Holiday Inn Resort Dead Sea Obrázok0
Holiday Inn Resort Dead Sea Obrázok1
Holiday Inn Resort Dead Sea Obrázok2
Holiday Inn Resort Dead Sea Obrázok3
Holiday Inn Resort Dead Sea Obrázok4
Holiday Inn Resort Dead Sea Obrázok5
Holiday Inn Resort Dead Sea Obrázok6
Holiday Inn Resort Dead Sea Obrázok7
Holiday Inn Resort Dead Sea Obrázok8
Holiday Inn Resort Dead Sea Obrázok9
Holiday Inn Resort Dead Sea Obrázok10
Holiday Inn Resort Dead Sea Obrázok11

Holiday Inn Resort Dead Sea

Jordánsko
Pobytové
Pláž do 100 m
Wi-Fi
Posilovna
SPA
Klid / mimo město
Bazén se sladkou vodou
Bazén

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Hotel

Umiestnenie

Komfortný hotel patriaci do medzinárodnej hotelovej skupiny Intercontinental ("IHG"). Nachádza sa na rozsiahlom pozemku, priamo na pláži, na severnom pobreží Mŕtveho mora v pokojnej oblasti susediacej s niekoľkými hotelmi. Približne 50 km severovýchodne od hotela sa nachádza Ammán s množstvom obchodov a reštaurácií. Letisko v Akabe sa nachádza cca. 270 km od hotela.

Pláž

Hotel sa nachádza priamo na kamienkovej a piesočnatej pláži (odporúčame obuv do vody). Ležadlá, slnečníky a plážové osušky sú na pláži k dispozícii zadarmo.

Poznámka:Voda v Mŕtvom mori je veľmi slaná, takže plávanie je možné (relaxačné, ale nie dlhé). Voda má mnoho blahodarných vlastností pre ľudský organizmus (prírodné SPA). Vzhľadom na slanosť a vztlak vody nie je možné plávanie v mori.

K dispozícii pre hostí

Hotel postavený v podobe prázdninovej dediny ponúka svojim hosťom: Hotel ponúka 24-hodinovú recepciu, lobby, hlavnú reštauráciu Al-Deera (medzinárodná kuchyňa), reštauráciu Shrak (jordánska kuchyňa), reštauráciu Below 393 (fusion kuchyňa), reštauráciu/bar Horizon Terrace (špecializuje sa na morské plody) a bar pri bazéne a lobby bar (tematické reštaurácie a niektoré bary sú spoplatnené). K dispozícii sú 3 vonkajšie bazény radené terasovito za sebou (1 sezónne vyhrievaný), ako aj vírivka a samostatný detský bazén. Obklopuje ich slnečná terasa s ležadlami, slnečníkmi a uterákmi pri bazéne, ktoré sú zahrnuté v cene. Okrem toho v hoteli nájdete: posilňovňu, kúpele, úschovňu batožiny, zmenáreň, konferenčné centrum, služby concierge, obchod so suvenírmi, práčovňu, parkovisko.

Internet

V celom hoteli je k dispozícii bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.

Stravovanie

Raňajky formou bohatého bufetu v hlavnej reštaurácii. Možný je príplatok za polpenziu (HB - nápoje sa platia extra) alebo plnú penziu "plus" (FB+) zahŕňajúcu raňajky, obed a večeru a pohár miestneho vína alebo pohár miestneho piva k obedu/večeri a vybrané nealkoholické nápoje podávané k jedlám. Ostatné nápoje k jedlám a medzi jedlami sú za príplatok.

.
Športový a animačný program

V areáli hotela si môžete vychutnať jeden z niekoľkých bazénov, vírivku, saunu alebo dobre vybavenú posilňovňu. Niekoľkokrát týždenne (sezónne) sa počas dňa a večer koná ľahký animačný program. Pre najmenšie deti je k dispozícii detské brodítko a aktivity v miniklube. Za poplatok: wellness centrum (masáže a kozmetické procedúry).

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Osvedčená hotelová sieť sa premieta do dobrých recenzií a spokojných hostí ubytovaných v hoteli Holiday Inn Resort Dead Sea. Je dobrou voľbou pre páry aj rodiny s deťmi. Veľký bazén, dobre udržiavaná pláž a priamy prístup k Mŕtvemu moru vám umožnia bezstarostný oddych.

Program:

Mapa

Hodnotenie

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €