead Sea Obrázok1
Crowne Plaza Dead Sea Obrázok2
Crowne Plaza Dead Sea Obrázok3
Crowne Plaza Dead Sea Obrázok4
Crowne Plaza Dead Sea Obrázok5
Crowne Plaza Dead Sea Obrázok6
Crowne Plaza Dead Sea Obrázok7
Crowne Plaza Dead Sea Obrázok8
Crowne Plaza Dead Sea Obrázok9
Crowne Plaza Dead Sea Obrázok10
Crowne Plaza Dead Sea Obrázok11
Crowne Plaza Dead Sea Obrázok12
Crowne Plaza Dead Sea Obrázok13
Crowne Plaza Dead Sea Obrázok14
Crowne Plaza Dead Sea Obrázok15
Crowne Plaza Dead Sea Obrázok16
Crowne Plaza Dead Sea Obrázok17

Crowne Plaza Dead Sea

Jordánsko
Pobytové
Pláž do 100 m
Wi-Fi
Klid / mimo město
Exkluzivní, 5*
SPA
Lehátka zdarma
Bazén
Bazén se slanou vodou

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Hotel

Umiestnenie

Šik a moderný hotel patriaci do medzinárodnej hotelovej siete Intercontinental ("IHG"). Nachádza sa na rozsiahlom pozemku priamo na peknej, udržiavanej pláži, na severovýchodnom pobreží Mŕtveho mora. Vo vzdialenosti približne 2 km sa nachádza malé nákupné centrum a približne 60 km severovýchodne od hotela je jordánske hlavné mesto Ammán s množstvom obchodov a reštaurácií. V okruhu približne 50 km sa nachádzajú početné turistické atrakcie, ako napríklad hora Nebo, Madaba a Betánia. Letisko Aqaba sa nachádza približne 1,5 km od hotela. 265 km od hotela.

Pláž

Hotel má vlastnú udržiavanú piesočnato-kamienkovú pláž (odporúčame obuv do vody), ktorá je jednou z najdlhších súkromných pláží pri Mŕtvom mori. Ležadlá, slnečníky a osušky sú zadarmo

.
K dispozícii pre hostí

Hotel postavený v podobe prázdninovej dediny so svetlými, elegantnými interiérmi. Svojim hosťom ponúka: Recepcia s nepretržitou prevádzkou, lobby, 8 výťahov, široký výber reštaurácií a barov (niektoré za príplatok): Reštaurácie: hlavná reštaurácia Ambrosia (medzinárodná kuchyňa podávaná formou bufetu), reštaurácia Burj Al Hamam (libanonská kuchyňa), reštaurácia El Grito (mexická kuchyňa), reštaurácia Promenade a lobby bar Rabbel a bar pri bazéne Aqua. K dispozícii sú 2 bazény - jeden, "The Lake" zaberá približne 5500 m2 v centrálnej časti hotelového areálu, druhý typu "infinity", je určený len pre dospelých. Pre deti je k dispozícii samostatné zatienené detské brodítko (sezónne vyhrievané). Ďalšie zariadenia hotela: fitnescentrum, veľké wellness centrum s vnútornými bazénmi, úschovňa batožiny, práčovňa.

Internet

Bezdrôtové pripojenie na internet v celom hoteli bez poplatku.

Stravovanie

Raňajky formou bohatého bufetu v hlavnej reštaurácii. Možný je príplatok za polpenziu (HB - nápoje sa platia extra) alebo plnú penziu "plus" (FB+) zahŕňajúcu raňajky, obed a večeru a pohár miestneho vína alebo pohár miestneho piva k obedu/večeri a vybrané nealkoholické nápoje podávané k jedlám. Ostatné nápoje k jedlám a medzi jedlami sú za príplatok.

.
Športový a animačný program

K dispozícii sú vírivky, volejbalové ihriská a posilňovňa. Niekoľkokrát do týždňa sa vo večerných hodinách koná ľahký animačný program, predstavenia a živá hudba. Pre najmenších je k dispozícii zatienené detské brodítko, herňa a aktivity miniklubu. Za poplatok: nedávno zrekonštruované wellness centrum s 3 krytými bazénmi (1 so slanou vodou) a saunou.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Najväčší hotel pri Mŕtvom mori s výhodnou polohou pri priestrannej pláži a s jemne upraveným pozemkom. Profesionálne služby a výnimočná starostlivosť o spokojnosť každého hosťa sú hlavnými črtami tohto hotela. Elegantné, priestranné izby, zabezpečia každému pohodlnú dovolenku pri Mŕtvom mori.

Program:

Mapa

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €