Gloria Verde Resort Obrázok0
Gloria Verde Resort Obrázok1
Gloria Verde Resort Obrázok2
Gloria Verde Resort Obrázok3
Gloria Verde Resort Obrázok4
Gloria Verde Resort Obrázok5
Gloria Verde Resort Obrázok6
Gloria Verde Resort Obrázok7
Gloria Verde Resort Obrázok8
Gloria Verde Resort Obrázok9
Gloria Verde Resort Obrázok10
Gloria Verde Resort Obrázok11
Gloria Verde Resort Obrázok12
Gloria Verde Resort Obrázok13
Gloria Verde Resort Obrázok14
Gloria Verde Resort Obrázok15
Gloria Verde Resort Obrázok16
Gloria Verde Resort Obrázok17
Gloria Verde Resort Obrázok18
Gloria Verde Resort Obrázok19
Gloria Verde Resort Obrázok20
Gloria Verde Resort Obrázok21

Gloria Verde Resort

Turecko - Turecká riviéra - Belek
Pobytové
Rodinný
Wi-Fi
Posilovna
Tenisový kurt
Wellness
Exkluzivní, 5*
Bazén

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Hotel

Umiestnenie

Hotel sa nachádza v mestečku Belek na pobreží Stredozemného mora. Nachádza sa uprostred rozsiahlej borovicovej záhrady, v blízkosti dvojhotelov Gloria Serenity Resort a Gloria Golf Resort. Nachádza sa približne 38 km od letiska Antalya, približne 150 km od letiska Gazipasa. Veľmi blízko centra mesta Belek (asi 3,5 km). Zatiaľ čo do centra Antalye je to približne 48 km.

.
Pláž

Hotel má súkromný prístup na piesočnato-kamienkovú pláž, ktorá sa nachádza priamo pred hotelom. Ležadlá, slnečníky a osušky sú k dispozícii zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, hlavná reštaurácia Mythos, 3 reštaurácie a'la carte (k dispozícii raz týždenne, rezervácia dva dni vopred), reštaurácia s občerstvením Garuda. 3 bary: lobby bar, Zodiac bar a Vital bar (v kúpeľnej časti). Nočný klub Insomia v zábavnom centre v rezorte Gloria Serenity (od 18 rokov) v sobotu od 23:00 do 2:00. Hostia môžu využívať tri vonkajšie bazény, k dispozícii sú aj detské brodiská. Uteráky a ležadlá sú k dispozícii zadarmo. Za príplatok: služby práčovne, stráženie detí (1-12 rokov).


.
Internet

V izbách a verejných priestoroch hotela môžete využívať bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.

Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:00-10:30), neskoré raňajky (10:30-12:00), obedy (12:30-14:30), večere (19:00-21:30) podávané formou bohatého bufetu v reštaurácii Mythos. Občerstvenie a zmrzlina počas celého dňa. Miestne nealkoholické a alkoholické nápoje a niektoré importované nápoje k dispozícii 24 h vo vybranom bare, v ostatných baroch počas otváracích hodín. Niektoré dovážané nápoje za poplatok. Čerstvo vylisované džúsy k dispozícii 24 h v bare Zodiac a podávané k raňajkám.


Športový a animačný program

Hotel ponúka množstvo aktivít vrátane aerobiku, jogy, zumby, vodného póla, gymnastiky, stolného tenisu, animácií, šípok, basketbalu a ďalších. K dispozícii je tenisový kurt (9:00-21:00) - na požiadanie za príplatok: tenisové vybavenie a lekcie. K dispozícii za príplatok aj: herné centrum Gloria Serenity Resort (16:00-0:00) vrátane bowlingu, biliardu, videohier, virtuálnej reality; fitnescentrum (8:00-20:00 pre vekové kategórie od 16 rokov); Asklepion Spa (9:00-12 a 15:00-19:00) vrátane okrem iného masáží, kozmetických procedúr, kozmetických ošetrení, masáží, masáží a kozmetického salónu. masáže, kozmetické procedúry, turecké kúpele, sauna, jacuzzi, vodná gymnastika (niektoré služby nie sú k dispozícii pre deti do 16 rokov); golfové ihrisko (3 500 m2), lekcie golfu - nutná rezervácia vopred; športová aréna s možnosťou približne 50 športov (v centre Beleku). Pre deti: miniklub Gogi (deti vo veku 4-12 rokov).

.
Webová lokalita

www.gloria.com.tr

Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Hotel vyzdvihuje prírodné krásy svojho okolia a dobre zapadá do okolia. Je komornejší ako dvojičky hotela Gloria, ale vôbec nezaostáva svojou vynikajúcou ponukou. Jeho blízkosť k pláži aj k centru mesta nabáda k dlhšiemu pobytu. Harmonické a útulne zariadené izby vás prenesú do sveta snov a nebude sa vám chcieť ísť domov. Rozhodne odporúčame všetkým, ktorí hľadajú náladové a atmosférické miesto, kde si oddýchnete využitím ponuky, ktorú hotel pripravil.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnosť

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Počasie

Hodnotenie r.pl

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €