Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázok0
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázok1
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázok2
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázok3
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázok4
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázok5
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázok6
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázok7
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázok8
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázok9
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázok10
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázok11
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázok12
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázok13
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázok14
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázok15
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázok16
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázok17
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázok18
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázok19
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázok20
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázok21
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázok22
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázok23

Marlita Beach Hotel & Apartments

Cyprus
Pobytové
Rodinný

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Hotel

Umiestnenie

Vysokokvalitný komplex pozostávajúci z hotelov Marlita a Anastasia (nachádzajúcich sa blízko seba vo veľkom hotelovom areáli); po rozsiahlej rekonštrukcii v zime 2016/2017. - Kvalita zaručená vysoko cenenou sieťou hotelov Tsokkos. Hotel sa nachádza v niekoľkých budovách pri (cca 70 m) piesočnatej pláži, na východnom pobreží južného Cypru v Protarase, známom a obľúbenom letovisku, neďaleko promenády, ktorá sa tiahne pozdĺž pobrežia (jej začiatok cca 500 m od hotela). Do centra Protarasu sa môžete prejsť po promenáde (cca 2 km), najbližšie bary, kaviarne a obchody sú vzdialené cca 150 m. Neďaleko hotela (cca 150 m) sa nachádza autobusová zastávka, odkiaľ premávajú autobusy do centra Protarasu a Ayia Napy (najväčší počet diskoték a klubov na Cypre !) . Letisko v Larnake je vzdialené približne 60 km.

.
Pláž

Hneď vedľa hotela (musíte prejsť cez promenádu) sa nachádza piesočnatá pláž (cca 70 m) v zálive Marlita s pozvoľným vstupom do mora (na Cypre sú všetky pláže verejné a všeobecne prístupné). Na pláži sú k dispozícii ležadlá a slnečníky (za poplatok, cca 2,5 EUR za ležadlo/deň); plážové osušky sú k dispozícii v hoteli zdarma (vyžaduje sa záloha 10 EUR).

K dispozícii pre hostí

24-hodinová recepcia s halou a výťahmi. V hlavnej budove : bufetová hlavná reštaurácia s medzinárodnou kuchyňou a 4 bary (vrátane 1 pri bazéne) a a'la carte reštaurácia -Thalassa Restaurant & Bar s medzinárodnou kuchyňou (za poplatok). Hotelový komplex sa vyznačuje rozsiahlymi športovými a rekreačnými zariadeniami vrátane: 2 vonkajšie bazény s lagúnou (hlboký a plytší pre deti), krytý bazén s detským bazénom a bezplatný aquapark so šmykľavkami pre dospelých a deti (oba v hoteli Anastasia). Hostia hotela Marlita môžu využívať bazény a rekreačnú oblasť sesterského hotela Anastasia. Okrem toho môžu využívať posilňovňu (zdarma) a wellness centrum (za príplatok), pingpongový stôl, šípky a herňu. V komplexe sa nachádza tenisový kurt (vybavenie a osvetlenie za poplatok). K dispozícii sú služby ako práčovňa, zmenáreň (za príplatok).

.
Internet

Wifi pripojenie na internet vo verejných priestoroch a izbách je spoplatnené (cca 10EUR/deň).

.
Stravovanie

Balík All Inclusive zahŕňa raňajky (7:00-10:00), obed (12:30-14:30) a večeru (18:30-21:30) formou bufetu (medzinárodná kuchyňa). Okrem toho občerstvenie medzi jedlami (10:30-12:00, 15:30-18:00) a večerné občerstvenie od 22:00-24:00. Formulár All Inclusive zahŕňa aj zmrzlinu a čas na čaj od 16:30-17:30. V rámci All Inclusive sú k dispozícii miestne alkoholické a nealkoholické nápoje, tiež v bare pri aquaparku. Za príplatok si môžete objednať čerstvo vylisované šťavy, ochutené kávy a importované alkoholické nápoje.

Športový a animačný program

Športový a animačný program: rozsiahly animačný program pre deti: športové aktivity, hry, umelecké aktivity, detské ihrisko a pre dospelých: večerná show, živá hudba a súťaže. Od polovice júna do polovice septembra FIGLO KLUB s animáciou v poľskom jazyku. Hotel ponúka bezplatnú lekciu "úvodného potápania" (raz za pobyt). Okrem toho je na požiadanie a za príplatok k dispozícii opatrovateľka detí.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Odporúčame ho najmä rodinám s deťmi kvôli pohodlnému ubytovaniu v štúdiách a apartmánoch a možnosti využívať aquapark. Bohatý vzorec All Inclusive bude ďalšou výhodou pre dospelých a výborná poloha v blízkosti pláže a zábavy uspokojí všetkých, ktorí túžia po atrakciách letoviska . Komplex po rozsiahlej rekonštrukcii v rokoch 2016/2017. Za to všetko hviezdička navyše od Rainbow !

Program:

Mapa

Počasie

Hodnotenie

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €