Cullinan Hotel Belek Obrázok0
Cullinan Hotel Belek Obrázok1
Cullinan Hotel Belek Obrázok2
Cullinan Hotel Belek Obrázok3
Cullinan Hotel Belek Obrázok4
Cullinan Hotel Belek Obrázok5
Cullinan Hotel Belek Obrázok6
Cullinan Hotel Belek Obrázok7
Cullinan Hotel Belek Obrázok8
Cullinan Hotel Belek Obrázok9
Cullinan Hotel Belek Obrázok10
Cullinan Hotel Belek Obrázok11
Cullinan Hotel Belek Obrázok12
Cullinan Hotel Belek Obrázok13
Cullinan Hotel Belek Obrázok14
Cullinan Hotel Belek Obrázok15
Cullinan Hotel Belek Obrázok16
Cullinan Hotel Belek Obrázok17
Cullinan Hotel Belek Obrázok18
Cullinan Hotel Belek Obrázok19
Cullinan Hotel Belek Obrázok20
Cullinan Hotel Belek Obrázok21
Cullinan Hotel Belek Obrázok22
Cullinan Hotel Belek Obrázok23
Cullinan Hotel Belek Obrázok24
Cullinan Hotel Belek Obrázok25
Cullinan Hotel Belek Obrázok26
Cullinan Hotel Belek Obrázok27
Cullinan Hotel Belek Obrázok28
Cullinan Hotel Belek Obrázok29

Cullinan Hotel Belek

Turecko - Turecká riviéra - Belek
Pobytové
Rodinný
Pláž do 100 m
S výhledem na moře
Rodinný pokoj
S oddělenou ložnicí
Novinka
Hotel Elite

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Hotel

Umiestnenie

Hotel sa nachádza na prvom pobreží, obklopený veľkou udržiavanou záhradou a golfovým ihriskom. Je vzdialený približne 6 km od centra mesta Kadriye, približne 9 km od centra mesta Belek, približne 36 km od mesta Antalya a približne 26 km od letiska Antalya.

Pláž

Hotel sa nachádza priamo na súkromnej piesočnatej pláži s mólom, ocenenej Modrou vlajkou. Na súkromnej pláži, v priľahlom zelenom páse a na móle je k dispozícii bezplatný plážový servis (ležadlá a slnečníky). Kabíny sú k dispozícii za príplatok.

K dispozícii pre hostí

Hodinová recepcia, 8 výťahov, priestranná vstupná hala, 14 reštaurácií s tureckou, talianskou, indickou, gréckou a ázijskou kuchyňou a špeciálnymi diétami na požiadanie, 20 barov, napr. v hale, na pláži, na móle, pri bazéne a na golfovom ihrisku, 11 verejných bazénov (vonkajšie, vnútorné, nepravidelného tvaru, pri pláži), aquapark (deti 10+). Vodné fajky, stráženie detí, práčovňa, obchody, butiky, kaderníctvo, cigary, požičovňa áut a nabíjačka na elektromobily za poplatok.

Internet

V celom objekte vrátane izieb je k dispozícii bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.

Stravovanie

Ultra All Inclusive: raňajky (08:00-11:00), obed (12:45-14:30), večera (18:30-21:15) v hlavnej reštaurácii, pre deti v reštaurácii Upupa Kids: raňajky (11:30-14:30), obed (16:00-17:30), večera (18:30-20:30) podávané formou bohatého bufetu. Okrem toho obedy pri bazéne v a'la carte reštauráciách: Hasir (12:30-17:00), Sapore (12:30-16:00), pri pláži v a'la carte reštaurácii Yamas (12:30-16:00). Sladké občerstvenie, ovocie, zmrzlina (11:00-18:00) pri pláži, a'la carte reštaurácia Cullinan Bistro (24 hodín denne) a vybrané miestne a dovážané alkoholické nápoje, nápoje, horúce nápoje a vitamínové koktaily v lobby bare a Noble Irish (24 hodín denne), ako aj v ostatných baroch vo vybraných časoch. Za príplatok reštaurácie a'la carte: Lagoon, Pasarella, Sapore, Hasir, Yamas, Beef Grill Club a Asian Breeze (Teppanyaki).

Športový a animačný program

V hoteli prebieha rozsiahly animačný program, organizujú sa večery so živou hudbou, vystúpenia DJ-ov, diskotéky a každodenné turnaje. Ďalej: fitnescentrum, parná a suchá sauna (klasická a bio), turecký kúpeľ. Ďalej: plážový volejbal, vodná gymnastika (vrátane: bicyklov, boxu a trampolín), tenis na trávniku (osvetlenie za príplatok od 20:00 do 24:00), bowling, herňa pre rodiny s deťmi, stolné a elektronické hry. Pre deti: miniklub Upupa. Za príplatok: osobný tréning, golfová akadémia, lekcie plávania a tenisu s vybavením, ľadová jaskyňa, futbal, masáže a procedúry v kúpeľnom centre a vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória
*****
Podľa nášho názoru

Luxusný hotel s veľmi vysokým štandardom služieb. Na jednej strane ponúka svojim hosťom obrovské množstvo atrakcií, na druhej strane rozsiahly areál umožňuje nájsť pokojné miesto pre tých, ktorí hľadajú blažený oddych. Vďaka vynikajúcej kuchyni, krásnej pláži a elegantne zariadeným izbám je ideálny aj pre tých najnáročnejších zákazníkov. Odporúčame ho aj rodinám so staršími deťmi, pretože sa tu nachádza veľký aquapark.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnosť

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Počasie

Hodnotenie r.pl

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €