Apartments Amfora Plava Laguna Obrázok0
Apartments Amfora Plava Laguna Obrázok1
Apartments Amfora Plava Laguna Obrázok2
Apartments Amfora Plava Laguna Obrázok3
Apartments Amfora Plava Laguna Obrázok4
Apartments Amfora Plava Laguna Obrázok5
Apartments Amfora Plava Laguna Obrázok6
Apartments Amfora Plava Laguna Obrázok7

Apartments Amfora Plava Laguna

Chorvátsko - Umag
Pobytové

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Hotel

Umiestnenie

Objekt sa nachádza takmer priamo na pláži, šum mora počujete priamo z okien bytu. Vedľa sa nachádza lagúna a prírodný park. V rezorte môžete relaxovať v tieni stromov alebo sa opaľovať pri bazéne či na pláži. Je súčasťou rezortu Stella Maris - hostia môžu bez obáv využívať všetky jeho zariadenia.

Cena nezahŕňa rezortnú taxu, ktorá sa platí na recepcii (cca 1,5 EUR/deň/osoba).

Pláž

50 m od pláže Laguna Stella Maris

K dispozícii pre hostí

Recepcia, bufetová a a la carte reštaurácia, bankomat, zmenáreň, pizzeria, bar, kaviarne, plážové bary, ležadlá pri bazéne. Domáce zvieratá sú akceptované (za príplatok cca 16 €/deň) pod stálym dohľadom majiteľa - nesmú sa zdržiavať v reštaurácii, na recepcii, pri bazéne a na časti pláží. Parkovanie v areáli bez možnosti rezervácie miesta, za príplatok cca 1 EUR/deň.

Internet

Bezplatné Wi-Fi.

.
Stravovanie

Samostatne. Za príplatok raňajky alebo raňajky a večera formou bufetu podávané v blízkej reštaurácii. Nápoje za príplatok.

.
Športový a animačný program

Krytý bazén so sladkou vodou a slnečnou terasou, bazén so sladkou vodou pre deti, vodné ihrisko. Za príplatok v okolí hotela môžete využívať: požičovňa bicyklov, požičovňa vodných potrieb (kajaky, člny, windsurfing atď.), tenisové kurty a tenisová škola, multifunkčné ihrisko, jazdecké centrum, potápačské centrum, golfové ihrisko a minigolf. Pre deti hotel ponúka niekoľko klubov s animáciami a hrami a dohľadom animátora: Klub 4 (pre deti od 8 mesiacov do 4 rokov, od júna do septembra), mini klub (4-8 rokov), junior klub (deti 9-12 rokov), klub pre tínedžerov (deti 13-17 rokov). Pre dospelých fitnes program, pilaste, aqua aerobik, zumba, večerná animácia so živou hudbou a rôznymi profesionálnymi predstaveniami.

Webová lokalita

https://www.plavalaguna.com

Miestna kategória

****

Program:

Mapa

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €