Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok0
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok1
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok2
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok3
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok4
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok5
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok6
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok7
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok8
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok9
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok10
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok11
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok12
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok13
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok14
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok15
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok16
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok17
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok18
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok19
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok20
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok21
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok22
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok23
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok24
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok25
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok26
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok27
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok28
Kaya Palazzo Golf Resort Obrázok29

Kaya Palazzo Golf Resort

Turecko - Turecká riviéra - Belek
Pobytové
Rodinný
Pláž do 100 m
Wi-Fi
Posilovna
Tenisový kurt
Wellness
Bazén se sladkou vodou
Exkluzivní, 5*
Bazén se slanou vodou
Bazén

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Hotel

Umiestnenie

Hotel sa nachádza na pobreží Stredozemného mora obklopený exotickou vegetáciou. Nachádza sa približne 150 m od golfového klubu Kaya Palazzo. Nachádza sa približne 27 km od letiska Antalya, približne 35 km od centra Antalye a približne 2,5 km od centra mesta Kadriye.

.
Pláž

Hotel má prístup k súkromnej piesočnatej pláži dlhej približne 200 m s mólom. Ležadlá, slnečníky a osušky sú na pláži k dispozícii bez príplatku.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, hlavná reštaurácia The Palazzo, oddelená časť detskej reštaurácie s detským menu, 5 a'la carte reštaurácií: ázijská, talianska, turecká, steaková a rybia (za príplatok, nutná rezervácia vopred). LIVIO snack reštaurácia a cukráreň so širokým výberom zákuskov. Pre hostí izieb Luxury Lagoon Suites je k dispozícii špeciálna reštaurácia Lagoon. Hosťom je k dispozícii 9 barov (Golf Club Bar a Lagoon Bar za príplatok). V areáli hotela: hlavný bazén, detský bazén, 2 vnútorné bazény, relaxačný bazén, bazén s morskou vodou. Aquapark s bazénmi (7 toboganov, vodná veža pre deti). Ležadlá, slnečníky a osušky k dispozícii bez príplatku. Za príplatok: obchody, fotograf, požičovňa áut, služby práčovne, kaderníctvo, opatrovateľka detí.

Internet

V izbách a verejných priestoroch hotela môžete využívať bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.

Stravovanie

Ultra All Inclusive: raňajky (7:00-10:30), neskoré raňajky (10:30-11:00), obed (12:30-14:30), večera (19:00-21:30) a nočný bufet (23:30-02:00) v hlavnej reštaurácii formou bufetu. Tiež: občerstvenie (12:00-16:00) cukráreň (10:30-18:30). Miestne a niektoré dovážané alkoholické a nealkoholické nápoje, k dispozícii vo vybranom bare 24 h, v ostatných baroch počas otváracích hodín. Výber káv a čajov, vín, koktailov, limonád, čerstvo vylisovaných džúsov v baroch a rôzne možnosti v hlavnej reštaurácii, cukrárni, snack bare. Koncept ponúka pestrú medzinárodnú kuchyňu v jedinečnej atmosfére.

Športový a animačný program

Hotel ponúka celý rad aktivít pripravených pre hostí. K dispozícii sú: diskotéka, vodné hry, denné párty, živé hudobné vystúpenia, akrobatické predstavenia, párty na móle, tanečné predstavenia. Ďalšie: šípky, vodná gymnastika, ranná gymnastika, step aerobik, boccia a stolný tenis. Za poplatok: futbal, centrum hier, lekcie tenisu a jazdy na koni, športové centrum s: tenisovými kurtmi (zdarma), osvetlením kurtov, lekciami tenisu a golfu, golfový klub s 18 jamkami, obchod s golfovými a tenisovými potrebami. K dispozícii sú aj kúpele (9:00-20:00) s bazénom, posilňovňou, saunou, tureckým kúpeľom, parným kúpeľom, snehovou fontánou, relaxačnou miestnosťou. Za poplatok: masáže, kozmetické procedúry, doplnkové procedúry. Pre deti: miniklub (pre deti od 4 do 16 rokov).

.
Webová lokalita

www.kayahotels.com

Miestna kategória
*****
Podľa nášho názoru

Exkluzívny hotel sa nachádza na dobrom mieste. Odporúčame náročným klientom a milovníkom golfu, ktorí ocenia blízkosť golfového klubu Kaya Palazzo. Skvelá voľba či už pre rodinnú dovolenku alebo pre jednotlivcov. Rozsiahla ponuka All Inclusive splní prehnané očakávania. Malebný výhľad nabáda k dlhodobému pobytu, ktorý vám poskytne skvelé spomienky na dlhé roky.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnosť

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Počasie

Hodnotenie r.pl

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €