Vrissiana Beach Hotel Obrázok0
Vrissiana Beach Hotel Obrázok1
Vrissiana Beach Hotel Obrázok2
Vrissiana Beach Hotel Obrázok3
Vrissiana Beach Hotel Obrázok4
Vrissiana Beach Hotel Obrázok5
Vrissiana Beach Hotel Obrázok6
Vrissiana Beach Hotel Obrázok7
Vrissiana Beach Hotel Obrázok8
Vrissiana Beach Hotel Obrázok9
Vrissiana Beach Hotel Obrázok10

Vrissiana Beach Hotel

Cyprus
Pobytové
Rodinný
Medzinárodné animácie
Pláž do 100 m
V/blízko centra
S výhľadom na more
Wi-Fi
Posilňovňa
Tenisový kurt
SPA
Bazén so sladkou vodou
Exkluzívny, 5*
Bazén

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Hotel

Poloha
Priestranný a útulný Vrissiana Beach Hotel sa nachádza v Protaras a patrí do známej a oceňovanej cyperskej siete hotelov - Tsokkos Hotels. Centrum a promenáda s obchodmi, klubmi a reštauráciami sa nachádza cca 100 m od hotela. Slávna zátoka Figs Tree je vzdialená cca 1 km od hotela, mesto Ayia Napa cca 10 km (možnosť dôjsť miestnou verejnou dopravou). Medzinárodné letisko v Larnake je vzdialené cca 50 km.

Pláž
Vrissiana Beach Hotel
sa nachádza priamo pri širokej piesočnatej pláži, ktorá je označená modrou vlajkou. Plážový servis - za poplatok (cca 7,5 EUR / deň – dve ležadlá a slnečník).

Vybavenie
Recepcia 24 hod., izbová služba, zmenáreň, výťahy, požičovňa áut, kaderníctvo, salón krásy, obchod so suvenírmi. Vrissiana Beach Hotel má hlavnú reštauráciu Thalassa (tematické menu a pokrmy pre deti), reštauráciu a'la carte, bar pri bazéne Paradise (a'la carte za poplatok) a bar C-View s terasou. Hotel má vonkajší bazén (jeden lagúnový) a detský bazén, obklopený slnečnou terasou. Ležadlá, slnečníky a plážové osušky pri bazénoch - zadarmo (nutná záloha 20 EUR).

Izby
Vrissiana Beach Hotel
má viac ako 136 útulných a vkusne zariadených izieb, ktoré sú umiestnené v niekoľko poschodovej budove.
Štandardné dvojlôžkové izby (možnosť jednej prístelky) sú vybavené kúpeľňou (vaňa / sprcha, WC, sušič vlasov), klimatizáciou, satelitným TV, telefónom, rádiom, minibarom (za poplatok), príslušenstvom k príprave kávy a čaju, trezorom (za poplatok cca 2 , 5 EUR / deň) a balkónom. Izby s výhľadom na more sú k dispozícii za príplatok (nie je to čelný výhľad) a s bočným výhľadom na more (izby sú umiestnené v ďalšej časti budovy).

Strava
All Inclusive: raňajky (07:00-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (19:00-21:30) - sú podávané formou bufetu v reštaurácii. Navyše: občerstvenie v určených baroch (10:30-12:00, 14:30-17:00 a 22:00-24:00), miestne alkoholické a nealkoholické nápoje v určených baroch (10:00-24:00). Za poplatok: čerstvo vylisované džúsy a balená voda, víno a ostatné fľaškové alkoholické nápoje.

Šport a zábava
Animácie a hry počas dňa (pre deti i dospelých), večerná show: tanečné vystúpenia, živá hudba, v sesterskom hoteli Constantinos the Great. Navyše tenisové kurty v sesterskom hoteli Constantinos the Great (nutná skoršia rezervácia; zapožičanie vybavenia za poplatok). Hotel ponúka posilňovňu a úvodnú lekciu potápania. Ostatné atrakcie za poplatok: sauna, kúpele, masáže, centrum vodných športov. Pre deti: detský bazén.

Internet
V areáli hotela Wi-Fi pripojenie k internetu - za poplatok (cca 10 EUR / deň, 24 EUR / týždeň).

Miestne kategórie
****

Webové stránky
www.tsokkos.com

Hodnotenie klientov
Recenzie k tomuto hotelu nájdete tu: http://r.pl/cypr-larnaka-wypoczynek/vrissiana-beach-hotel

Náš názor
Kvalitný hotel s krásnym, moderným interiérom a dobrým jedlom! Vrissiana Beach Hotel je obzvlášť vhodný pre tých, ktorí hľadajú oddych v luxusnom prostredí, s možnosťou využitia miestnych atrakcií. Ďalšie "slniečko" za skvelé služby a umiestnenie priamo pri piesočnatej pláži.

Vyššie uvedený text je prekladom poľského originálu, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou zmluvy o zájazde. Chyby v preklade vyhradené.

Program:

Mapa

Počasie

Hodnotenie

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €