Sea Planet Resort and Spa Obrázok0
Sea Planet Resort and Spa Obrázok1
Sea Planet Resort and Spa Obrázok2
Sea Planet Resort and Spa Obrázok3
Sea Planet Resort and Spa Obrázok4
Sea Planet Resort and Spa Obrázok5
Sea Planet Resort and Spa Obrázok6
Sea Planet Resort and Spa Obrázok7
Sea Planet Resort and Spa Obrázok8
Sea Planet Resort and Spa Obrázok9
Sea Planet Resort and Spa Obrázok10
Sea Planet Resort and Spa Obrázok11
Sea Planet Resort and Spa Obrázok12
Sea Planet Resort and Spa Obrázok13
Sea Planet Resort and Spa Obrázok14
Sea Planet Resort and Spa Obrázok15
Sea Planet Resort and Spa Obrázok16
Sea Planet Resort and Spa Obrázok17
Sea Planet Resort and Spa Obrázok18
Sea Planet Resort and Spa Obrázok19
Sea Planet Resort and Spa Obrázok20
Sea Planet Resort and Spa Obrázok21
Sea Planet Resort and Spa Obrázok22
Sea Planet Resort and Spa Obrázok23
Sea Planet Resort and Spa Obrázok24
Sea Planet Resort and Spa Obrázok25
Sea Planet Resort and Spa Obrázok26
Sea Planet Resort and Spa Obrázok27
Sea Planet Resort and Spa Obrázok28
Sea Planet Resort and Spa Obrázok29
Sea Planet Resort and Spa Obrázok30

Sea Planet Resort and Spa

Turecko - Turecká riviéra - Manavgat
Pobytové
Rodinný
Pláž do 100 m
Rodinná izba
Wi-Fi
Posilňovňa
Tenisový kurt
Wellness
Bazén so sladkou vodou
Luxusný, 5*
Medzinárodné animácie
Hotel Premium
Aquapark
Skluzavky

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Hotel

Poloha
Sea Planet Resort and Spa
sa nachádza v Kizilot v dobre udržiavanej záhrade. Manavgat je vzdialené asi 12 km a Side asi 17 km od hotela. Na letisko v Antalyi je to asi 72 km.

Pláž
Hotel Sea Planet Resort and Spa leží pri širokej, piesočnato-kamienkovej pláži. Ležadlá, slnečníky a plážové osušky - zadarmo.

Vybavenie
24 hodinová recepcia, hlavná reštaurácia, päť reštaurácií a'la carte: turecká, ďaleko-východná, talianska, s morskými plodmi, mexická (možnosť využiť jednu jedenkrát za pobyt, rezervácia nutná), sedem rôznych barov, okrem iného: lobby bar, bar pri bazéne, snack bar, bar na pláži, panoráma bar 24 hodín, tri bazény: jeden veľmi veľký bazén nepravidelného tvaru, bazén so šiestimi šmykľavkami (otvorený v určitých hodinách), detský bazén s niekoľkými šmykľavkami, ležadlá, slnečníky a plážové osušky - zadarmo.

Izby
Sea Planet Resort and Spa
má 460 izieb.
Štandardné izby (o rozlohe asi 28-32 m²) - pre max. tri dospelé osoby (s možnosťou prístelky v podobe normálnej postele alebo / a pohovky). Izby sú vybavené kúpeľňou (vaňa / sprcha, sušič vlasov), individuálne nastaviteľnou klimatizáciou, telefónom, satelitným TV, mini barom (ľahké drinky a voda pri príchode, voda je doplňovaná denne, ľahké drinky a pivo raz týždenne), trezorom (cca 2 EUR / deň), príslušenstvom k príprave kávy a čaju, balkónom.
Na vyžiadanie sú k dispozícii rodinné izby s dvoma miestnosťami (asi 48 m²) - pre max. štyri dospelé osoby, sú vybavené ako štandardné izby.
Na vyžiadanie rodinné izby typu Deluxe (asi 64 m²): dve spálne, obývací priestor. Chýbajú rodinné izby typu Deluxe s výhľadom na more.

Strava
All Inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), neskoré raňajky (10:00 - 10:30), obed (12:30 - 14:00), večera (19:30 - 21:30), nočné občerstvenie (23:30 - 24:00), veľký výber občerstvenia počas dňa (12:30 - 15:00), zmrzlina, gözleme - turecké placky (11:30 - 15:30), popoludňajšie občerstvenie. Nealkoholické nápoje a miestne liehoviny sú k dispozícii 24 hodín vo vybranom bare, v ostatných počas otváracích hodín. Za príplatok: dovážané alkoholické nápoje, ovocné šťavy z čerstvého ovocia.

Šport a zábava
Bohatý športovo-animačný program: zábava pri bazéne, večerná show, jedenkrát za týždeň turecký večer. Navyše je k dispozícii: plážový volejbal, tenis (prenájom zariadenia - je požadovaná záloha, osvetlenie - za poplatok, cca 15 EUR / hod.), Posilňovňa, aerobik, sauna, turecký kúpeľ, stolný tenis, šípky, diskotéka. Pre deti: mini klub, animačný program. Za príplatok: wellness centrum, biliard (cca 8 EUR / hod.), Nápoje na diskotéke.

Internet
V areáli hotela Sea Planet Resort and Spa je Wi-Fi pripojenie k internetu - zadarmo.

Miestne kategórie
*****

Webové stránky
www.seaplanet.seadenhotels.com

Hodnotenie klientov
Recenzie k tomuto hotelu nájdete tu: http://r.pl/turcja-riwiera-wczasy/sea-planet-resort-and-spa

Náš názor
Sea Planet Resort and Spa
je veľmi vkusný. Jeho hlavnou prednosťou je bazénová zóna, ktorá zaručuje zábavu pre deti a dospelých. Skvelá ponuka pre všetkých, ktorí sa chcú na dovolenke predovšetkým pobaviť. Bohatá ponuka All Inclusive a veľmi dobrý servis zaručuje, že je tento hotel ideálny k prázdninovej dovolenke.

Vyššie uvedený text je prekladom poľského originálu, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou zmluvy o zájazde. Chyby v preklade vyhradené.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnosť

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnotenie r.pl

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €