Ubytování PDD Obrázok0
Ubytování PDD Obrázok1
Ubytování PDD Obrázok2
Ubytování PDD Obrázok3
Ubytování PDD Obrázok4
Ubytování PDD Obrázok5
Ubytování PDD Obrázok6
Ubytování PDD Obrázok7
Ubytování PDD Obrázok8
Ubytování PDD Obrázok9
Ubytování PDD Obrázok10
Ubytování PDD Obrázok11
Ubytování PDD Obrázok12
Ubytování PDD Obrázok13
Ubytování PDD Obrázok14
Ubytování PDD Obrázok15
Ubytování PDD Obrázok16
Ubytování PDD Obrázok17
Ubytování PDD Obrázok18
Ubytování PDD Obrázok19
Ubytování PDD Obrázok20
Ubytování PDD Obrázok21
Ubytování PDD Obrázok22
Ubytování PDD Obrázok23
Ubytování PDD Obrázok24
Ubytování PDD Obrázok25
Ubytování PDD Obrázok26
Ubytování PDD Obrázok27
Ubytování PDD Obrázok28
Ubytování PDD Obrázok29
Ubytování PDD Obrázok30
Ubytování PDD Obrázok31

Portugalsko od A do Z

Portugalsko - Algarve
Poznávacie + pobytové

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem, letištní taxy, přejezdy klimatizovaným autokarem během poznávací části, ubytování (7 nebo za příplatek 14 nocí), stravování: snídaně a večeře, turistický program (viz níže), služby polského průvodce během poznávací části, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

Základní cena nezahrnuje: poplatek za balíček na realizaci programu (mimo jiné vstupné, spropitné, systém Tour Guide, rezervační poplatky atd.) ve výši cca 155 EUR/os. - povinný poplatek placený průvodci formou balíčku na místě. Balíček nezahrnuje ceny fakultativních výletů (ceny jsou uvedeny v programu zájezdu), další jídla, nápoje k večeřím, jiné osobní výdaje, místní pobytovou taxu v hotelech v Lisabonu (cca 2 EUR/os./den), v Portu (cca 2 EUR/os./den), v Braze (cca 1,5 EUR/os./den) a v oblasti Algarve (cca 1,5 EUR/os./den).

Důležité! Přečtěte si aktuální informace Covid-19 a cestování a podmínky vstupu do Portugalska.
 
Název zájezdu v polském jazyce: Portugalia od deski do deski
Kód zájezdu: PDD

Vzhledem k onemocnění COVID-19 mohou být některé hotelové atrakce/služby časově omezeny a/nebo nemusí být nabízeny. 

Program

Lisabon - město markýze de Pombala • kláštery UNESCO - Jeronymův, Alcobaça a Tomar • středověké Guimarães a Óbidos • krásné pláže Cascais • Aveiro - portugalské Benátky • svatyně ve Fatimě • víno z Porta • královská Sintra • pro zájemce možnost strávit další týden v Algarve nebo na pobřeží Costa de la Luz

Den 1
Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu transfer do hotelu v oblasti Algarve. Ve večerních hodinách večeře a přenocování. Klienti, kteří přiletí do Faro v pozdních večerních hodinách nemají v tento den večeři. 

Den 2
Přejezd do Sintry - města nazývaného portugalskou Arcadií, kde králové Portugalska odpočívali ve svých impozantních palácích. Uvidíme Palacio Nacional - Národní palác ležící v samém srdci Sintry je jedním z nejznámějších objektů v Portugalsku. Jeho charakteristické komíny se objevují na většině pohlednic ze Sintry a samotný palác skrývá mnoho krásných a cenných předmětů a ornamentů. V minulosti byl nejčastěji obývaným královským sídlem v Portugalsku a zůstal v nepřetržitém užívání od 15. století až do pádu monarchie v roce 1910. Ve volném čase bude příležitost se projít po nádherných ulicích města a ochutnat místní speciality, např. queijadas - sýrové zákusky. Přejezd na Cabo da Roca - skalnatý mys - nejzápadnější bod kontinentální Evropy a panoramatický přejezd podél pobřeží do Cascais, jednoho z lisabonských letovisek. Volný čas na odpočinek na městské pláži nebo na procházku úzkými uličkami města. Doporučujeme ochutnat slavné sardinhas grelhadas - grilované sardinky, díky kterým je Cascais známé. Přejezd do hotelu v okolí Lisabonu, večeře a přenocování. (Trasa cca 260 km) 
Večer pro zájemce a za poplatek Fado večer (cca 40-45 EUR/os.).

Den 3
Po snídani přejezd ve směru Lisabonu a prohlídka hlavního města Portugalska. V programu mimo jiné: čtvrť Baixa, mistrovská architektura výtahu sv. Justýny, slavná promenáda Rua Augusta, katedrála a zámek sv. Jiřího. V programu také čtvrť Alfama s jedním z nejkrásnějších vyhlídkových míst v Lisabonu. Ve volném čase - příležitost ochutnat portugalské lahůdky, např. slavnou bacalhau (tresku). Dalším bodem programu bude Belémská čtvrť: klášter sv. Jeronýma (UNESCO), Belémská věž, Větrná růžice a pomník zeměpisných objevů připomínající slavné portugalské dobyvatele: Jindřicha Mořeplavce, Vasco da Gamu, Ferdinanda Magellana. Posledním bodem programu bude výstavní areál Expo’98. Obzvlášť doporučujeme nádherné oceanárium Pavilhão dos Oceanid - komplex 5 velkých akvárií, ve kterých se nachází mořská flóra a fauna: od sardinek po žraloky, tučňáky a korály. Večeře a přenocování v hotelu v okolí Lisabonu. (Trasa cca 300 km)

Den 4
Po snídani přejezd do Óbidosu - „města královen“ s impozantním zámkem patřícím mezi sedm divů Portugalska. Je to půvabné město obklopené středověkými hradbami s klikatými uličkami a s typickými bílými domy, obchody s keramikou a suvenýry, malými restauracemi servírujícími slavný třešňový likér Ginja. Dnes je v zámku historický hotel Pousada Castelo Óbidos s pokoji pojmenovanými podle králů a královen, které zde kdysi žily. Dalším bodem programu bude Coimbra a prohlídka tohoto slavného akademického centra ležícího u řeky Mondego. Uvidíme staré město, hodinovou věž Torre, starou univerzitu, Biblioteca Joanina, arkádové budovy Sala Grande dos Actos, Largo da Portagem (hlavní náměstí čtvrti Baixa). Odpoledne se vydáme do Aveiro - města, které se díky laguně a kanálům často nazývá „portugalskými Benátkami“, které dávají Aveiro zvláštní charakter. Plavba po kanálech Aveiro na barevných lodích moliceiros a volný čas ve staré čtvrti Beira Mar. Následně přejezd do hotelu na večeři a přenocování. 

Den 5
Po snídani přejezd do Viana do Castelo - města, jehož klikaté uličky a postranní náměstí nás přenesou do doby středověku: Praca da Republica - hlavní náměstí města s fontánou ze 16. století, dům slavného námořníka Joao Velho, renesanční dům - Misericordia a další středověké stavby města. Panorama města a ústí řeky Limy do Atlantského oceánu z hory sv. Lucie. Dalším bodem programu bude Guimaraes - město považované za kolébku Portugalské kultury. Historické staré město Guimaraes je zapsáno na seznamu Světového dědictví UNESCO: středověké domy, masivní zdi Castelo de Guimaraes, palác hrabat Braganca (poslední dynastie v Portugalsku) a hlavní náměstí města - Largo da Oliveira. Vydáme se také do Bom Jesus do Monte - svatyně známé díky nádhernému baroknímu schodišti věnovanému pěti smyslům a třem kardinálním ctnostem. Přejezd do Bragy nazývané portugalským Římem. Během procházky městem uvidíme: nejstarší katedrálu v Portugalsku, zahradu sv. Barbary u biskupského paláce a hlavní městské náměstí Praca da Republica, kde se nachází řada malých restaurací, ve kterých lze ochutnat speciality severního Portugalska. Návrat do hotelu.

Den 6
Po snídani procházka po městě Porto: Torre Dos Clerigos - nejvyšší věž ve městě, Avenida Dos Aliados s radnicí a památníkem krále Petra IV., nádraží Sao Bento zdobené obrazy vyrobenými z azulejos. Procházku zakončíme v Cais da Ribeira - na nejvíce rušném místě Porta, které je zapsáno na seznamu UNESCO. Dalším bodem programu bude návštěva sklípku (bodedze), během které se seznámíme s procesem výroby portského vína, čas na ochutnávku. Následně plavba po řece Douro, během které budeme obdivovat stavbu šesti mostů spojujících břehy Porta a Vila Nova de Gaia a nádherné panorama města. Následně přejezd do Alcobaçy, kde se nachází Cisterciácké opatství. Je to skvělý příklad cisterciácké gotické architektury, s největším kostelem v Portugalsku. Doporučujeme prohlídku hrobky krále Petra I. a jeho tragicky zemřelé milenky Inês Pérez de Castro, síně králů, kuchyně nebo podloubí. Večeře a přenocování v hotelu. 

Den 7
Po snídani volný čas ve Fatimě na návštěvu svatyně Panny Marie Růžencové, ve které je oltář se zobrazením scény Zjevení třem dětem: Lucii, Franciscovi a Jacintovi. Upozornění! Do baziliky nelze vstoupit v kloboucích, šortkách, atd. - je nezbytné skromné ​​oblečení. Pro zájemce (za poplatek cca 15 EUR/os. + případně vstupenka cca 6 EUR/os.) výlet do městečka Tomar, které je známé především díky nádherně zachovalému klášternímu komplexu Convento de Cristo, portugalskému sídlu Templářů a Řádu Krista (UNESCO). Odpoledne návrat na jih Portugalska. Ubytování a večeře v hotelu.

Den 8
Snídaně a vystěhování.
- Klienti, kteří se vracejí do Polska - vystěhování, transfer na letiště ve Faro. V případě časného ranního odletu do Polska neobdrží klienti snídani.
- Klienti pokračující v pobytu na pobřeží Algarve nebo na španělském Costa de la Luz - po snídani vystěhování, transfer do vybraného hotelu (v některých termínech doprava letecky).

Upozornění k programu
- Pořadí realizace bodů programu může být změněno či obráceno.
- Průvodce neprovází po muzejních objektech.
- V hotelech v Lisabonu je při ubytování vybírána pobytová taxa - cca 2 EUR/os./den (poplatek platí pro osoby starší 13 let).
- V hotelech v Portu je při ubytování vybírána pobytová taxa - cca 2 EUR/os./den (poplatek platí pro osoby starší 13 let).
- V hotelech v oblasti Algarve je při ubytování vybírána pobytová taxa - cca 1,5 EUR/os./den (poplatek platí pro osoby starší 13 let).
- V hotelech v Braze je při ubytování vybírána pobytová taxa - cca 1,5 EUR/os./den (poplatek platí pro osoby starší 13 let).

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Ostatné

Obsluha skupiny v systému TOUR GUIDE 
Jedná se o bezdrátový elektronický systém provázení skupin, který umožňuje zákazníkům pohodlnou formu komentované prohlídky. Přečtěte si více o Tour guide.

Sezónnosť

Hlavní turistická sezóna v Portugalsku obvykle trvá od 1.7. do 31.8.

Informácie o hoteloch

Hotely: *** nachádzajúce sa mimo navštevovaných miest

Izby: jednolôžkové, dvojlôžkové, trojlôžkové (trojlôžková izba je zvyčajne dvojlôžková izba s možnosťou prístelky), všetky s vlastnou kúpeľňou a WC, často s telefónom, rádiom a klimatizáciou.

Vybavenie: hotelová reštaurácia a bar

Strava: kontinentálne raňajky a servírovaná večera

Vyššie uvedený text je prekladom poľského originálu, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou zmluvy o zájazde. Chyby v preklade vyhradené.

Hotel

Domes Lake Algarve Autograph Collection

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

Domes Lake Algarve Autograph Collection

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

Domes Lake Algarve Autograph Collection

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

Domes Lake Algarve Autograph Collection

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

6102

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

6102

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

Quinta do Lago

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

Quinta do Lago

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

Quinta do Lago

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

6122

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

6122

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

6122

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

6122

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

Pestana Viking

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

Pestana Viking

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

Pestana Viking

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

Pestana Viking

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

6110

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

6110

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

Epic Sana

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

Epic Sana

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

Epic Sana

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

Epic Sana

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

Puerto Antilla Grand hotel

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

Puerto Antilla Grand hotel

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

Puerto Antilla Grand hotel

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

Vila Gale Atlantico

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

Jupiter Albufeira

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

Jupiter Albufeira

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

Jupiter Albufeira

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

Auramar Beach Resort

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

6113

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

6113

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

6113

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

Conrad Algarve

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

Conrad Algarve

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

6332

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

6332

K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne: 1-, 2-, 3-lôžkové izby (pričom 3-lôžková je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou), všetky s kúpeľňou a WC, často s telefónom a klimatizáciou.

.
Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

Miestna kategória

***

Hodnotenie

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €