Papillon Belvil Obrázok0
Papillon Belvil Obrázok1
Papillon Belvil Obrázok2
Papillon Belvil Obrázok3
Papillon Belvil Obrázok4
Papillon Belvil Obrázok5
Papillon Belvil Obrázok6
Papillon Belvil Obrázok7
Papillon Belvil Obrázok8
Papillon Belvil Obrázok9
Papillon Belvil Obrázok10
Papillon Belvil Obrázok11
Papillon Belvil Obrázok12
Papillon Belvil Obrázok13
Papillon Belvil Obrázok14

Papillon Belvil

Turecko - Turecká riviéra - Belek
Pobytové
Rodinný
Pláž do 100 m
S výhľadom na more
Rodinná izba
Apartmán s oddelenou spálňou
Wi-Fi
Posilňovňa
Tenisový kurt
Wellness
Blízko letiska, krátký transfer
Bazén so sladkou vodou
Luxusný, 5*
Medzinárodné animácie
Hotel Premium

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Hotel

Umiestnenie

Luxusný hotel sa nachádza približne 5 km od centra mesta Belek, približne 5 km od Kadriye a približne 30 km od letiska Antalya. Nachádza sa na rozľahlom území, v krásnej, dobre udržiavanej záhrade.

Pláž

Hotel sa nachádza priamo na krásnej, širokej piesočnatej pláži s jemnými kamienkami. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pozostáva z 3-poschodovej hlavnej budovy a víl rozmiestnených v záhrade. Recepcia 24 h, hlavná reštaurácia, a'la carte reštaurácie otvorené sezónne: talianska, ďalekovýchodná, rybia, stredomorská (možnosť využiť každú z nich raz za pobyt, nutná rezervácia), bary: lobby bar, aqua bar, plážový bar, Cinema bar, Mirage bar, Blue bar, Disco bar, Pasha Hookah Lounge. 3 vonkajšie bazény vrátane jedného relaxačného nad 18 rokov, detské brodítko, aquapark pre deti a dospelých, ležadlá, slnečníky a osušky zdarma. Za poplatok: prenájom auta, obchody, opatrovateľka, lekár, práčovňa.

Internet

V hale a na izbách Wi-Fi pripojenie na internet - zdarma, internetová stanica - za poplatok.

Stravovanie

Vysoká trieda All Inclusive: raňajky (07:00-10:30), obed (12:30-14:30), večera (18:30-21:30), nočné občerstvenie (23:00-2:00), široký výber občerstvenia počas dňa vrátane pizze, tureckých palaciniek, zmrzliny. Sendviče, káva a čaj (11:00-17:00). Cestoviny, šaláty a ovocie (12:00-15:30). Detské menu. Nealkoholické a miestne alkoholické nápoje a niektoré dovážané alkoholické nápoje k dispozícii 24 hodín v bare Mirage (od 19:00-22:00 bar Mirage obsluhuje taliansku reštauráciu), v ostatných baroch počas otváracích hodín Za poplatok: niektoré alkoholické a nealkoholické nápoje a niektoré dovážané nápoje, vybrané vína.

.
Športový a animačný program

Hotel ponúka športový a animačný program: hry v bazéne, živú hudbu, večierky, festivaly, diskotéky, hudobné, tanečné a akrobatické predstavenia. Ďalej sú v cene: basketbal, plážový volejbal, stolný tenis, šípky, šach, 2 tenisové kurty (osvetlenie za poplatok), posilňovňa, aerobik, sauna, turecké kúpele, parný kúpeľ, fitnes kurzy, bedminton, boccia, vodné pólo. Za poplatok: herné centrum, biliard, vodné športy, kúpeľné centrum, súkromné lekcie: tenis, plávanie, golf, osobný tréner. Pre deti: miniklub (4-7 rokov), maxiklub (8-12 rokov) a pre tínedžerov (13-17 rokov), detské ihrisko.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Exkluzívny hotel pre mimoriadne náročných klientov. Rozsiahla športová a animačná infraštruktúra a veľký areál sú zárukou dokonalej dovolenky pre rodiny s deťmi aj páry. Hotel je veľmi obľúbený medzi našimi klientmi, ktorí ho oceňujú najmä pre vynikajúce služby a chutnú kuchyňu.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnosť

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Počasie

Hodnotenie r.pl

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €