Gloria Serenity Resort Obrázok0
Gloria Serenity Resort Obrázok1
Gloria Serenity Resort Obrázok2
Gloria Serenity Resort Obrázok3
Gloria Serenity Resort Obrázok4
Gloria Serenity Resort Obrázok5
Gloria Serenity Resort Obrázok6
Gloria Serenity Resort Obrázok7
Gloria Serenity Resort Obrázok8
Gloria Serenity Resort Obrázok9
Gloria Serenity Resort Obrázok10
Gloria Serenity Resort Obrázok11
Gloria Serenity Resort Obrázok12
Gloria Serenity Resort Obrázok13
Gloria Serenity Resort Obrázok14
Gloria Serenity Resort Obrázok15
Gloria Serenity Resort Obrázok16
Gloria Serenity Resort Obrázok17
Gloria Serenity Resort Obrázok18
Gloria Serenity Resort Obrázok19
Gloria Serenity Resort Obrázok20
Gloria Serenity Resort Obrázok21
Gloria Serenity Resort Obrázok22

Gloria Serenity Resort

Turecko - Turecká riviéra - Belek
Pobytové
Rodinný
Wi-Fi
Posilovna
Tenisový kurt
Wellness
Exkluzivní, 5*
Bazén

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Hotel

Umiestnenie

Hotel sa nachádza pri modrom Stredozemnom mori a je zasadený do rozsiahlych upravených záhrad. Susedí so sesterským hotelom Gloria Golf Resort. Od pláže ho oddeľuje rieka Acisu, ktorá mu dodáva šarm. Nachádza sa približne 40 km od letiska Antalya, približne 148 km od letiska Gazipasa a len približne 7 km od centra mesta Belek. Do centra Antalye je to približne 50 km.

.
Pláž

Pred hotelom sa nachádza rieka Acisu, cez ktorú sa dá prejsť priamo po lávke na súkromnú piesočnato-kamienkovú pláž dlhú približne 400 m a mólo. Ležadlá, slnečníky a osušky sú k dispozícii bez príplatku. Pavilóny za príplatok (k dispozícii od 9:00 do 18:00).

K dispozícii pre hostí

Recepcia, hlavná reštaurácia Tetrasomia, 5 a'la carte reštaurácií: japonská, steaková, francúzska, talianska (k dispozícii raz týždenne, rezervácia dva dni vopred) a rybia (k dispozícii raz týždenne, rezervácia dva dni vopred, za príplatok). 9 barov: Ella Fitzgerald lobby bar, Traces Beach bar, Dock's Pier bar, La Trattoria bar, Route 66 bar, Arena bar (v oblasti amfiteátra), Wurlitzer Karaoke bar (v oblasti zábavného centra), Insomnia Disco bar (v oblasti zábavného centra) a Relax Vitamin bar (v oblasti kúpeľov). 3 reštaurácie s občerstvením. Izbová služba (23:00-7:00). Hostia môžu využívať 5 vonkajších bazénov (hlavný bazén, detský bazén, bazén s morskou vodou, vyhrievaný bazén, vyhrievaný bazén pre deti), krytý bazén v areáli Serenity SPA (k dispozícii je aj detský bazén) a aquapark (v areáli Gloria Golf Resort). Ležadlá, slnečníky a osušky zdarma. Za príplatok: práčovňa, stráženie detí (1-12 rokov).

Internet

V izbách a verejných priestoroch hotela môžete využívať bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.

Stravovanie

All Inclusive: raňajky (7:00-10:30), obed (12:30-14:30) a večera (19:00-21:30) v hlavnej reštaurácii formou bufetu. Zmrzlina k dispozícii v hlavnej reštaurácii počas obeda a večere a v reštauráciách s občerstvením. Cukráreň so širokým výberom zákuskov, tort, muffinov a iných (11:00-18:00). Široký výber občerstvenia (vo vybraných časoch medzi 12:00-18:00). Miestne nealkoholické a alkoholické nápoje a niektoré importované nápoje k dispozícii 24 h vo vybranom bare, v ostatných baroch počas otváracích hodín. Niektoré dovážané nápoje za príplatok. Čerstvo vylisované šťavy k dispozícii 24 h v lobby bare, coffee point (8:00-0:00). Hotel je známy svojou rozmanitosťou chutí a nezabudnuteľnou medzinárodnou kuchyňou.

Športový a animačný program

Hotel ponúka množstvo aktivít a animácií vrátane aerobiku, jogy, zumby, vodného póla, gymnastiky, stolného tenisu, animácií, šípok, basketbalu, plážového volejbalu, boccie, nočného klubu Insonomia, amfiteátra (tanečné predstavenia, akrobacia, show), fitnescentra (8:00-20:00 od 16 rokov, niektoré služby za poplatok). K dispozícii sú tenisové kurty (9:00-21:00) (na požiadanie za príplatok: tenisové vybavenie a lekcie). K dispozícii tiež za príplatok: herné centrum (16:00-0:00) vrátane bowlingu, biliardu, videohier, virtuálnej reality, vodných športov, Serenity Spa (9:00-20:00) zahŕňajúce okrem iného masáže, kozmetické procedúry, kozmetické ošetrenia, masáže, kaderníctvo a ďalšie. masáže, kozmetické procedúry, turecký kúpeľ, vírivka, fínska sauna (niektoré služby nie sú k dispozícii pre deti do 16 rokov), Gloria Golf Club: golfové ihrisko so 45 jamkami a lekcie golfu (nutná predchádzajúca rezervácia), Gloria Sports Arena: športová aréna s možnosťou približne 50 športov (v centre Beleku). Pre deti: miniklub (deti vo veku 4-12 rokov), klub pre tínedžerov (13-17 rokov), herňa, detské ihrisko.

Webová lokalita

www.gloria.com.tr

Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Tento hotel sa nachádza uprostred borovicového lesa, má rozľahlý areál so širokou ponukou zariadení a vynikajúcou kuchyňou. Netradičné izby zaujmú svojím komfortom a luxusom. Jedinečný výhľad na rieku a more zároveň dáva hotelu vyniknúť medzi ostatnými svojím očarujúcim šarmom. Všestrannosť zariadení zabezpečí, že vaša cesta poskytne neobyčajné spomienky, kde sa sny stávajú skutočnosťou. Rozhodne odporúčame všetkým náročným klientom.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnosť

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Počasie

Hodnotenie r.pl

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €