Alba Royal Obrázok0
Alba Royal Obrázok1
Alba Royal Obrázok2
Alba Royal Obrázok3
Alba Royal Obrázok4
Alba Royal Obrázok5
Alba Royal Obrázok6
Alba Royal Obrázok7
Alba Royal Obrázok8
Alba Royal Obrázok9
Alba Royal Obrázok10
Alba Royal Obrázok11
Alba Royal Obrázok12
Alba Royal Obrázok13
Alba Royal Obrázok14
Alba Royal Obrázok15
Alba Royal Obrázok16
Alba Royal Obrázok17
Alba Royal Obrázok18
Alba Royal Obrázok19

Alba Royal

Turecko - Turecká riviéra - Strane
Pobytové
Pro dospělé
Pláž do 100 m
Wi-Fi
Exkluzivní, 5*
Bazén
Bezplatná lehátka
Novinka

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Hotel

Umiestnenie

Hotel sa nachádza v meste Colakli. Patrí do siete hotelov Alba. Z jednej strany má výhľad na pohorie Taurus a z druhej strany na vody Stredozemného mora. Od mesta Side je vzdialený približne 8 km, od letiska približne 55 km.

.
Pláž

Hotel sa nachádza priamo na širokej piesočnatej pláži. Plážové vybavenie (uteráky, slnečníky, ležadlá) je zahrnuté v cene.

.
K dispozícii pre hostí

Hodinová recepcia, výťahy, vstupná hala, 3 a la carte reštaurácie s tureckou, kubánskou a rybou kuchyňou (nutná rezervácia vopred), 7 barov vrátane baru pri bazéne a plážového baru, krytý bazén, vonkajší bazén (ležadlá, slnečníky a osušky v cene). Za príplatok: práčovňa, konferenčná miestnosť, služba opatrovania detí.

Internet

Ve verejných priestoroch je k dispozícii bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.

Stravovanie

Ultra All Inclusive: raňajky (7:00-10:00), neskoré raňajky (10:00-10:30), obedy (12:30-14:00) a večere (19:00-21:00) formou bufetu. Nočné občerstvenie (23:30-6:00) v hlavnej reštaurácii, občerstvenie (koláče, zmrzlina, slané občerstvenie) podávané v bare pri bazéne (11:00-16:00) a v plážovom bare (12:00-17:00). Niekoľkokrát týždenne tematické večere s tureckými špecialitami. Miestne značkové alkoholické nápoje, nealkoholické nápoje, džúsy, voda, turecká káva a čaj k dispozícii 24 h vo vybranom bare, v ostatných počas otváracích hodín.

Športový a animačný program

V hoteli sa denne konajú večerné animácie pre hostí. V ponuke pre hostí je minigolf (nutná rezervácia), športové súťaže, šípky, boules, zumba a aqua aerobik. Hotel má svoje spa & wellness centrum vybavené fitnescentrom, saunou a parným kúpeľom, krytým bazénom a vírivkou. Za príplatok si vo wellness centre môžete dopriať procedúry a masáže, požičať si vybavenie na vodné športy a zahrať si biliard.

Webová lokalita Miestna kategória
*****
Podľa nášho názoru

Hotel sa nachádza na ideálnom mieste obklopený morom a horami. Rozmanitosť ponuky Ultra All Inclusive a skvelá športová a animačná ponuka nabáda k dlhšiemu pobytu. Fantastická ponuka pre všetkých, ktorí sa chcú na dovolenke predovšetkým dobre zabaviť.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnosť

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnotenie r.pl

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €