Villa Side Residence Obrázok0
Villa Side Residence Obrázok1
Villa Side Residence Obrázok2
Villa Side Residence Obrázok3
Villa Side Residence Obrázok4
Villa Side Residence Obrázok5
Villa Side Residence Obrázok6
Villa Side Residence Obrázok7
Villa Side Residence Obrázok8
Villa Side Residence Obrázok9
Villa Side Residence Obrázok10
Villa Side Residence Obrázok11
Villa Side Residence Obrázok12
Villa Side Residence Obrázok13
Villa Side Residence Obrázok14

Villa Side Residence

Turecko - Turecká riviéra - Strane
Pobytové
Rodinný
Novinka

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Hotel

Umiestnenie

Hotel sa nachádza na skvelom mieste, asi 5 km od historického centra Side, asi 10 km od centra Manavgatu, asi 35 km od aquaparku Land of Legends Belek a asi 60 km od letiska Antalya.

.
Pláž

Objekt sa nachádza na súkromnej piesočnatej pláži s bezplatným plážovým servisom a približne 2,5 km od verejnej piesočnatej pláže Evrenseki Halk.

K dispozícii pre hostí

Hodinová recepcia, výťah, priestranná vstupná hala, hlavná reštaurácia, 3 reštaurácie a'la carte (podávajúce osmanskú a tureckú kuchyňu, taliansku kuchyňu a ryby a morské plody), 7 barov vrátane plážového, bazénového a lobby, hlavný bazén, poloolympijský bazén, bazén so šmykľavkami (otvorený v určitých časoch), vnútorný bazén a detské vonkajšie a vnútorné detské brodítko. Za príplatok je k dispozícii kaderníctvo a obchody.

Internet

V celom hoteli vrátane izieb je k dispozícii bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.

Stravovanie

Ultra All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), neskoré raňajky (10:00-11:00), obed (12:30-14:00), večera (19:00-21:00) formou bohatého bufetu v hlavnej reštaurácii, neskorá večera (21:30-23:00):30), nočné kontinentálne raňajky s občerstvením (00:00-07:00), občerstvenie v bare pri bazéne a na pláži (12:00-16:30), zmrzlina v hlavnej reštaurácii (15:30-16:30) a nealkoholické nápoje, miestne alkoholické nápoje v bare Senfony 24 hodín. Nápoje a fľaškové destiláty za príplatok.

Športový a animačný program

Hotel ponúka jemné animácie, večerné show a tanečné vystúpenia, DJ párty, ohňostroje, plážové párty. Tiež: suchá a parná sauna a turecké kúpele. Pre deti: miniklub (4-11 rokov). Za príplatok: masáže a procedúry v kúpeľnom centre a vodné športy v areáli.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Hotel odporúčame predovšetkým pre jeho polohu, v blízkosti rušných miest Side a Manavgat, uspokojí všetkých, ktorí túžia po poznávaní pamiatok a miestnej kultúry. Okrem toho vynikajúca kuchyňa, priateľský personál hotela a rozsiahla ponuka Ultra All Inclusive z neho robia ideálne miesto na dovolenku. Odporúčame pre tých, ktorí si radi organizujú svoj voľný čas sami, pre rodiny s deťmi a páry.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnosť

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnotenie r.pl

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €