Palma Rima Hotel Obrázok0
Palma Rima Hotel Obrázok1
Palma Rima Hotel Obrázok2
Palma Rima Hotel Obrázok3
Palma Rima Hotel Obrázok4
Palma Rima Hotel Obrázok5
Palma Rima Hotel Obrázok6
Palma Rima Hotel Obrázok7
Palma Rima Hotel Obrázok8
Palma Rima Hotel Obrázok9
Palma Rima Hotel Obrázok10
Palma Rima Hotel Obrázok11
Palma Rima Hotel Obrázok12
Palma Rima Hotel Obrázok13

Palma Rima Hotel 9516

Gambia - Kololi
Poznávacie + pobytové
Wi-Fi
Blízko letiska, krátky transfer
Bazén so sladkou vodou

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Program:

Hodnotenie klientov

Zákazníci tento zájezd hodnotí známkou 6,0/6. Podívejte se na recenze: https://r.pl/wypoczynek-na-rajskich-wyspach-bijagos/zakwaterowanie-gsm

Informácie o hoteloch

Poloha
Komplex sa skladá z hlavnej budovy a bungalovov rozmiestených v rozľahlej záhrade s tropickými rastlinami. Ústredným bodom hotela Palma Rima Hotel je nový, veľký bazén, ktorý spoločne s rozľahlou, preslnenou terasou tvoria skvelé miesto na odpočinok. Hotel sa nachádza medzi dvoma letoviskami - Kotu a Kololi. V neďalekej vzdialenosti nájdete mnoho klubov, barov a reštaurácií. Vo vzdialenosti 3 km od hotela je 18 jamkový golfový klub. Najväčšie mesto v Gambii- Serrekunda je vzdialené asi 6 km. Ku krásnej, širokej pláži s jemným pieskom je to asi 400 m. Transfer z letiska v Banjul do hotela trvá asi 30 min.

Izby
Palma Rima Hotel
má šesťdesiat štandardných izieb v hlavnej budove a deväťdesiatdva priestranných, pohodlných izieb v bungalovoch umiestnených v udržiavanej a pekne upravenej záhrade. Všetky izby sú vybavené kúpeľňou s WC, satelitným TV, individuálne nastaviteľnou klimatizáciou (za príplatok, asi 9 GBP / deň, čo zodpovedá asi 500 GMD / deň), trezorom (za poplatok, asi 1,5 GBP / deň + vratná kaucia 10 GBP ) a terasou. Detská postieľka (zdarma), nutná skoršia rezervácia.

Vybavenie
24 hodinová recepcia, priestranné hotelové lobby, hlavná reštaurácia, bar pri bazéne, sladkovodný bazén s oddeleným bazénom, preslnená terasa, ležadlá a slnečníky pri bazéne (zdarma), Wi-Fi v lobby (zdarma).

Strava
Raňajky formou bufetu. Možnosť dokúpenia polpenzie - večere formou bufetu. V prípade polpenzie sú nápoje pri večeri za poplatok.

Šport a zábava
V rámci programu All Inclusive usporadúva Palma Rima Hotel každý deň animácie a športové aktivity: aquaaerobik, vodné pólo, šach, šípky, stolný tenis, stolný futbal. V hoteli sa nachádza fitness centrum s bežiacim pásom a cvičebnými nástrojmi. Raz za pár dní sa usporadúvajú večerné show, v areáli hotela funguje nočný klub, v ktorom sú organizované večery s ukážkami miestnych tancov.

Miestne kategórie
**

Náš názor
Rozľahlá zelená plocha a veľký bazén doprajú relaxáciu. Palma Rima Hotel je ideálnym miestom pre bezstarostnú dovolenku. Odporúčame špeciality miestnych reštaurácií, ovocné šťavy z exotického ovocia predávané dokonca priamo na pláži. Je tu lacno a chutne!

Iné
http://www.palmarimahotel.com

Vyššie uvedený text je prekladom poľského originálu, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou zmluvy o zájazde. Chyby v preklade vyhradené.

Hotel

Mapa

Počasie

Hodnotenie r.pl

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €