Ubytování TRT Obrázok0
Ubytování TRT Obrázok1
Ubytování TRT Obrázok2
Ubytování TRT Obrázok3
Ubytování TRT Obrázok4
Ubytování TRT Obrázok5
Ubytování TRT Obrázok6
Ubytování TRT Obrázok7
Ubytování TRT Obrázok8
Ubytování TRT Obrázok9
Ubytování TRT Obrázok10
Ubytování TRT Obrázok11
Ubytování TRT Obrázok12
Ubytování TRT Obrázok13
Ubytování TRT Obrázok14
Ubytování TRT Obrázok15
Ubytování TRT Obrázok16
Ubytování TRT Obrázok17

Turecko - chuť orientu

Turecko - Istanbul
Poznávacie + pobytové

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem, letištní taxy, ubytování (7 nocí nebo za příplatek 14 nocí), transfery klimatizovaným autokarem nebo autobusem, stravování: během poznávací části -  snídaně a večeře nebo obědy dle programu, stravování: během pobytové části - jak je v popisu hotelů, turistický program (viz níže), služby polského průvodce a delegáta během pobytu, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

Základní cena nezahrnuje: vstupné do navštívených objektů, spropitné, služby místního průvodce, rezervační poplatky do navštívených objektů, služby pro skupinu v systému TGS. Orientační náklady na účast v programu - cca 164 EUR/os. (platí se průvodci jako balíček). Nezahrnuje další jídla (7-10 EUR/1 pokrm) a nápoje, jiné osobní výdaje a turecké vízum.

Upozornění! Výše uvedené ceny víz a poplatky za balíček účasti v programu jsou uvedeny ke dni 14.02.2022 a mohou se změnit.

Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné platit průvodci fakultativní výlety. 

Důležité! Přečtěte si aktuální podmínky vstupu do Turecka.

Název zájezdu v polském jazyce: Turcja - Smak Orientu
Kód zájezdu: TRT

Program

Turecko - chuť orientu - 8 nebo 15 dnů
Hlavní město na křižovatce dvou kultur - Istanbul, Modrá mešita, impozantní Hagia Sophia a palác Topkapi nebo Dolmabahçe, fascinující Kappadokie - dechberoucí let balónem (fakultativně), legendární Trója, starověký Pergamon a Efez, Bavlněný hrad - Pamukkale a termální prameny, pro zájemce další týden pobytu na Turecké riviéře

Den 1
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla na jednotlivých letištích. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Odlet do Antalye. Po příletu transfer do hotelu v Antalyi, setkání s průvodcem. Volný čas. Klienti, kteří přiletí pozdě večer, nemají v tento den večeři, místo toho dostávají balíčky s jídlem. (Trasa cca 20 km)

Den 2
Po časné snídani odjezd ve směru Pamukkale, zvanému díky své barvě Bavlněným hradem. Je to jedinečná kaskáda bílých vápencových teras a přírodních jezírek naplněných vodou z horkých pramenů. Následně procházka po ruinách Hierapolis - starověkých lázní nebo možnost koupání v bazénu Kleopatry (za poplatek cca 100 TL). Odpoledne přejezd do Efezu a prohlídka ruin jednoho z nejlépe dochovaných antických měst na světě: působivá Arkádová cesta, impozantní amfiteátr a Trajánova fontána. Následně přejezd do místa Meryemana, kde uvidíme dům, ve kterém podle tradice žila Marie - matka Krista. Večeře a přenocování v okolí města Selçuk nebo v okolí Kusadasi. (Trasa cca 650 km)

Den 3
Po časné snídani přejezd do Pergamonu, kde navštívíme mimo jiné: nádhernou Akropoli, divadlo a Trajánův chrám. Odpoledne přejezd do starověké Tróje. Město objevil v 19. století amatérský archeolog Heinrich Schliemann, když se řídil podle popisu v Homérově eposu „Ilias“. Uvidíme oblast vykopávek, kde se archeologové dopočítali devíti vrstev - měst a do dnešního dne vedou spory o to, které z nich je „Homérova“ Trója. Další atrakcí bude možnost vidět repliku slavného trojského koně (která si „zahrála“ ve filmu „Trója“) ve městě Çanakkale. Večeře a přenocování v okolí Çanakkale. (Trasa cca 540 km)
 
Den 4
Po snídani přejezd ve směru Istanbulu. Prohlídku města začneme římským hipodromem, který mohl pojmout 100 000 diváků a kde se konaly závody kvadrig a antická představení. Z původního hipodromu se dodnes zachoval: Konstantinův sloup, hadí sloup a egyptský obelisk. Následně uvidíme Modrou mešitu s 6 minarety a 260 vitrážemi. Dalším bodem programu bude návštěva Hagia Sofia - byzantského kostela založeného císařem Justiniánem I. Velikým a prohlídka palácového komplexu Topkapi, který byl od 15. do 19. století sídlem sultánů. Klienti, kteří začínají poznávací část v sobotu navštíví místo palácového komplexu Topkapi (který je v úterý zavřený) palác Dolmabahçe, postavený v 19. století sultánem Abdülmecidem I. Palác měl podávat svědectví o stálé moci Osmanské říše, byl navržen a postaven v západoevropském stylu, a jako předloha posloužil francouzský Louvre a anglický Buckinghamský palác. Večeře a přenocování v hotelu v Istanbulu. Pro zájemce plavba lodí přes průliv Bospor (za poplatek cca 26 EUR). (Trasa cca 450 km)

Den 5
Po časné snídani odjezd ve směru Kappadokie. Během cesty jsou plánovány zastávky na fotografování a v Ankaře návštěva Atatürkova mauzolea (Antikabir). Přejezd na večeři a přenocování do hotelu v oblasti Kappadokie. Pro uvolnění doporučujeme návštěvu skutečných tureckých lázní, ve kterých se po procedurách v pěně a masáži zrelaxujeme po náročném dni (za poplatek 28 EUR). (Trasa cca 900 km)
 
Den 6
Před snídaní pro zájemce možnost letu balónem nad Kappadokii (za poplatek cca 175 EUR, na potvrzení). Po snídani prohlídka úžasných skalních útvarů, podzemních měst a kostelů, kterými je Kappadokie proslulá. Uvidíme soubor svatyní ve skanzenu Göreme (zapsaných na seznamu Světového kulturního dědictví UNESCO), navštívíme komplex Pasabag, kde mniši žili v ústraní, v celách vyhloubených ve skalách. Následně přestávka na zhotovení snímků u přírodní „pevnosti“ ze sopečného tufu v Uchisar, z jejíhož úpatí se rozprostírá impozantní výhled na neobvyklé skalní útvary této oblasti. Odpoledne návštěva podzemního města v Kaymakli, postaveného na osmi různých úrovních, kdysi obývaného cca 10 000 raných křesťanů, kterým se navzdory nepříznivým podmínkám podařilo vybudovat dokonale organizované podzemní město. Bude také čas na nákup originálních šperků z onyxu, kožených výrobků a tureckých sladkostí. Návrat do hotelu na večeři. Po večeři pro zájemce turecký večer (za poplatek cca 29 EUR) a/nebo ukázka rotujících dervišů (za poplatek cca 16 EUR). (Trasa cca 250 km)
 
Den 7
Ráno (pro zájemce) projížďka džípy v Kappadokii při východu slunce (cena cca 55  EUR). Po snídani přejezd na jih přes fascinující oblast Kappadokie do města Konya - „domova Mevlany“ - zakladatele řádu tančících dervišů. Návštěva Mevlana Tekkesi neboli komplexu budov, které patří řádu těch islámských mystiků, kteří usilují o spojení s Bohem skrze extatický tanec. Následně přejezd do Antalye. Ubytování v hotelu, večeře a přenocování. (Trasa cca 500 km)

Den 8
Po snídani vystěhování z hotelu. Následně transfery:
- pro klienty zůstávající na druhý týden pobytu - přejezd do vybraného hotelu na Turecké riviéře, pobyt ve dnech 8-14 a 15. den odlet do Polska. 
- pro klienty, kteří se vracejí do Polska - transfer na letiště a návrat do Polska.

Upozornění k programu
Pořadí realizace bodů programu může být změněno či obráceno. 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Ostatné

Obsluha skupiny v systému TOUR GUIDE
Jedná se o bezdrátový elektronický systém provázení skupin, který umožňuje zákazníkům pohodlnou formu komentované prohlídky. Přečtěte si více o Tour guide.

Výlety po okolí

FAKULTATIVNÍ VÝLETY (ceny jsou uvedeny za osobu)

Plavba přes průliv Bospor - cena cca 26 EUR.
Turecký večer - cena cca 29 EUR.
Ukázka rotujících dervišů - cena cca 16 EUR.
Let balónem - cena cca 175 EUR.
Hammam - cena cca 28 EUR.
Koupání v bazénu Kleopatry - cena cca 50 TL.

Víza

Občané ČR cestující do Turecké republiky musí mít cestovní doklad platný ještě minimálně 150 dnů od data vstupu na území Turecké republiky. Toto opatření nabylo účinnosti 1.1.2015. Při cestách do Turecka je nutno vzít na vědomí, že imigrační úřady a letecké společnosti striktně kontrolují tuto povinnost.
Ministerstvo zahraničních věcí ČR doporučuje českým občanům, aby si před cestou ověřili u zastupitelského úřadu navštěvovaného státu, zda se podmínky pro vstup a pobyt nezměnily.

Osoby s jiným než českým občanstvím mohou podléhat jiným podmínkám udělení víza.

Sezónnosť

Hlavní turistická sezóna v Turecku, na Turecké riviéře obvykle trvá od 1.6. do 30.9.

Informácie o hoteloch

*** hotely - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centra miest - (7 nocí: Antalya - 2 noci, Selcuk / Kusadasi - 1 noc, Canakkale - 1 noc, Istanbul - 1 noc, Kappadokie - 2 noci).

Izby: dvojlôžkové (možnosť prístelky), všetky s kúpeľňou a klimatizáciou (hotely v Kappadokií bez klimatizácie).

Vybavenie: reštaurácia a bar.

Strava: kontinentálne raňajky formou bufetu a večere (formou bufetu alebo menu servírované k stolu). Nápoje k večeri za poplatok.

Miestne kategórie: ***

Vyššie uvedený text je prekladom poľského originálu, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou zmluvy o zájazde. Chyby v preklade vyhradené.

Hotel

Gardenia Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Gardenia Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

6238

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

6238

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Papillon Belvil

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Papillon Belvil

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sherwood Suites Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sherwood Suites Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sherwood Suites Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sherwood Suites Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sherwood Suites Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Wings

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Wings

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Wings

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Wings

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Wings

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Side Star Park

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Side Star Park

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Side Star Park

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Gardenia Beach Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Gardenia Beach Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Gardenia Beach Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Gardenia Beach Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Gardenia Beach Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Gardenia Beach Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Arycanda De Luxe Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Arycanda De Luxe Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Dragon

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Dragon

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Dragon

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Dragon

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Dragon

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Taj Mahal

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Taj Mahal

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Taj Mahal

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Taj Mahal

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sea World Resort and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sea World Resort and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sea World Resort and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sea World Resort and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sea World Resort and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

IC Hotels Green Palace

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

IC Hotels Green Palace

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

IC Hotels Green Palace

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Seaden Corolla Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Seaden Corolla Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Seaden Corolla Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Seaden Corolla Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Villa Side Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Villa Side Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Villa Side Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Concorde De Luxe Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Concorde De Luxe Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Concorde De Luxe Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Concorde De Luxe Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sherwood Exclusive Lara

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sherwood Exclusive Lara

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sherwood Exclusive Lara

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sherwood Exclusive Lara

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sherwood Exclusive Lara

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sherwood Exclusive Lara

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Riviera Zen

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Riviera Zen

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Holiday Palace

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Holiday Palace

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Holiday Palace

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Holiday Palace

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Holiday Palace

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Holiday Palace

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Susesi Luxury Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Susesi Luxury Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Susesi Luxury Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Gloria Verde Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Gloria Verde Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Gloria Verde Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Kaya Belek

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Kirman Sidemarin Beach & Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Kirman Sidemarin Beach & Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Floria Beach Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Floria Beach Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Villa Side Residence

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Villa Side Residence

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Villa Side Residence

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Adam & Eve Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Adam & Eve Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Adam & Eve Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Side Star Beach

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Side Star Beach

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Side Star Beach

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Riviera Hotel and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Riviera Hotel and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Adalya Resort and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Adalya Resort and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Adalya Resort and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Adalya Resort and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Limak Lara Deluxe Hotel&Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Limak Lara Deluxe Hotel&Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Seaden Valentine Resort & Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Seaden Valentine Resort & Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Seaden Valentine Resort & Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Seaden Valentine Resort & Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Seaden Valentine Resort & Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Seaden Quality Resort & SPA

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Seaden Quality Resort & SPA

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Seaden Quality Resort & SPA

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Seaden Quality Resort & SPA

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Seaden Quality Resort & SPA

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Seaden Quality Resort & SPA

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sherwood Dreams Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sherwood Dreams Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sherwood Dreams Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sherwood Dreams Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sherwood Dreams Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sherwood Dreams Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sherwood Dreams Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

IC Hotels Residence

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Ramira City Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Limak Atlantis Deluxe Hotel&Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Limak Atlantis Deluxe Hotel&Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Limak Arcadia Sport&Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Limak Arcadia Sport&Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Side Star Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Side Star Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Side Star Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Side Star Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Side Star Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Side Star Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sea Planet Resort and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sea Planet Resort and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sea Planet Resort and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sea Planet Resort and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sea Planet Resort and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sea Planet Resort and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sea Planet Resort and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Lonicera City Kleopatra

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Lonicera City Kleopatra

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Papillon Ayscha

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Papillon Ayscha

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Papillon Ayscha

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Limak Limra Hotel&Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Limak Limra Hotel&Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Limak Limra Hotel&Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Dizalya Palm Garden

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Dizalya Palm Garden

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Kaya Side

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Kaya Side

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Kaya Side

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Kaya Side

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Kaya Side

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Kaya Palazzo Golf Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Kaya Palazzo Golf Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Kaya Palazzo Golf Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Kaya Palazzo Golf Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Kaya Palazzo Golf Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Garden Beach

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Garden Beach

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Ozlem Garden Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Melissa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sidera Luxury and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sidera Luxury and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Side Star Elegance

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Side Star Elegance

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Side Star Elegance

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Side Star Elegance

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Side Star Elegance

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Side Star Elegance

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Side Star Elegance

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Side Star Elegance

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Side Star Elegance

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Xperia Saray Beach

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Xperia Saray Beach

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Xperia Saray Beach

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Xperia Saray Beach

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Seginus

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Seginus

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Seginus

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Seginus

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Alhambra

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Alhambra

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Alhambra

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Alhambra

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Royal Alhambra

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Long Beach Resort and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Long Beach Resort and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Long Beach Resort and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Long Beach Resort and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Long Beach Resort and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Long Beach Resort and Spa

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sultan Sipahi Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sultan Sipahi Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sultan Sipahi Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sultan Sipahi Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Alba Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Alba Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Alba Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Alba Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Alba Resort

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Alba Queen

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Alba Queen

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Alba Queen

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Alba Queen

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Alba Queen

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Alba Royal

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Alba Royal

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Alba Royal

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Alba Royal

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Adalya Ocean Deluxe

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Adalya Ocean Deluxe

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Adalya Ocean Deluxe

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Baia Lara Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Baia Lara Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Baia Lara Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Baia Lara Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Baia Lara Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Baia Lara Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Titanic Mardan Palace

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Titanic Mardan Palace

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sealife Family Resort Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sealife Family Resort Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sealife Family Resort Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Sealife Family Resort Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Portobello Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Portobello Hotel

Umiestnenie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí:

Postele: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

Stravovacie zariadenia:reštaurácia a bar.

Strava:kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety podávané na stoly). Občerstvenie na večeru sa platí za príplatok.

Kategória miest: ***

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar

Ubytovanie

Hotely *** - skromné, zvyčajne sa nachádzajú mimo centier miest - (7 začatých hotelových nocí: (2 hotely: Antalya - 2, Selcuk/Kusadasi - 1, Canakkale - 1, Istanbul - 1, Kapadokia - 2).

Lôžka: 2-lôžkové (možnosť prístelky), všetky s klimatizáciou (hotely v Kapadócii bez klimatizácie) a kúpeľňou.

.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky a večere formou bufetu (bufetové stoly alebo sety servírované na stoly). Nápoje k večeri sú za príplatok.

.
Miestna kategória

***

Počasie

Hodnotenie

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €