Ubytování KTS Obrázok0
Ubytování KTS Obrázok1
Ubytování KTS Obrázok2
Ubytování KTS Obrázok3
Ubytování KTS Obrázok4
Ubytování KTS Obrázok5
Ubytování KTS Obrázok6
Ubytování KTS Obrázok7
Ubytování KTS Obrázok8
Ubytování KTS Obrázok9
Ubytování KTS Obrázok10
Ubytování KTS Obrázok11
Ubytování KTS Obrázok12
Ubytování KTS Obrázok13
Ubytování KTS Obrázok14
Ubytování KTS Obrázok15

Keňa a Tanzánie

Keňa - Mombasa
Poznávacie + pobytové

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem s mezipřistáním, letištní taxy, ubytování: 7 nocí nebo za příplatek 14 nocí v hotelech a lodgích *** (podle hodnocení organizátora), přejezdy minibusy a terénními vozy, transfery: letiště - hotel - letiště (transfery mohou být bez asistence v polském jazyce), stravování dle programu a popisů hotelů, služby polského delegáta v Mombase, služby polského průvodce během safari (1 osoba na skupinu, přesedá v autobusech) a místního řidiče - specialisty během safari (1 osoba na autobus, anglicky hovořící), turistický program (viz níže), pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

Základní cena nezahrnuje: poplatky za vstupné do národních parků, poplatek za spropitné pro řidiče a místní průvodce - cena cca 815 USD/os., povinný poplatek v hotovosti placený průvodci. Navíc cena nezahrnuje: spropitné pro nosiče zavazadel a číšníky, další jídla a nápoje, osobní výdaje, fakultativní výlety, vízum do Keni (vízové postupy dle aktuálních předpisů, cena cca 50 USD/os.), vízum do Tanzanie (cca 50 USD/os. - platí se na hranici s Tanzanií).

Důležité! Přečtěte si aktuální podmínky vstupu do země.

Fakultativní výlety: masajská vesnice (cca 25 USD/os.).

Upozornění! Výše uvedené ceny v programu byly platné ke dni 08.02.2023 a mohou se změnit.

Název zájezdu v polském jazyce: Kenia i Tanzania
Kód zájezdu: KTS 

Cena zahrnuje: Let charterovým letem s mezipřistáním, letištní poplatky, ubytování (7 započatých hotelových nocí nebo za příplatek 14 započatých hotelových nocí) v hotelech a chatách *** dle pořadatele, transfery terénními vozidly a mikrobusy, transfer letiště-hotel-letiště (transfery možné bez polsky mluvícího personálu), stravování dle programu a popisu hotelu, péče polského rezidenta v Mombase, péče polského pilota během safari (1 osoba na skupinu, kyvadlová doprava mezi autobusy) a místního řidiče - specialisty během safari (1 osoba na autobus, angličtina), turistický program v polštině a angličtině. Angličtina), turistický program, jak je uvedeno výše, Pojištění TU Europa (úrazové pojištění, úrazové pojištění, pojištění asistenčních služeb a zavazadel).

Cena nezahrnuje: vstupné do národních parků, spropitné pro řidiče a místní průvodce - částka cca  815 USD/osoba, platí se v hotovosti měně vedoucímu zájezdu. Dále cena nezahrnuje: spropitné pro nosiče zavazadel a číšníky, další jídla a nápoje, osobní výdaje, místní exkurze, elektronické cestovní povolení&nbspdo Keni (cca  30 USD/osoba) zakoupené elektronicky na webových stránkách: https://www.etakenya.go.ke/en a vízum do Tanzanie (cca 50 USD/osoba, platí se na tanzanských hranicích). Vezměte si s sebou pouze dolary vydané po roce 2009

Místní výlety: Masajská vesnice (cca 25 USD/os.).

Poznámka! Výše uvedené částky v programu jsou platné k 1. 3. 2024  a mohou se změnit.

Cena zahrnuje: Let charterovým letem s mezipřistáním, letištní poplatky, ubytování (7 započatých hotelových nocí nebo za příplatek 14 započatých hotelových nocí) v hotelech a chatách *** dle pořadatele, transfery terénními vozidly a mikrobusy, transfer letiště-hotel-letiště (transfery možné bez polsky mluvícího personálu), stravování dle programu a popisu hotelu, péče polského rezidenta v Mombase, péče polského pilota během safari (1 osoba na skupinu, kyvadlová doprava mezi autobusy) a místního řidiče - specialisty během safari (1 osoba na autobus, angličtina), turistický program v polštině a angličtině. Angličtina), turistický program, jak je uvedeno výše, Pojištění TU Europa (úrazové pojištění, úrazové pojištění, pojištění asistenčních služeb a zavazadel).

Cena nezahrnuje: vstupné do národních parků, spropitné pro řidiče a místní průvodce - částka cca  815 USD/osoba, platí se v hotovosti měně vedoucímu zájezdu. Dále cena nezahrnuje: spropitné pro nosiče zavazadel a číšníky, další jídla a nápoje, osobní výdaje, místní výlety, keňská víza (vízová procedura dle platných předpisů, cena cca  100 USD/osoba) a vízum do Tanzanie (cca 50 USD/osoba, platí se na hranicích s Tanzanií). Vezměte si s sebou pouze dolary vydané po roce 2009

Místní výlety: Masajská vesnice (cca 25 USD/os.).

Poznámka!Výše uvedené částky v programu jsou platné k 8. 2. 2023  a mohou se změnit.

Program

Nejkrásnější symboly Afriky - sloni, žirafy, zebry, antilopy a lvi • Kilimandžáro - střecha Afriky vystupující zpoza mraků • Serengeti - království volně žijících zvířat • Ngorongoro - vyhaslý vulkán • Tsavo West a prameny Mzima Springs • pláže Indického oceánu 

Den 1
Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla na jednotlivých letištích. Aktuální letový řád sledujte na R.pl/rozklady. Technické mezipřistání na Kypru nebo v Egyptě (cca 45 minut, bez vystupování z letadla). Večer přílet na letiště Moi v Mombase. Po pasové a vízové kontrole přivítání s delegátem na letišti a transfer do hotelu *** (Hotel Reef nebo podobný skromný hotel). Večeře a přenocování.

Den 2
Po snídani přejezd do města Taveta na hranicích s Tanzanií, kde přesedneme do terénních vozů. Během cesty přestávka na oběd. Následně přejezd do okolí Karatu. Odpočinek, večeře a přenocování. (Trasa cca 475 km)

Den 3
Po časné snídani přejezd do Národního parku Serengeti. Oběd (formou cestovních balíčků) a následně odpolední safari v parku, který je známý po celém světě a má rozlohu srovnatelnou s rozlohou severního Irska. Večeře a přenocování v lodgí v Serengeti. (Trasa cca 250 km)

Den 4
Brzy ráno a odpoledne safari v Národním parku Serengeti. Pozorování zvířat je zde snadné vzhledem k nízké vegetaci - park je porostlý savanou, sem tam se vyskytují akáty. Krajina je rozmanitá díky četným řekám, jezerům a močálům. V parku se lze setkat se slavnou „velkou africkou pětkou“ divokých zvířat: slonem, nosorožcem, lvem, levhartem a buvolem. Snídaně a oběd v lodgí, během dne čas na odpočinek. Možnost jednoho dlouhého safari (v závislosti na umístění lodgíe) - odjezd po snídani, oběd formou balíčku, odpoledne čas na odpočinek. Večeře a přenocování v lodgí v okolí Serengeti. (Trasa cca 120 km)

Den 5
Po časné snídani přejezd ke kráteru Ngorongoro. Pro zájemce návštěva masajské vesnice (cca 25 USD/os.). V programu: prohlídka pastýřských domků, ukázka masajských tanců a zvyků, možnost nákupu masajských rukodělných výrobků. Sopka Ngorongoro byla aktivní před 2 miliony let. Zůstal po ní největší kráter na světě, o rozloze cca 260 km² a průměru až 22 km. Na dně kráteru žijí stovky divokých zvířat a ptáků: lvi, sloni, nosorožci, pakoně, zebry, buvoli, antilopy a plameňáci. Ngorongoro je nazýván „rájem Afriky“ a podle přírodovědců osmým divem světa. Nachází se v západní části Great Rift Valley (Velké příkopové propadliny), která se táhne od údolí řeky Jordán na Středním východě do Mosambiku. Oběd formou balíčku. Večeře a přenocování v lodgí v okolí Ngorongoro. (Trasa cca 200 km)

Den 6
Po snídani odjezd zpět do Keni. Překročení hranice v Namanze, přestávka na oběd formou cestovních balíčků a změna vozidel na minibusy. Následně příjezd do Národního parku Amboseli, který nabízí úchvatný výhled na majestátní „střechu Afriky“ - Kilimandžáro. Vrcholek lze vidět většinou jen brzy ráno a před západem slunce, během dne je obvykle zahalen mraky. Během cesty do lodge safari v parku, který je známý především jako „země slonů“. Často se zde můžeme také setkat s jinými zvířaty, např. se lvy, hyenami, gepardy, antilopami, buvoly a žirafami. Oběd formou balíčku. Večeře a přenocování v lodgí v okolí Amboseli. (Trasa cca 250 km)

Den 7
Po snídani transfer minibusem do Národního parku Tsavo West (cca 250 km - cca 4,5 hodiny jízdy). Během cesty na safari uvidíme malebné prameny Mzima - dvě jezera navzájem propojena kaskádami. Uvidíme zde trvale přebývající hrochy a krokodýly a také obrovský výlev ztuhlé černé lávy - Shetani. Oběd. Odpoledne safari a pozorování zvířat v jednom z největších Národních parků v Africe. Park Tsavo je zarostlý buší a akáciovými háji, které jsou domovem tisíců divokých zvířat: slonů, lvů, buvolů, pakoňů, žiraf a dokonce levhartů a nosorožců. Večeře a přenocování v lodgí v Tsavo. (Trasa cca 265 km)
 
Den 8
Po časné snídani další safari v Národním parku Tsavo West. Následně odjezd ve směru Mombasy (oběd za příplatek). (Trasa cca 250 km)
V odpoledních hodinách příjezd do Mombasy a následně:
 - Klienti, kteří zůstávají na další týden pobytu - transfer do vybraného hotelu na pobřeží Indického oceánu.
- Klienti, kteří se vracejí do Polska - transfer do hotelu, čas na osvěžení po cestě, poté transfer na letiště a odlet do Polska.  

Den 9
Technické mezipřistání v Egyptě (cca 45 minut, bez vystupování z letadla). Přílet do Polska.
 
Upozornění k programu 
- Celková trasa cca 2400 km.
- Pořadí jednotlivých bodů programu může být změněno či obráceno.

 Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.


Den 1
Shromážděte se na jednotlivých letištích u odbavovací přepážky Rainbow 2 hodiny před odletem. Aktuální letové řády si prosím ověřte na R.pl/schedules. Technické mezipřistání (v Egyptě nebo na Kypru, cca 45 minut, bez vystupování z letadla). Večerní přílet na letiště Moi v Mombase. Po pasovém a vízovém odbavení přivítání rezidenty na letišti a transfer do hotelu *** (hotel Reef nebo podobný skromný hotel). Večeře a přenocování.


Den 2
Po snídani přejezd do městečka Taveta na tanzanských hranicích, kde přestoupíme do terénních vozidel. Po cestě uděláme přestávku na oběd. Poté se přesuneme do oblasti Karatu. Odpočinek, večeře a přenocování. (Trasa cca 475 km).


Den 3
Po časné snídani přejezd do Národního parku Serengeti. Piknikový oběd v podobě cestovních balíčků a následně odpolední safari v parku, který je světoznámou rezervací zvířat a má rozlohu srovnatelnou se Severním Irskem. Večeře a přenocování v lodži v Serengeti. (Trasa cca 250 km).


Den 4
Ráno a odpoledne safari v Národním parku Serengeti. V Serengeti je pozorování zvířat snadné díky nízké vegetaci - park pokrývá savana, místy rostou akácie. Krajinu zpestřují četné malé řeky, jezera a bažiny. Park je domovem známé "velké pětky" africké fauny: slona, nosorožce, lva, levharta a buvola. Snídaně a oběd v lodži a volný čas během dne. Možné jedno dlouhé safari (v závislosti na poloze lodge) - odjezd po snídani, obědový balíček, odpoledne čas na odpočinek. Pro zájemce možnost letu balonem za cenu cca 1 000 Kč. 600 USD. Večeře a přenocování v lodži v oblasti Serengeti. (Trasa cca 120 km).


Den 5
Po časné snídani přejezd ke kráteru Ngorongoro. Pro zájemce návštěva masajské vesnice (cca 25 USD/os.) s prohlídkou domů pastevců, masajské tance a zvyky, možnost nákupu masajských řemeslných výrobků. Sopka Ngorongoro byla aktivní asi před 2 miliony let, poté se zhroutila a zanechala největší kalderu na světě o rozloze asi 260 km2 a průměru až 22 km. Na dně kráteru žijí stovky divokých zvířat: lvi, sloni, nosorožci, pakoně, zebry, buvoli, antilopy, plameňáci a další ptáci. Ngorongoro, nazývané "rájem Afriky" a přírodovědci osmým divem světa, se nachází v západní části Velké africké příkopové propadliny táhnoucí se od údolí řeky Jordán na Blízkém východě až po Mosambik. Obědy formou cestovních balíčků. Večeře a přenocování v lodži v okolí Ngorongoro. (Trasa přibližně 200 km).


Den 6
Po snídani odjezd zpět směrem do Keni. Přejezd hranice v Namanga, přestávka na obědový balíček a přestup do minibusů. Poté příjezd do národního parku Amboseli, který nabízí nádherný výhled na majestátní "střechu Afriky" - Kilimandžáro. Samotný vrchol je obvykle vidět pouze brzy ráno a před západem slunce, po zbytek dne je obvykle zastíněn mraky. Cestou do lodge safari v parku, který je známý především jako "země slonů", ale často zde lze spatřit i další zvířata, jako jsou lvi, hyeny, gepardi, antilopy, buvoli a žirafy. Cestovní balíček oběd, večeře a nocleh v lodži v okolí Amboseli. (Trasa cca 250 km).


Den 7
Po snídani přejezd minibusem do národního parku Tsavo West (cca 250 km - cca 4,5 hodiny). Cestou na safari uvidíme malebné prameny Mzima - dvě jezírka spojená kaskádami, s obyvateli hrochy a krokodýly, a také obrovský ztuhlý výlev černé lávy - Shetani. Oběd a odpoledne safari a pozorování zvířat v jednom z největších afrických národních parků. Park Tsavo je porostlý buší a akáciovými háji a je domovem tisíců divokých zvířat: slonů, lvů, buvolů, antilop pakoní a žiraf, dokonce i leopardů a nosorožců. Večeře a přenocování v lodži v Tsavo. (Trasa cca 265 km).


Den 8
Po časné snídani další safari v národním parku Tsavo West, poté odjezd směrem na Mombasu (oběd za příplatek). (Trasa přibližně 250 km).
Odpoledne příjezd do Mombasy, poté:
- Klienti, kteří se rozhodnou pro další týdenní pobyt - transfer do vybraného hotelu na pobřeží Indického oceánu.
- Klienti vracející se do Polska - transfer do hotelu na občerstvení po cestě, poté transfer na letiště a odlet do Polska.


Den 9
Technická zastávka v Egyptě (cca 45 minut, bez vylodění). Přílet do Polska.


Poznámky k programu
Celkem cca 2400 km.

Pořadí, v němž jsou body programu prováděny, může být změněno nebo obráceno.


PROGRAM.

Ostatné

Důležité informace
Očkování:
V Tanzanii je vyžadováno očkování proti žluté zimnici (kvůli přejezdu z Keni, kde se žlutá zimnice vyskytuje endemicky), doporučuje se očkování proti žloutence.
 
Všeobecné pokyny
- Na safari byste měli mít elastickou brašnu (obsah cca 60 litrů) a ne pevný kufr. Po příletu je možnost přebalení zavazadla na safari a ponechání kufru v hotelu v Mombase. Ponechaná zavazadla si klienti vyzvednou po návratu ze safari nebo budou doručena delegáty do hotelů (toto by mělo být nahlášeno průvodci během safari).
- Doporučujeme si vzít s sebou šátky, které budou chránit obličej před prachem a větrem. 
- Doporučujeme si vzít s sebou také pokrývku hlavy a opalovací krém s vysokým faktorem.
- Pokud jde o oblečení, teplota během dne je proměnlivá (rána a večery jsou chladné, během dne je horko), proto doporučujeme vzít si s sebou vhodné oblečení, které také poskytne dodatečnou ochranu proti hmyzu.
- V den safari doporučujeme nepoužívat parfémy a nebrat oblečení v tmavě modré barvě, která může přilákat hmyz.
- Doporučujeme vzít si s sebou dalekohled pro pozorování zvířat, svítilnu (některé cestičky v lodgích jsou špatně osvětlené) a repelent proti komárům.
- Doporučujeme vzít adaptery do britských zásuvek.
- Na území parků často nemají mobilní telefony pokrytí. Na recepci je k dispozici za poplatek telefon (obvykle drahý), nicméně zde také často dochází k výpadkům pevných linek.
- Je dobré mít s sebou malé množství peněz vyměněných za keňské šilinky potřebné k malým nákupům/kávy, čaje na zastávkách - čerpacích stanicích/místních obchodech. V lodgích a v obchodech se suvenýry lze platit v dolarech.
- Jsou přijímány pouze dolary vydané po roce 2009.

META Description

Nejkrásnější symboly Afriky - sloni, žirafy, zebry, antilopy a lvi - Kilimandžáro - střecha Afriky vynořující se zpoza mraků - Serengeti - království divokých zvířat - Ngorongoro - vyhaslá sopka - Tsavo West a Mzima Springs - pláže u Indického oceánu.

Víza

Potřebné doklady pro odjezd do Keni:

1. Cestovní pas

Pro překročení keňských hranic polskými občany je vyžadován cestovní pas platný nejméně 6 měsíců od data návratu z Keni.

2. Vízum

Před odjezdem do Keni je třeba zakoupit vízum elektronicky na webových stránkách: www.evisa.go.ke. Podle webových stránek https://evisa.go.ke/evisa.html by mělo být keňské vízum vydáno do 48 hodin od podání žádosti. Vízum není možné zakoupit po příletu, na letišti v Mombase. Těm, kteří nepožádají o vízum elektronicky a neobdrží doklad, nebude umožněn nástup do letadla v Polsku. Podrobné pokyny k vízům si vyžádejte od svých rezervačních supervizorů.

Poznámka: Děti mladší 16 let jsou osvobozeny od vízové povinnosti, pokud cestují se zákonnými zástupci.

Výše uvedené vízové podmínky platí pro polské občany (na osoby s jiným než polským občanstvím se mohou vztahovat jiné vízové podmínky).

Vzhledem k tomu, že hranice v Keni se překračují&nbsp2krát (letecky - po příletu do Mombasy a pozemní cestou - při návratu z Tanzanie) je nutné informovat celníka na letišti v Mombase o skutečnosti překročení hranice s Tanzanií, aby se mohl zúčastnit safari. Celník by vám měl na základě toho udělit povolení ke zpětnému vstupu do Keni na vaše vízum (budete potřebovat razítko do pasu&nbspod zdejšího celníka).

V opačném případě můžete před odjezdem do Keni také provést elektronický nákup na webových stránkách: www.evisa.go.ke víza pro více vstupů.

Potřebné doklady pro odjezd do Tanzanie:

1. Je vyžadován cestovní pas platný nejméně 6 měsíců od data návratu z Tanzanie.

2. Vízum do Tanzanie: Platí se přibližně 50 USD/osoba na letišti na místě. Vízum se po zaplacení razítkuje do pasu. Vyžaduje se min. 2 prázdné stránky v cestovním pasu.

Poznámka!

Informace o kovech:

Keňa:

Osoby vykazující příznaky chřipky budou po příletu na vlastní náklady podrobeny antigenním testům (cca 30 USD). V případě pozitivního antigenního testu bude nutné provést PCR test rovněž na vlastní náklady (cca 50 USD) a podstoupit autoizolaci v souladu s pokyny Ministerstva zdravotnictví Keni.

Důležité informace:

Doporučuje se očkování proti infekční hepatitidě, v rámci Tanzanie je vyžadováno očkování proti žluté zimnici (z důvodu tranzitu z Keni, kde se žlutá zimnice endemicky vyskytuje) - vyžadována žlutá knížka.



 

Vízum do Keni 
- občané ČR potřebují pro vstup do Keni vízum
- žádost o vízum je možné podat elektronicky na webové stránce spravované keňským Ministerstvem vnitra a koordinace národní vlády (Ministry of Interior and Coordination of National Government) http://www.evisa.go.ke. Žádost o vízum musí být vyplněna bez diakritiky, v opačném případě se vízum vygeneruje s nesmyslnými znaky a nemusí být uznáno!!!
- správní poplatek za podání žádosti o vízum je 50 USD + poplatek za platbu kartou cca 5 USD  
- vyřízení víza trvá cca 2 pracovní dny

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od data původního návratu.

Vízum do Tanzanie
- občané ČR potřebují pro vstup do Tanzanie vízum
- vízum je  možné získat na všech hraničních přechodech po zaplacení poplatku a předložení mezinárodního očkovacího průkazu s platným očkováním proti žluté zimnici
- poplatek za vízum do Tanzanie je cca 50 USD/os.

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od data původního návratu.

Potřebné doklady pro odjezd do Keni:

1. Cestovní pas

Pro překročení keňských hranic je pro polské občany vyžadován cestovní pas platný nejméně 6 měsíců od data návratu z Keni.

2. Elektronické cestovní povolení - eTA

Před odjezdem do Keni je třeba zakoupit povolení v elektronické podobě na https://www.etakenya.go.ke/en
Všichni návštěvníci, včetně kojenců a dětí mladších 18 let, kteří hodlají cestovat do Keni, musí mít před cestou schválené elektronické cestovní povolení (eTA). Žádost pro děti mladší 18 let vyplňuje zákonný zástupce/rodič. Standardní doba vyřízení žádosti je přibližně 3 pracovní dny, proto je třeba žádost vyplnit včas. Náklady na eTA činí přibližně 30 USD/osoba.
Dokument je nutné mít na letišti u sebe. Vízum není možné zakoupit po příletu na letišti v Mombase. Těm, kteří si zakoupí povolení elektronicky a doklad neobdrží, nebude umožněno nastoupit do letadla v Polsku. Elektronické povolení k pobytu je platné pouze pro jednu cestu (jednorázový vstup) a pro každou další cestu musí být vydáno znovu. Po opuštění země ztrácí platnost. Podrobné pokyny k vízům si vyžádejte u svých rezervačních pracovníků.

Výše uvedené podmínky platí pro polské občany (pro osoby s jiným než polským občanstvím mohou platit jiné podmínky vstupu).

Potřebné doklady pro odjezd do Tanzanie:

1. Je vyžadován cestovní pas platný nejméně 6 měsíců od data návratu z Tanzanie.

2. Vízum do Tanzanie: Platí se přibližně 50 USD/osoba na letišti na místě. Vízum se po zaplacení razítkuje do pasu. Vyžaduje se min. 2 prázdné stránky v cestovním pasu.

Důležité informace:

Doporučuje se očkování proti infekční hepatitidě, v rámci Tanzanie je vyžadováno očkování proti žluté zimnici (z důvodu tranzitu z Keni, kde je žlutá zimnice endemická) - vyžadována žlutá knížka. 

Potřebné doklady pro odjezd do Keni:

1. Cestovní pas

Pro překročení keňských hranic je pro polské občany vyžadován cestovní pas platný nejméně 6 měsíců od data návratu z Keni.

2. Elektronické cestovní povolení - eTA

Před odjezdem do Keni je třeba zakoupit povolení v elektronické podobě na https://www.etakenya.go.ke/en
Všichni návštěvníci, včetně kojenců a dětí mladších 18 let, kteří hodlají cestovat do Keni, musí mít před cestou schválené elektronické cestovní povolení (eTA). Žádost pro děti mladší 18 let vyplňuje zákonný zástupce/rodič. Standardní doba vyřízení žádosti je přibližně 3 pracovní dny, proto je třeba žádost vyplnit včas. Náklady na eTA činí přibližně 30 USD/osoba.
Dokument je nutné mít na letišti u sebe. Vízum není možné zakoupit po příletu na letišti v Mombase. Těm, kteří si zakoupí povolení elektronicky a doklad neobdrží, nebude umožněno nastoupit do letadla v Polsku. Elektronické povolení k pobytu je platné pouze pro jednu cestu (jednorázový vstup) a pro každou další cestu musí být vydáno znovu. Po opuštění země ztrácí platnost. Podrobné pokyny k vízům si vyžádejte u svých rezervačních pracovníků.

Výše uvedené podmínky platí pro polské občany (na osoby s jiným než polským občanstvím se mohou vztahovat jiné podmínky vstupu).

Pozor! Vzhledem k tomu, že hranice v Keni se překračují 2x (letecky - při příletu do Mombasy a po zemi - při návratu z Tanzanie), je nutné po opuštění keňských hranic (účast na safari v rámci Tanzanie) znovu získat povolení ke vstupu eTA. Žádost je třeba vyplnit v dostatečném předstihu během pobytu v&nbspTanzanii,&nbspaby bylo možné získat povolení před opětovným vstupem do Keni.

Potřebné doklady pro odjezd do Tanzanie:

1. Je třeba mít cestovní pas platný nejméně 6 měsíců od data návratu z Tanzanie.

2. Vízum do Tanzanie: Platí se přibližně 50 USD/osoba na letišti na místě. Vízum se po zaplacení razítkuje do pasu. Vyžaduje se min. 2 prázdné stránky v cestovním pasu.

Důležité informace:

Doporučuje se očkování proti infekční hepatitidě, v rámci Tanzanie je vyžadováno očkování proti žluté zimnici (z důvodu tranzitu z Keni, kde je žlutá zimnice endemická) - vyžadována žlutá knížka. 

Potřebné doklady pro odjezd do Keni:

1. Cestovní pas

Pro překročení keňských hranic je pro polské občany vyžadován cestovní pas platný nejméně 6 měsíců od data návratu z Keni.

2. Elektronické cestovní povolení - eTA

Před odjezdem do Keni je třeba zakoupit povolení v elektronické podobě na https://www.etakenya.go.ke/en
Všichni návštěvníci, včetně kojenců a dětí mladších 18 let, kteří hodlají cestovat do Keni, musí mít před cestou schválené elektronické cestovní povolení (eTA). Žádost pro děti mladší 18 let vyplňuje zákonný zástupce/rodič. Standardní doba vyřízení žádosti je přibližně 3 pracovní dny, proto je třeba žádost vyplnit včas. Náklady na eTA činí přibližně 30 USD/osoba.
Dokument je nutné mít na letišti u sebe. Vízum není možné zakoupit po příletu na letišti v Mombase. Těm, kteří si zakoupí povolení elektronicky a doklad neobdrží, nebude umožněno nastoupit do letadla v Polsku. Elektronické povolení k pobytu je platné pouze pro jednu cestu (jednorázový vstup) a pro každou další cestu musí být vydáno znovu. Po opuštění země ztrácí platnost. Podrobné pokyny k vízům si vyžádejte u svých rezervačních pracovníků.

Výše uvedené podmínky platí pro polské občany (na osoby s jiným než polským občanstvím se mohou vztahovat jiné podmínky vstupu).

Pozor! Vzhledem k tomu, že hranice v Keni se překračuje 2x (letecky - po příletu do Mombasy a pozemní cestou - při návratu z Tanzanie), je pro účast na safari nutné informovat celníka na letišti v Mombase o skutečnosti, že překračuje hranici do Tanzanie. Celník by vám na základě toho měl vydat povolení ke zpětnému vstupu do Keni na základě vašeho víza/eTA (zde budete potřebovat razítko celníka do pasu).

Potřebné doklady pro odjezd do Tanzanie:

1. Je vyžadován cestovní pas platný nejméně 6 měsíců od data návratu z Tanzanie.

2. Vízum do Tanzanie: Platí se přibližně 50 USD/osoba na letišti na místě. Vízum se po zaplacení razítkuje do pasu. Vyžaduje se min. 2 prázdné stránky v cestovním pasu.

Důležité informace:

Doporučuje se očkování proti infekční hepatitidě, v rámci Tanzanie je vyžadováno očkování proti žluté zimnici (z důvodu tranzitu z Keni, kde je žlutá zimnice endemická) - vyžadována žlutá knížka. 

Potřebné doklady pro odjezd do Keni:

1. Cestovní pas

Pro překročení keňských hranic je pro polské občany vyžadován cestovní pas platný nejméně 6 měsíců od data návratu z Keni.

2. Elektronické cestovní povolení - eTA

Před odjezdem do Keni je třeba zakoupit povolení v elektronické podobě na https://www.etakenya.go.ke/en
Všichni návštěvníci, včetně kojenců a dětí mladších 18 let, kteří hodlají cestovat do Keni, musí mít před cestou schválené elektronické cestovní povolení (eTA). Žádost pro děti mladší 18 let vyplňuje zákonný zástupce/rodič. Standardní doba vyřízení žádosti je přibližně 3 pracovní dny, proto je třeba žádost vyplnit včas. Náklady na eTA činí přibližně 30 USD/osoba.
Dokument je nutné mít na letišti u sebe. Vízum není možné zakoupit po příletu na letišti v Mombase. Těm, kteří si zakoupí povolení elektronicky a doklad neobdrží, nebude umožněno nastoupit do letadla v Polsku. Elektronické povolení k pobytu je platné pouze pro jednu cestu (jednorázový vstup) a pro každou další cestu musí být vydáno znovu. Po opuštění země ztrácí platnost. Podrobné pokyny k vízům si vyžádejte u svých rezervačních pracovníků.

Výše uvedené podmínky platí pro polské občany (na osoby s jiným než polským občanstvím se mohou vztahovat jiné podmínky vstupu).

Poznámka!

Prozatím vzhledem k neexistenci upravených podmínek vstupu eTA pro klienty, kteří překračují hranice dvakrát (letecky - při příletu do Mombasy a pozemní cestou - při návratu z Tanzanie), doporučujeme provést vícenásobný vstup elektronicky na adrese: www.evisa.go.ke  (cena cca 100 USD/osoba).

Potřebné doklady pro odjezd do Tanzanie:

1. Je vyžadován cestovní pas platný nejméně 6 měsíců od data návratu z Tanzanie.

2. Vízum do Tanzanie: Platí se přibližně 50 USD/osoba na letišti na místě. Vízum se po zaplacení razítkuje do pasu. Vyžaduje se min. 2 prázdné stránky v cestovním pasu.

Důležité informace:

Doporučuje se očkování proti infekční hepatitidě, v rámci Tanzanie je vyžadováno očkování proti žluté zimnici (z důvodu tranzitu z Keni, kde je žlutá zimnice endemická) - vyžadována žlutá knížka. 

Potřebné doklady pro odjezd do Keni:

1. Cestovní pas

Pro překročení keňských hranic polskými občany je vyžadován cestovní pas platný nejméně 6 měsíců od data návratu z Keni.

2. Vízum

Před odjezdem do Keni je třeba zakoupit vízum elektronicky na webových stránkách: www.evisa.go.ke. Podle webových stránek https://evisa.go.ke/evisa.html by mělo být keňské vízum vydáno do 48 hodin od podání žádosti. Vízum není možné zakoupit po příletu, na letišti v Mombase. Těm, kteří nepožádají o vízum elektronicky a neobdrží doklad, nebude umožněn nástup do letadla v Polsku. Podrobné pokyny k vízům si vyžádejte od svých rezervačních supervizorů.

Poznámka: Děti mladší 16 let jsou osvobozeny od vízové povinnosti, pokud cestují se zákonnými zástupci.

Výše uvedené vízové podmínky platí pro polské občany (na osoby s jiným než polským občanstvím se mohou vztahovat jiné vízové podmínky).

Vzhledem k tomu, že hranice v Keni se překračují&nbsp2krát (letecky - po příletu do Mombasy a pozemní cestou - při návratu z Tanzanie) je nutné informovat celníka na letišti v Mombase o skutečnosti překročení hranice s Tanzanií, aby se mohl zúčastnit safari. Celník by vám měl na základě toho udělit povolení ke zpětnému vstupu do Keni na vaše vízum (budete potřebovat razítko do pasu&nbspod zdejšího celníka).

V opačném případě můžete před odjezdem do Keni také provést elektronický nákup na webových stránkách: www.evisa.go.ke víza pro více vstupů.

Potřebné doklady pro odjezd do Tanzanie:

1. Je vyžadován cestovní pas platný nejméně 6 měsíců od data návratu z Tanzanie.

2. Vízum do Tanzanie: Platí se přibližně 50 USD/osoba na letišti na místě. Vízum se po zaplacení razítkuje do pasu. Vyžaduje se min. 2 prázdné stránky v cestovním pasu.

Poznámka!

Informace o kovech:

Keňa:

Osoby vykazující příznaky chřipky budou po příletu na vlastní náklady podrobeny antigenním testům (cca 30 USD). V případě pozitivního antigenního testu bude nutné provést PCR test rovněž na vlastní náklady (cca 50 USD) a podstoupit autoizolaci v souladu s pokyny Ministerstva zdravotnictví Keni.

 

Důležité informace:

Doporučuje se očkování proti infekční hepatitidě, v rámci Tanzanie je vyžadováno očkování proti žluté zimnici (z důvodu přejezdu z Keni, kde se žlutá zimnice endemicky vyskytuje) - žlutá knížka.

Upozornenie k programu

Od 28.8.2017 se změnily předpisy týkající se ochrany životního prostředí v Keni a Tanzanii (od 1.6.2019). Kvůli novému zákonu je používání, výroba a dovoz plastových sáčků v Keni nelegální a trestáno vysokými pokutami (až do výše 38 000 USD) nebo odnětím svobody až na 4 roky. Cestující, kteří přijíždějí do Keni a Tanzanie s plastovými taškami v jejich zavazadlech (reklamní, plastové a jednorázové tašky, rovněž tašky z nákupů v obchodech v bezcelní zóně), jsou povinni je nechat na letišti. Doporučujeme používat místo plastových tašek textilní nebo papírové tašky. Keňa a Tanzanie jsou jedny ze zemí s nejpřísnějšími zákony týkajících se plastových tašek.

Hodnotenie klientov

Zákazníci hodnotí tento zájezd 5,3/6. Podívejte se na recenze: https://r.pl/kenia-i-tanzania/zakwaterowanie-kts

Víza - informácie pre predajcov

Potřebné doklady pro odjezd do Keni:

1. Cestovní pas

Pro překročení keňských hranic je pro polské občany vyžadován cestovní pas platný nejméně 6 měsíců od data návratu z Keni.

2. Elektronické cestovní povolení - eTA

Před odjezdem do Keni je třeba zakoupit povolení v elektronické podobě na https://www.etakenya.go.ke/en
Všichni návštěvníci, včetně kojenců a dětí mladších 18 let, kteří hodlají cestovat do Keni, musí mít před cestou schválené elektronické cestovní povolení (eTA). Žádost pro děti mladší 18 let vyplňuje zákonný zástupce/rodič. Standardní doba vyřízení žádosti je přibližně 3 pracovní dny, proto je třeba žádost vyplnit včas. Náklady na eTA činí přibližně 30 USD/osoba.
Dokument je nutné mít na letišti u sebe. Vízum není možné zakoupit po příletu na letišti v Mombase. Těm, kteří si zakoupí povolení elektronicky a doklad neobdrží, nebude umožněno nastoupit do letadla v Polsku. Elektronické povolení k pobytu je platné pouze pro jednu cestu (jednorázový vstup) a pro každou další cestu musí být vydáno znovu. Po opuštění země ztrácí platnost. Podrobné pokyny k vízům naleznete na stránkách Travelli v komunikaci.

Výše uvedené podmínky platí pro polské občany (na osoby s jiným než polským občanstvím se mohou vztahovat odlišné podmínky vstupu).

POZNÁMKA! Vzhledem k tomu, že hranice v Keni se překračují 2x (letecky - po příletu do Mombasy a pozemní cestou - při návratu z Tanzanie), je nutné po opuštění keňských hranic (účast na safari v rámci Tanzanie) znovu získat povolení ke vstupu eTA. Žádost je třeba vyplnit v dostatečném předstihu během pobytu v&nbspTanzanii,&nbspaby bylo možné povolení získat před opětovným vstupem do Keni.

Potřebné doklady pro odjezd do Tanzanie:

1. Je třeba mít cestovní pas platný nejméně 6 měsíců od data návratu z Tanzanie.

2. Vízum do Tanzanie: Platí se přibližně 50 USD/osoba na letišti na místě. Vízum se po zaplacení razítkuje do pasu. Vyžaduje se min. 2 prázdné stránky v cestovním pasu.

Důležité informace:

Doporučuje se očkování proti infekční hepatitidě, v rámci Tanzanie je vyžadováno očkování proti žluté zimnici (z důvodu tranzitu z Keni, kde je žlutá zimnice endemická) - vyžadována žlutá knížka. 

Potřebné doklady pro odjezd do Keni:

1. Cestovní pas

Pro překročení keňských hranic je pro polské občany vyžadován cestovní pas platný nejméně 6 měsíců od data návratu z Keni.

2. Elektronické cestovní povolení - eTA

Před odjezdem do Keni je třeba zakoupit povolení v elektronické podobě na https://www.etakenya.go.ke/en
Všichni návštěvníci, včetně kojenců a dětí mladších 18 let, kteří hodlají cestovat do Keni, musí mít před cestou schválené elektronické cestovní povolení (eTA). Žádost pro děti mladší 18 let vyplňuje zákonný zástupce/rodič. Standardní doba vyřízení žádosti je přibližně 3 pracovní dny, proto je třeba žádost vyplnit včas. Náklady na eTA činí přibližně 30 USD/osoba.
Dokument je nutné mít na letišti u sebe. Vízum není možné zakoupit po příletu na letišti v Mombase. Těm, kteří si zakoupí povolení elektronicky a doklad neobdrží, nebude umožněno nastoupit do letadla v Polsku. Elektronické povolení k pobytu je platné pouze pro jednu cestu (jednorázový vstup) a pro každou další cestu musí být vydáno znovu. Po opuštění země ztrácí platnost. Podrobné pokyny k vízům naleznete na stránkách Travelli v komunikaci.

Výše uvedené podmínky platí pro polské občany (pro osoby s jiným než polským občanstvím mohou platit jiné podmínky vstupu).

Potřebné doklady pro odjezd do Tanzanie:

1. Je vyžadován cestovní pas platný nejméně 6 měsíců od data návratu z Tanzanie.

2. Vízum do Tanzanie: Platí se přibližně 50 USD/osoba na letišti na místě. Vízum se po zaplacení razítkuje do pasu. Vyžaduje se min. 2 prázdné stránky v cestovním pasu.

Důležité informace:

Doporučuje se očkování proti infekční hepatitidě, v rámci Tanzanie je vyžadováno očkování proti žluté zimnici (z důvodu tranzitu z Keni, kde je žlutá zimnice endemická) - vyžadována žlutá knížka. 

Potřebné doklady pro odjezd do Keni:

1. Cestovní pas

Pro překročení keňských hranic je pro polské občany vyžadován cestovní pas platný nejméně 6 měsíců od data návratu z Keni.

2. Elektronické cestovní povolení - eTA

Před odjezdem do Keni je třeba zakoupit povolení v elektronické podobě na https://www.etakenya.go.ke/en
Všichni návštěvníci, včetně kojenců a dětí mladších 18 let, kteří hodlají cestovat do Keni, musí mít před cestou schválené elektronické cestovní povolení (eTA). Žádost pro děti mladší 18 let vyplňuje zákonný zástupce/rodič. Standardní doba vyřízení žádosti je přibližně 3 pracovní dny, proto je třeba žádost vyplnit včas. Náklady na eTA činí přibližně 30 USD/osoba.
Dokument je nutné mít na letišti u sebe. Vízum není možné zakoupit po příletu na letišti v Mombase. Těm, kteří si zakoupí povolení elektronicky a doklad neobdrží, nebude umožněno nastoupit do letadla v Polsku. Elektronické povolení k pobytu je platné pouze pro jednu cestu (jednorázový vstup) a pro každou další cestu musí být vydáno znovu. Po opuštění země ztrácí platnost. Podrobné pokyny k vízům naleznete na stránkách Travelli v komunikaci.

Výše uvedené podmínky platí pro polské občany (pro osoby s jiným než polským občanstvím mohou platit jiné vstupní podmínky).

Poznámka!

Prozatím vzhledem k neexistenci upravených podmínek vstupu eTA pro klienty překračující hranice dvakrát (letecky - po příletu do Mombasy a pozemní cestou - návrat z Tanzanie) doporučujeme vyřídit vícenásobné vstupní vízum elektronicky na adrese: www.evisa.go.ke  (cena cca 100 USD/osoba).

Potřebné doklady pro odjezd do Tanzanie:

1. Je vyžadován cestovní pas platný nejméně 6 měsíců od data návratu z Tanzanie.

2. Vízum do Tanzanie: Platí se přibližně 50 USD/osoba na letišti na místě. Vízum se po zaplacení razítkuje do pasu. Vyžaduje se min. 2 prázdné stránky v cestovním pasu.

Důležité informace:

Doporučuje se očkování proti infekční hepatitidě, v rámci Tanzanie je vyžadováno očkování proti žluté zimnici (z důvodu tranzitu z Keni, kde je žlutá zimnice endemická) - vyžadována žlutá knížka. 

Potřebné doklady pro odjezd do Keni:

1. Cestovní pas

Pro překročení keňských hranic polskými občany je vyžadován cestovní pas platný nejméně 6 měsíců od data návratu z Keni.

2. Vízum

Před odjezdem do Keni je třeba zakoupit vízum elektronicky na webových stránkách: www.evisa.go.ke. Podle webových stránek https://evisa.go.ke/evisa.html, by mělo být keňské vízum vydáno do 48 hodin od podání žádosti. Vízum není možné zakoupit po příletu, na letišti v Mombase. Těm, kteří nepožádají o vízum elektronicky a neobdrží doklad, nebude umožněno nastoupit do letadla v Polsku. Podrobné pokyny k vízům naleznete na stránkách Travelli v oznámeních.

Poznámka: Děti mladší 16 let jsou osvobozeny od vízové povinnosti za předpokladu, že cestují se zákonnými zástupci.

Výše uvedené vízové podmínky platí pro polské občany (na osoby s jiným než polským občanstvím se mohou vztahovat jiné vízové podmínky).

Vzhledem k tomu, že hranice v Keni se překračují&nbsp2krát (letecky - po příletu do Mombasy a pozemní cestou - při návratu z Tanzanie) je nutné informovat celníka na letišti v Mombase o skutečnosti překročení hranice s Tanzanií, aby se mohl zúčastnit safari. Celník by vám měl na základě toho udělit povolení ke zpětnému vstupu do Keni na vaše vízum (budete potřebovat razítko do pasu&nbspod zdejšího celníka).

V opačném případě můžete před odjezdem do Keni také provést elektronický nákup na webových stránkách: www.evisa.go.ke víza pro více vstupů.

Potřebné doklady pro odjezd do Tanzanie:

1. Je vyžadován cestovní pas platný nejméně 6 měsíců od data návratu z Tanzanie.

2. Vízum do Tanzanie: Platí se přibližně 50 USD/osoba na letišti na místě. Vízum se po zaplacení razítkuje do pasu. Vyžaduje se min. 2 prázdné stránky v cestovním pasu.

Poznámka!

Informace o kovech:

Keňa:

Osoby vykazující příznaky chřipky budou po příletu na vlastní náklady podrobeny antigenním testům (cca 30 USD). V případě pozitivního antigenního testu bude nutné provést PCR test rovněž na vlastní náklady (cca 50 USD) a podstoupit autoizolaci v souladu s pokyny Ministerstva zdravotnictví Keni.

Důležité informace:

Doporučuje se očkování proti infekční hepatitidě, v rámci Tanzanie je vyžadováno očkování proti žluté zimnici (z důvodu tranzitu z Keni, kde je žlutá zimnice endemická) - vyžadována žlutá knížka. 

Potřebné doklady pro odjezd do Keni:

1. Cestovní pas

Pro překročení keňských hranic je pro polské občany vyžadován cestovní pas platný nejméně 6 měsíců od data návratu z Keni.

2. Elektronické cestovní povolení - eTA

Před odjezdem do Keni je třeba zakoupit povolení v elektronické podobě na https://www.etakenya.go.ke/en
Všichni návštěvníci, včetně kojenců a dětí mladších 18 let, kteří hodlají cestovat do Keni, musí mít před cestou schválené elektronické cestovní povolení (eTA). Žádost pro děti mladší 18 let vyplňuje zákonný zástupce/rodič. Standardní doba vyřízení žádosti je přibližně 3 pracovní dny, proto je třeba žádost vyplnit včas. Náklady na eTA činí přibližně 30 USD/osoba.
Dokument je nutné mít na letišti u sebe. Vízum není možné zakoupit po příletu na letišti v Mombase. Těm, kteří si zakoupí povolení elektronicky a doklad neobdrží, nebude umožněno nastoupit do letadla v Polsku. Elektronické povolení k pobytu je platné pouze pro jednu cestu (jednorázový vstup) a pro každou další cestu musí být vydáno znovu. Po opuštění země ztrácí platnost. Podrobné pokyny k vízům naleznete na stránkách Travelli v komunikaci.

Výše uvedené podmínky platí pro polské občany (na osoby s jiným než polským občanstvím se mohou vztahovat odlišné podmínky vstupu).

UPOZORNĚNÍ! Vzhledem k tomu, že hranice v Keni se překračuje 2x (letecky - při příletu do Mombasy a pozemní cestou - při návratu z Tanzanie), je nutné informovat celníka na letišti v Mombase o skutečnosti, že za účelem účasti na safari překračujete hranici s Tanzanií. Celník by vám na základě toho měl vydat povolení ke zpětnému vstupu do Keni na základě vašeho víza/eTA (zde budete potřebovat razítko celníka do pasu).

Potřebné doklady pro odjezd do Tanzanie:

1. Je vyžadován cestovní pas platný nejméně 6 měsíců od data návratu z Tanzanie.

2. Vízum do Tanzanie: Platí se přibližně 50 USD/osoba na letišti na místě. Vízum se po zaplacení razítkuje do pasu. Vyžaduje se min. 2 prázdné stránky v cestovním pasu.

Důležité informace:

Doporučuje se očkování proti infekční hepatitidě, v rámci Tanzanie je vyžadováno očkování proti žluté zimnici (z důvodu tranzitu z Keni, kde je žlutá zimnice endemická) - vyžadována žlutá knížka. 

Upozorňujeme, že zájezdu se mohou zúčastnit pouze osoby, které byly očkovány proti COVID-19 (za očkovanou se považuje osoba, která užila doporučené dávky uvedené vakcíny, přičemž poslední dávka musí být podána nejméně 14 dní před cestou (bez data cesty).

Potřebné doklady pro odjezd do Keni:

1. Cestovní pas

Pro překročení keňských hranic je pro polské občany vyžadován cestovní pas platný nejméně 6 měsíců od data návratu z Keni.

2. Vízum

Před odjezdem do Keni je nutné zakoupit vízum elektronicky na webových stránkách: www.evisa.go.ke. Podle webových stránek https://evisa.go.ke/evisa.html, by mělo být keňské vízum vydáno do 48 hodin od podání žádosti. Vízum není možné zakoupit po příletu, na letišti v Mombase. Těm, kteří nepožádají o vízum elektronicky a neobdrží doklad, nebude umožněno nastoupit do letadla v Polsku. Podrobné pokyny k vízům naleznete v oznámeních Travelli.

Poznámka: Děti mladší 16 let jsou od vízové povinnosti osvobozeny, pokud cestují se zákonnými zástupci.

Výše uvedené vízové podmínky platí pro polské občany (na osoby s jiným než polským občanstvím se mohou vztahovat jiné vízové podmínky).

Vzhledem k tomu, že hranice v Keni se překračuje dvakrát (letecky - po příletu do Mombasy a pozemní cestou - při návratu z Tanzanie), je třeba informovat celníka na letišti v Mombase o skutečnosti překročení hranice s Tanzanií za účelem účasti na safari. Celník by vám na základě toho měl vydat povolení ke zpětnému vstupu do Keni na základě vašeho víza (zde budete potřebovat razítko celníka do pasu).

V opačném případě můžete také před odjezdem do Keni provést elektronický nákup na webových stránkách: www.evisa.go.ke vícevstupní vízum.

3. Musíte vlastnit:

Přihlášku k pobytu na území České republiky

Přihlášku k pobytu na území České republiky

3:

- osvědčení Unie COVID-19 (s QR kódem). Za očkovanou se považuje osoba, která užila doporučené dávky uvedené vakcíny, přičemž poslední dávka byla podána nejméně 14 dní před cestou (bez data cesty).

Děti mladší 12 let jsou od testování na COVID-19 osvobozeny.

Důležité informace:

Doporučené očkování proti infekční hepatitidě, v rámci Tanzanie je vyžadováno očkování proti žluté zimnici (z důvodu tranzitu z Keni, kde se žlutá zimnice endemicky vyskytuje) - nutná žlutá knížka.

Informácie o hoteloch

MOMBASA: 
Hotel *** - (1 započatý den po příjezdu), Mombasa Beach nebo podobný skromný hotel. Hotel se nachází na pláži.
Pokoje: dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, klimatizací, balkonem/terasou.
K dispozici: restaurace, bar a bazén.
Stravování: Snídaně a večeře.
 
SAFARI:
Lodge - (6 započatých hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v místním stylu. Nachází se přímo v národních parcích nebo v jejich blízkosti, velmi často s možností pozorovat zvířata z terasy, nebo z pokoje. Lodge často jsou postaveny u napajedel, kde můžete pozorovat zvěř, a to zejména ve večerních hodinách, kdy se tam zvířata shromažďují.
Pokoje: skromně zařízené pokoje s vlastní koupelnou (bez klimatizace, TV a telefon). Možnost přistýlek.
Stravování: Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, i když v některých lodgích se někdy jídla podávají u stolu (možný oběd v podobě balíčků).
K dispozici: recepce, restaurace, bar a často zahrada, bazén a obchod s dárkovým zbožím.

Upozornění! Pro ty, co chtějí, je zde možnost prodloužení pobytu o 7 dní na pláži v MOmbase nebo Malindy.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny. 

Hotel

The Sands at Chale Island

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Neptune Paradise Beach Resort & SPA

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Neptune Paradise Beach Resort & SPA

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Neptune Paradise Beach Resort & SPA

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Sandies Malindi Dream Garden

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Sandies Malindi Dream Garden

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Turtle Bay

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Turtle Bay

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Turtle Bay

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Voyager Beach

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Voyager Beach

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Voyager Beach

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Sarova Whitesands Beach Resort & SPA

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Sarova Whitesands Beach Resort & SPA

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Sarova Whitesands Beach Resort & SPA

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Neptune Beach Resort

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Neptune Beach Resort

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Neptune Beach Resort

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Neptune Village Beach Resort & SPA

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Neptune Village Beach Resort & SPA

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Neptune Village Beach Resort & SPA

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Neptune Village Beach Resort & SPA

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Neptune Village Beach Resort & SPA

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Kenya Bay

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Kenya Bay

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Diani Sea Lodge

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Diani Sea Resort

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Diani Sea Resort

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Sandies Tropical Village

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Sandies Tropical Village

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Ocean Beach Resort & SPA

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Ocean Beach Resort & SPA

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Hotel Reef

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Hotel Reef

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Leopard Beach Resort & SPA

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Bamburi Beach

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Jacaranda Indian Ocean Beach Resort

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Jacaranda Indian Ocean Beach Resort

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Jacaranda Indian Ocean Beach Resort

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Temple Point Resort

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Temple Point Resort

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Papillon Lagoon Reef

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Papillon Lagoon Reef

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Kaskazi Beach

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Kaskazi Beach

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Mombasa Continental Resort

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Serena Beach Resort & SPA

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Travellers Beach Hotel & Club

Umiestnenie

Mombasa - 1 začatá noc v hoteli *** (hotel Reef alebo podobný skromný hotel). Komfortný hotel nachádzajúci sa na pláži. Izby: 2,3-lôžkové izby s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou. Vybavenie: reštaurácia, bar a bazén. Stravovanie: raňajky a večere.

Safari - 6 začatých hotelových nocí v tzv. lodžiach - komfortných, často v miestnom štýle postavených hoteloch kategórie *** (podľa organizátora). Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge. Skromne vybavené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu). Strava: raňajky, obed a večera zvyčajne formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možné raňajky a/alebo obed v rámci cestovných balíkov). Vybavenie pre hostí: recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi. V niektorých lodžiach je elektrina a teplá voda k dispozícii len v určitom čase. Pri platbe kartou v lodžiach sa k účtu pripočítava 5 % príplatok. V Masai Mara a Serengeti je možné absolvovať 2 samostatné safari alebo 1 dlhé safari (v závislosti od polohy lodge).

Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť cestu o týždeň (7 začatých hotelových nocí) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete v časti "W

K dispozícii pre hostí

MOMBASA:

reštaurácia, bar a bazén

SAFARI:

recepcia, reštaurácia, bar a často záhrada, bazén a obchod so suvenírmi

Ubytovanie

MOMBASA:

Hotely *** - (1 začatá noc v hoteli) - Mombasa Beach hotel alebo podobný skromný hotel, ktorý sa nachádza na pláži. Možnosť doplatku za poslednú noc po safari v inom hoteli.

Posteľ: 2 - lôžková (možnosť prístelky) s kúpeľňou, klimatizáciou, balkónom/terasou.

SAFARI:

V Masai Mara možné 2 samostatné safari, alebo 1 dlhé safari (v závislosti od umiestnenia lodge).

Lodže kategórie *** - (začína sa 6 hotelových nocí) - pohodlné, často postavené v miestnom štýle. Nachádzajú sa priamo v národných parkoch alebo v ich blízkosti, veľmi často s možnosťou pozorovania zvierat z hotelovej terasy alebo izby. Lodge sú často postavené pri napájadlách, kde sa zvieratá zhromažďujú najmä večer. Možné stanové lodge.

Registrácie: skromne zariadené izby s kúpeľňou (bez klimatizácie, TV alebo telefónu), možnosť prístelky.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť pobyt o týždeň (7 začatých hotelových dní) v Mombase alebo Malindi. Popisy hotelov nájdete na stránkach "Dovolenka v Keni" a v rezervačnom systéme.

.
Stravovanie

MOMBASA:

raňajky a večere

SAFARI:

raňajky, obedy a večere väčšinou formou bufetu, hoci v niektorých lodžiach sa niekedy jedlo podáva na stôl (možnosť cestovného obedového balíčka).

Počasie

Hodnotenie r.pl

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €