Sherwood Greenwood Resort Obrázok0
Sherwood Greenwood Resort Obrázok1
Sherwood Greenwood Resort Obrázok2
Sherwood Greenwood Resort Obrázok3
Sherwood Greenwood Resort Obrázok4
Sherwood Greenwood Resort Obrázok5
Sherwood Greenwood Resort Obrázok6
Sherwood Greenwood Resort Obrázok7
Sherwood Greenwood Resort Obrázok8
Sherwood Greenwood Resort Obrázok9
Sherwood Greenwood Resort Obrázok10
Sherwood Greenwood Resort Obrázok11
Sherwood Greenwood Resort Obrázok12
Sherwood Greenwood Resort Obrázok13
Sherwood Greenwood Resort Obrázok14
Sherwood Greenwood Resort Obrázok15
Sherwood Greenwood Resort Obrázok16
Sherwood Greenwood Resort Obrázok17

Sherwood Greenwood Resort

Turecko - Turecká riviéra - Goynuk
Pobytové
Rodinný
Wi-Fi
Posilovna
Tenisový kurt
Wellness
Bazén

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Hotel

Umiestnenie

V roku 2012 zrekonštruovaný hotel sa nachádza v exotickej zelenej záhrade v Kemeri. Nachádza sa na samote pohoria Taurus pri Stredozemnom mori. Je vzdialený približne 55 km od letiska v Antalyi a približne 45 km od centra mesta Antalya.

.
Pláž

Približne 180 m od hotela sa nachádza kamienková pláž, ktorá je oddelená cestou. Ležadlá, uteráky, sprcha, WC sú k dispozícii bez príplatku.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, hlavná reštaurácia Greenwood, reštaurácia a'la carte (k dispozícii za príplatok 10 €/osoba, nutná rezervácia vopred, otvorená od 19:00 do 21:00 počas vybraných 3 dní v týždni), dve reštaurácie s občerstvením, cukráreň. 4 bary (disco bar k dispozícii za príplatok). K dispozícii je hlavný bazén a 3 detské bazény, ako aj 2 šmykľavky pre dospelých a 2 šmykľavky pre deti. Okrem toho vnútorný bazén a detské brodítko. Ležadlá a uteráky sú k dispozícii bez príplatku. Ďalší detský bazén je k dispozícii vo vnútri budovy. Stráženie detí, detský kočík a práčovňa sú k dispozícii za príplatok po predchádzajúcej rezervácii.

Internet

V izbách a verejných priestoroch hotela môžete využívať bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.

Stravovanie

All Inclusive: v hlavnej reštaurácii raňajky (7:00-10:00), neskoré raňajky (10:00-11:00), obed (12:30-14:00), prestávka na kávu (17:00-18:00) a večera (19:00-21:30) a nočné občerstvenie (23:00-0:00). Občerstvenie je navyše k dispozícii v dvoch reštauráciách vo vybraných časoch. Cukráreň s koláčmi, zákuskami, zmrzlinou, pudingami k dispozícii od 14:00-17:00. Miestne nealkoholické a alkoholické nápoje k dispozícii v lobby bare (10:00-22:00) a v ostatných baroch vo vybraných časoch. Importované nápoje, energetické nápoje a čerstvo vylisované šťavy sa platia extra.

Športový a animačný program

Hotel ponúka denné a večerné animačné predstavenia a množstvo zábavy. Hostia majú k dispozícii gymnastiku, vodnú gymnastiku, step aerobik, vodné hry, stolný tenis, šípky, basketbal, bocciu, turecké kúpele, saunu a fitnescentrum. Ubytovacie zariadenie ponúka aj tenisový kurt a tenisové vybavenie (osvetlenie kurtu za poplatok). Okrem toho sú za príplatok k dispozícii služby kúpeľného centra a centra krásy. Ponuka pre deti: miniklub (4-12 rokov), mini diskotéka a detské ihrisko.

Webová lokalita

www.sherwoodhotels.com.tr

Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Veselé miesto na oddych, kde si môžete veľmi dobre oddýchnuť. Známe pre pokoj v okolí, chutnú kuchyňu a so senzačným animačným programom. Vrelo odporúčame pre celé rodiny, aby sa váš vysnívaný oddych stal výnimočným. Vynikajúce služby a komfortné izby vám poskytnú mnoho krásnych spomienok a každý sa bude chcieť opäť vrátiť na prah hotela a zažiť túto úžasnú atmosféru.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnosť

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnotenie r.pl

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €