Hotel II Porto Obrázok0
Hotel II Porto Obrázok1
Hotel II Porto Obrázok2
Hotel II Porto Obrázok3
Hotel II Porto Obrázok4
Hotel II Porto Obrázok5
Hotel II Porto Obrázok6
Hotel II Porto Obrázok7
Hotel II Porto Obrázok8
Hotel II Porto Obrázok9

Hotel II Porto

Taliansko
Pobytové

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Hotel

Umiestnenie

Tento komorný hotel sa nachádza na kopci v udržiavanej záhrade, priamo pri zálive v južnej časti polostrova Gargano. V blízkosti hotela (3,5 km) sa nachádza malá dedinka Mattinata s tavernami, obchodmi a reštauráciami. Jedno z najväčších miest tohto zeleného polostrova, Manfredonia, so stredovekým hradom a historickými kostolmi, je vzdialené necelých 20 km. Vzdialenosť na medzinárodné letisko v Bari je približne 150 km.

.
Pláž

Dlhá piesočnatá pláž, ktorá sa nachádza v zátoke pod hotelom, je vzdialená približne 600 m. Hotel má aj vlastný súkromný úsek pláže s plážovým servisom (2 ležadlá a slnečník na izbu) v cene. Je vzdialená približne 2 km od hotela a niekoľkokrát denne sa na ňu dostanete hotelovým autobusom.

K dispozícii pre hostí

Tento moderný a veľmi elegantný hotel v stredomorskom štýle ponúka: recepciu s nepretržitou prevádzkou, hlavnú reštauráciu, bar, vonkajší bazén so slnečnou terasou, ležadlami a slnečníkmi a parkovisko.

Internet

V celom hoteli je v cene zahrnuté Wi-Fi pripojenie na internet.

Stravovanie

Raňajky v hlavnej reštaurácii formou bufetu s vybranými nealkoholickými nápojmi v cene. Za príplatok je možné dokúpiť 2 jedlá (plus obed alebo večera - podávané z menu) alebo 3 jedlá (plus obed a večera podávané z menu). Alkoholické a nealkoholické nápoje k obedu/večeri a medzi jedlami za príplatok.

.
Športový a animačný program

Za poplatok: požičovňa bicyklov.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Klasický stredomorský hotel, ale s moderným nádychom. Nachádza sa v idylickej zátoke v blízkosti pôsobivých bielych útesov charakteristických pre polostrov Gargano. Je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokoj a relax v harmónii s prírodou.

Program:

Mapa

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €