Bikini Tropicana Obrázok0
Bikini Tropicana Obrázok1
Bikini Tropicana Obrázok2
Bikini Tropicana Obrázok3
Bikini Tropicana Obrázok4
Bikini Tropicana Obrázok5
Bikini Tropicana Obrázok6
Bikini Tropicana Obrázok7
Bikini Tropicana Obrázok8
Bikini Tropicana Obrázok9

Bikini Tropicana

Taliansko
Pobytové

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Hotel

Umiestnenie

Hotel sa nachádza v malej dedinke Lido di Savio na pobreží talianskeho regiónu Emilia-Romagna s obchodmi, reštauráciami a pizzeriami. Približne. 15 km do mesta Ravenna, približne 10 km od obľúbeného zábavného parku Mirabilandia. Povinná turistická daň - platí sa na mieste v hoteli - cca 2 EUR/osoba/deň (platí pre osoby staršie ako 14 rokov).

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na súkromnej piesočnatej pláži (s pozvoľným zostupom do mora). Ležadlá a slnečníky na pláži od druhého radu zdarma (podľa dostupnosti; 1 slnečník a 2 ležadlá na izbu).

K dispozícii pre hostí

Štyrihodinová recepcia, priestranná vstupná hala, 3 výťahy, 2 reštaurácie: v hlavnej budove a na pláži (s vynikajúcou miestnou talianskou a medzinárodnou kuchyňou a výhľadom na more a pláž), 2 bary: bar v hlavnej budove a bar na pláži. Veľký bazén so sladkou vodou. Ležadlá a slnečníky pri bazéne zdarma, ak sú k dispozícii. Tiež: TV miestnosť a bezplatné parkovisko (počet parkovacích miest je obmedzený).

Internet

V hotelovej hale je k dispozícii bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.

Stravovanie

All Inclusive Light: raňajky, obedy a večere podávané v hlavnej reštaurácii formou bohatého bufetu. Tiež: nealkoholické nápoje v baroch počas ich otváracích hodín (08:00-24:00) a 8 nápojov na báze miestnych liehovín (na deň/osoba) v baroch počas ich otváracích hodín (08:00-24:00). Ďalšie nápoje na báze miestnych destilátov za príplatok.

Športový a animačný program

Hotel organizuje veľmi rozsiahly animačný program v taliančine počas dňa a večer pre deti aj dospelých, vrátane hier a aktivít na pláži a pri bazéne, večerných predstavení so živou hudbou, diskoték a pre najmenších miniklub (pre deti staršie ako 4 roky). Tiež: plážový volejbal a boccia a prenájom vodných bicyklov (podľa dostupnosti). Ďalšie vodné športy na pláži za príplatok.

Webová lokalita Miestna kategória

***

Podľa nášho názoru

Ideálne miesto pre rodinnú taliansku dovolenku! Priamy prístup na pláž, výhodný vzorec All Inclusive Light a poloha v blízkosti jedného z najobľúbenejších zábavných parkov Mirabilandia sú silnými stránkami hotela. Bohatý animačný program pre dospelých aj deti vás tu určite nenechá nudiť sa!

Program:

Mapa

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €