Hotel David Obrázok0
Hotel David Obrázok1
Hotel David Obrázok2
Hotel David Obrázok3
Hotel David Obrázok4
Hotel David Obrázok5
Hotel David Obrázok6
Hotel David Obrázok7

Hotel David

Taliansko - Emilia – Rumunsko
Pobytové

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Hotel

Umiestnenie

Hotel sa nachádza v južnej časti rekreačného strediska Cesenatico. V blízkosti sa nachádza široká škála atrakcií, obchodov, barov a reštaurácií. Do centra Cesenatico pešia vzdialenosť približne 3 km (prístup cez prímorskú promenádu). Do prístavu Cesenatico a na námestie Piazza Spose Dei Marinai cca 4,5 km. Cca. 60 km do Ravenny, cca 40 km do San Marina, cca 100 km do Ferrary, cca 120 km do Bologne a cca 150 km do Florencie. Nutné uhradiť povinnú turistickú daň priamo v hoteli cca 1,5 EUR/osoba/deň.


.
Pláž

Hotel sa nachádza priamo na piesočnatej pláži s pozvoľným vstupom do mora a plážovým servisom, ktorý sa platí na mieste. Plážové uteráky za poplatok na mieste.


.
K dispozícii pre hostí

24-hodinová recepcia, priestranná vstupná hala, výťah, hlavná reštaurácia a hotelový lobby bar. Bazén so slanou vodou s oddelenou detskou časťou s bezplatnými ležadlami a slnečníkmi (podľa dostupnosti) k dispozícii od 19. marca do 30. októbra. K dispozícii za príplatok aj: práčovňa, konzultácia s lekárom, požičovňa bicyklov, parkovanie (počet miest obmedzený; podzemné parkovisko cca 14 €/deň alebo vonkajšie parkovisko cca  9 €/deň). Hotel akceptuje domáce zvieratá za príplatok na mieste cca 35 EUR/noc (na vyžiadanie a potvrdenie).



.
Internet

V hotelovej hale a komfortných izbách je k dispozícii bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet. Wi-Fi nie je k dispozícii v izbách economy.


.
Stravovanie

Kontinentálne raňajky, obedy a večere sa podávajú formou bohatého bufetu vo vedľajšom hoteli Lungomare. Nápoje sa pri obedoch a večeriach platia extra.


.
Športový a animačný program

V hoteli prebieha denný a večerný animačný program v taliančine pre deti a dospelých. Pre deti je k dispozícii miniklub (v angličtine, francúzštine a nemčine) od 9:30 do 21:30. Okrem toho v sesterskom hoteli Lungomare: posilňovňa zdarma a za príplatok dobre vybavené wellness centrum (vrátane masáží, sauny, tureckého kúpeľa)


V hoteli sa nachádza aj fitnescentrum.
Webová lokalita

www.davidhotels.com

Miestna kategória

***


.
Podľa nášho názoru

Skvelá poloha v živom prímorskom meste Cesenatico - jednom z najobľúbenejších letovísk v regióne Emilia-Romagna - s krásnym starým mestom a očarujúcim prístavom. Blízkosť atrakcií, barov a reštaurácií, športových a rekreačných zariadení pre deti a blízkosť pláže z neho robia skvelé miesto na dovolenku pre dvoch aj s rodinou!


.

Program:

Mapa

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €