Royal Alhambra Obrázok0
Royal Alhambra Obrázok1
Royal Alhambra Obrázok2
Royal Alhambra Obrázok3
Royal Alhambra Obrázok4
Royal Alhambra Obrázok5
Royal Alhambra Obrázok6
Royal Alhambra Obrázok7
Royal Alhambra Obrázok8
Royal Alhambra Obrázok9
Royal Alhambra Obrázok10
Royal Alhambra Obrázok11
Royal Alhambra Obrázok12
Royal Alhambra Obrázok13
Royal Alhambra Obrázok14
Royal Alhambra Obrázok15
Royal Alhambra Obrázok16
Royal Alhambra Obrázok17
Royal Alhambra Obrázok18
Royal Alhambra Obrázok19
Royal Alhambra Obrázok20
Royal Alhambra Obrázok21
Royal Alhambra Obrázok22
Royal Alhambra Obrázok23
Royal Alhambra Obrázok24
Royal Alhambra Obrázok25
Royal Alhambra Obrázok26
Royal Alhambra Obrázok27

Royal Alhambra

Turecko - Evrenseki
Pobytové
Rodinný
Mezinárodní animace
S výhledem na moře
Rodinný pokoj
Wi-Fi
Posilovna
Wellness
Bazén se sladkou vodou
Luxusní, 5*
Pláž do 100 m

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Hotel

Umiestnenie

Hotel sa nachádza v Çolakli, na veľkom, dobre udržiavanom pozemku. Do Manavgatu cca. 15 km, do Side cca 10 km. Na letisko Antalya cca 40 km.

.
Pláž

Hotel sa nachádza na krásnej, širokej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky zdarma (vyžaduje sa záloha). Pozdĺž pláže promenáda.

.
K dispozícii pre hostí

24 h recepcia, hlavná reštaurácia, 5 a'la carte reštaurácií: turecká, talianska, rybia, mexická a čínska (každá za poplatok cca 10 EUR/osoba, rezervácia nutná), 7 rôznych barov vrátane: lobby baru, baru pri bazéne, disco baru, baru na pláži. 6 bazénov (4 vonkajšie a 2 vnútorné): 1 veľmi veľký bazén nepravidelného tvaru, bazén s 5 šmykľavkami (otvorený v určitých časoch), detské brodítko, detský bazén s 3 šmykľavkami, bezplatný lunapark (pre deti staršie ako 7 rokov, pre mladšie deti - potrebný písomný súhlas rodičov), detské ihrisko. Za poplatok: izbová služba, opatrovanie detí (nutná rezervácia vopred), kaderníctvo, obchody, požičovňa áut, práčovňa, fotograf.

.
Internet

V celom hoteli je k dispozícii bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.

.
Stravovanie

Ultra All Inclusive: raňajky (07:00-10:00), neskoré raňajky (10:00-11:00), obed (13:00-14:30), večera (19:00-21:30), nočné občerstvenie (24:00-07:00), široký výber občerstvenia počas dňa (12:30-15:00), cukráreň (16:00-24:00), detský bufet. Nealkoholické a miestne alkoholické nápoje a niektoré importované nápoje k dispozícii vo vybranom bare 24 h, v ostatných baroch počas otváracích hodín. Za príplatok: dovážané alkoholické nápoje, čerstvé ovocné šťavy, nápoje vo fľašiach.

Športový a animačný program

Bohatý športový a animačný program: večerná show, živá hudba, tanečné vystúpenia, hry, denný animačný program, diskotéka. Ďalej: plážový volejbal, posilňovňa, aerobik, sauna, turecké kúpele, stolný tenis, šípky, ranná gymnastika, tanečné kurzy, hry v bazéne, vodné pólo, vodná gymnastika. Pre deti: miniklub, animačný program. Za poplatok: dobre vybavené wellness centrum, biliard (cca 8 EUR/hod.), bowling, vodné športy.

.
Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Štýlový a pohodlný hotel s bohatou infraštruktúrou a veľmi dobrými službami je ponukou pre náročných hostí. Elegantné interiéry, veľmi priestranné izby, krásna pláž a pokojné prostredie z neho robia ideálne miesto na dovolenkový relax a zároveň sa tu vďaka množstvu atrakcií nie je možné nudiť.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnosť

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Počasie

Hodnotenie r.pl

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €