Xperia Saray Beach Obrázok0
Xperia Saray Beach Obrázok1
Xperia Saray Beach Obrázok2
Xperia Saray Beach Obrázok3
Xperia Saray Beach Obrázok4
Xperia Saray Beach Obrázok5

Xperia Saray Beach

Turecko - Turecká riviéra - Alanya
Pobytové
Pláž do 100 m
Wi-Fi
Wellness
Komorní, malý
Bazén se sladkou vodou
V/blízko centra

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Hotel

Umiestnenie

Hotel sa nachádza v centre mesta Alanya, v blízkosti mnohých obchodov, reštaurácií a barov. Do centra mesta so skalnatým výbežkom, pevnosťou a jachtovým prístavom je to približne 1 km. Na letisko Antalya cca 125 km.

.
Pláž

Jeden z mála hotelov sa nachádza priamo na širokej, piesočnatej a nepochybne najkrajšej pláži na Tureckej riviére - Kleopatrinej pláži. Ležadlá a slnečníky na pláži sú k dispozícii zadarmo.

.
K dispozícii pre hostí

24-hodinová recepcia, výťah, lobby, hlavná reštaurácia, 1 reštaurácia a'la carte s medzinárodnou kuchyňou, 3 bary: Restaurant Bar, Pool Bar, Beach Bar. Ďalej: bazén, detské brodítko, bezplatné ležadlá a slnečníky pri bazéne a na pláži. Osušky na kúpanie - zdarma (záloha cca 10/EUR/ osuška). Za poplatok: obchod, kúpeľné centrum, kaderníctvo.

.
Internet

V celom hoteli je k dispozícii bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (08:00-10:00), obed (12:30-14:00), večera (19:00-21:00) formou bohatého bufetu v hlavnej reštaurácii, občerstvenie (11:00-18:00), nočné občerstvenie (23:00-24:00). Nealkoholické nápoje a miestne alkoholické nápoje v lobby bare, bare na terase a bare pri bazéne (10:00-24:00). Za poplatok: čerstvo vylisované džúsy, zmrzlina, turecká káva, importované alkoholické nápoje a nápoje po 24:00.

.
Športový a animačný program

V hoteli prebieha jemná animácia - denný a večerný program, ktorý zahŕňa: predstavenia, živú hudbu a turecký večer 1 x týždenne. Tiež: plážový volejbal, stolný tenis, šípky, šach. Za poplatok: wellness centrum, sauna, vodné športy na pláži.

Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Vynikajúca poloha na krásnej pláži Kleopatra a v blízkosti bohatého nočného života, ktorý Alanya ponúka. Elegantný a moderný hotel s veľmi dobrým hodnotením. Odporúčame pre tých, ktorí hľadajú zábavu, a pre rodiny so staršími deťmi.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnosť

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Počasie

Hodnotenie r.pl

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €