Sherwood Dreams Resort Obrázok0
Sherwood Dreams Resort Obrázok1
Sherwood Dreams Resort Obrázok2
Sherwood Dreams Resort Obrázok3
Sherwood Dreams Resort Obrázok4
Sherwood Dreams Resort Obrázok5
Sherwood Dreams Resort Obrázok6
Sherwood Dreams Resort Obrázok7
Sherwood Dreams Resort Obrázok8
Sherwood Dreams Resort Obrázok9
Sherwood Dreams Resort Obrázok10
Sherwood Dreams Resort Obrázok11
Sherwood Dreams Resort Obrázok12
Sherwood Dreams Resort Obrázok13
Sherwood Dreams Resort Obrázok14
Sherwood Dreams Resort Obrázok15
Sherwood Dreams Resort Obrázok16
Sherwood Dreams Resort Obrázok17
Sherwood Dreams Resort Obrázok18
Sherwood Dreams Resort Obrázok19
Sherwood Dreams Resort Obrázok20
Sherwood Dreams Resort Obrázok21
Sherwood Dreams Resort Obrázok22
Sherwood Dreams Resort Obrázok23
Sherwood Dreams Resort Obrázok24
Sherwood Dreams Resort Obrázok25
Sherwood Dreams Resort Obrázok26
Sherwood Dreams Resort Obrázok27

Sherwood Dreams Resort

Turecko - Turecká riviéra - Bogazkent
Pobytové
Rodinný
Pláž do 100 m
Wi-Fi
Tenisový kurt
Wellness
Exkluzivní, 5*
Bazén

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Hotel

Umiestnenie

Elegantný hotel sa nachádza v malom mestečku Serik v blízkosti známeho letoviska Belek. Je obklopený exotickou vegetáciou a nachádza sa na pobreží mora. Nachádza sa asi 40 km od letiska v Antalyi, asi 1 km od centra Bogazkentu, asi 9 km od centra Seriku a asi 5 km od centra Beleku. Približne 100 m od najbližšej autobusovej zastávky. Najbližšie historické pamiatky: Perge, Aspendos, Apolónov chrám v Side, kaňon Koprulu, Kaleici.

.
Pláž

Prímo pred hotelom sa nachádza súkromná, dlhá, piesočnato-kamienková pláž na pobreží Stredozemného mora. Ležadlá, slnečníky, sprcha a uteráky sú k dispozícii bez príplatku. V závislosti od poveternostných podmienok je od 1. mája k dispozícii aj mólo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, hlavná reštaurácia Marca, 3 reštaurácie a'la carte: Safran, Pomodoro, Marine (bez príplatku raz týždenne v jednej reštaurácii, rezervácia nutná, otvorené 19:00-21:00), reštaurácia s občerstvením Splash, Sherfood Streetfood a cukráreň. 4 bary: lobby bar Carisma , bar Wave, bar Sense a bar Lemon Flower. K dispozícii je aj kaviareň Bridge. Bazén pre dospelých, detský bazén, 2 bazény so šmykľavkami (4 šmykľavky pre dospelých, 3 pre deti) k dispozícii pre hostí. Ležadlá, sprchy a uteráky k dispozícii bez príplatku. Oddelená detská vodná časť a časť s vírivkou v budove. Za príplatok: služby práčovne a stráženie detí.

Internet

V izbách a verejných priestoroch hotela môžete využívať bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.

Stravovanie

Ultra All Inclusive: v hlavnej reštaurácii raňajky (7:00-11:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-21:00) a nočné občerstvenie (23:00-0:00). Občerstvenie v reštaurácii Splash (12:00-16:00). Občerstvenie a rýchle občerstvenie v reštaurácii Street Sherfood (12:00-16:00). Cukráreň Gilbert (11:00-18:00) s výberom sladkostí. Káva, čaj a nápoje sú k dispozícii v kaviarni Bridge (10:00-18:00). Miestne nealkoholické a alkoholické nápoje a niektoré importované nápoje k dispozícii v lobby bare Carisma (7:00-23:30) a v ďalších baroch vo vybraných časoch. Niektoré dovážané nápoje, energetické nápoje a čerstvo vylisované šťavy za príplatok. Vybrané čerstvo vylisované šťavy pri raňajkách bez príplatku.

Športový a animačný program

Hotel ponúka každodenné aktivity a večerné predstavenia. Medzi aktivity, ktoré sú hosťom k dispozícii, patrí ranná gymnastika, vodná gymnastika, step aerobik, vodné hry, stolný tenis, šípky, basketbal, plážový volejbal, boccia, živá hudba, animácie, turecký kúpeľ, sauna alebo fitnescentrum. Ubytovacie zariadenie ponúka aj tenisový kurt a tenisové vybavenie (osvetlenie kurtu za poplatok). Okrem toho sú za príplatok k dispozícii služby vodných športov, biliard, bowling, herné centrum, wellness centrum. Ponuka pre deti: miniklub (4-12 rokov), mini diskotéka, detský bufet v hlavnej reštaurácii, detské ihrisko v záhrade, lunapark.

.
Webová lokalita

www.sherwoodhotels.com.tr

Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Hotel je chválený pre svoju polohu. Blízky prístup k mnohým okolitým mestám a atrakciám, ale zároveň sa nachádza v atmosférickom, pokojnom meste. Nachádza sa na pobreží so zaujímavou ponukou zariadení. Táto poloha vám zabezpečí pohodové a nádherné chvíle počas vášho výletu. Rozhodne odporúčame pre tých, ktorí sa chcú vrátiť s množstvom spomienok na nezabudnuteľnú dovolenku.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnosť

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnotenie r.pl

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €