Iberostar Playa Alameda Obrázok0
Iberostar Playa Alameda Obrázok1
Iberostar Playa Alameda Obrázok2
Iberostar Playa Alameda Obrázok3
Iberostar Playa Alameda Obrázok4
Iberostar Playa Alameda Obrázok5
Iberostar Playa Alameda Obrázok6
Iberostar Playa Alameda Obrázok7
Iberostar Playa Alameda Obrázok8
Iberostar Playa Alameda Obrázok9
Iberostar Playa Alameda Obrázok10
Iberostar Playa Alameda Obrázok11
Iberostar Playa Alameda Obrázok12
Iberostar Playa Alameda Obrázok13
Iberostar Playa Alameda Obrázok14
Iberostar Playa Alameda Obrázok15
Iberostar Playa Alameda Obrázok16
Iberostar Playa Alameda Obrázok17

Exotika Light - Kuba - Varadero

Kuba
Poznávacie + pobytové
Pro dospělé
Mezinárodní animace
Pláž do 100 m
Wi-Fi
Fitness
Bazén se sladkou vodou
Bazén
Lehátka zdarma

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet do Varadera charterovým letadlem společnosti LOT typu Dreamliner (přímý let), letištní taxy, Turistickou kartu, turistický program (viz níže), přejezdy klimatizovaným autokarem nebo minibusem, ubytování v hotelech (7 nebo 14 nocí), stravování dle popisu vybraného hotelu, transfery: letiště - hotel - letiště, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel), služby místního průvodce a polského průvodce/delegáta na Kubě, služby zástupce Rainbow během odbavení na letišti v Polsku.

 

Základní cena nezahrnuje: vstupné do navštívených objektů, služby místních průvodců, spropitné, systém Tour Guide - cca 115 EUR/os. (povinný poplatek průvodci), fakultativní výlety uvedené v programu, další jídla (která nejsou uvedena v ceně zájezdu), nápoje k jídlu a jiné osobní výdaje.



Důležité! Přečtěte si aktuální podmínky vstupu do země.



Název zájezdu v polském jazyce: Egzotyka Light - Kuba - Varadero
Kód zájezdu: KAA 

Program

Nejen revoluční historie • památky a kubánské rytmy v ulicích Havany • koloniální skvosty ostrova - Trinidad - pobyt v největším letovisku na Kubě - Varadero (All Inclusive)  

 

Den 1
Sraz u stanoviště Rainbow 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Přelet do Varadera. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu pasové odbavení a setkání s průvodcem. Následně transfer do hotelu.

 

Den 2
Po snídani celodenní výlet do hlavního města Kuby - Havany, jejíž jedinečná atmosféra zůstane na dlouho v paměti. Procházka starou Havanou a jejími nejkrásnějšími náměstími vás přenese do doby koloniálního rozkvětu města. Kapitol (při pohledu zvenčí), který je kopií budov ve Washingtonu, D.C., a všudypřítomná auta z 50. let dokonale zachytí atmosféru americké prosperity předrevolučních let. Na náměstí Revoluce uvidíme nejdůležitější budovy socialistické Kuby v čele s budovou Ústředního výboru a místem, odkud Fidel Castro pronášel své plamenné projevy k národu. Celou prohlídku završíme návštěvou prodejny, bývalé palírny rumu Legendario a projížďkou americkými klasikami. V ceně zájezdu je zahrnut oběd.


 
Den 3
Určitě jste neviděli barevnější město než Trinidad, jehož staré město je zapsáno na seznamu UNESCO. Doporučujeme procházku dlážděnými ulicemi od parku Cespedes na náměstí Plaza Mayor a návštěvu slavné restaurace Canchanchara. Dalším bodem programu bude město Cienfuegos často nazývané kubánskou „Perlou jihu“. Zde uvidíme hlavní bulvár s parkem Parque Jose Martí a nejoriginálnější budovu města Palacio del Valle (zvenčí). Během výletu snídaně a oběd v ceně.

 

Den 4 - 7
Pobyt ve Varaderu - čas na odpočinek, koupání a opalování. Během pobytu doporučujeme fakultativní výlety: plavby na nedaleké korálové ostrovy, potápění na nádherném útesu (cena od 85 EUR/os.). Úplný seznam fakultativních výletů uvede průvodce zájezdu/delegát na místě.


 
Den 8
Po snídani vystěhování z hotelu. 
- Po klienty, kteří se vracejí do Polska - transfer na letiště ve Varaderu. Odlet do Polska.
- Pro klienty zůstávající na druhý týden pobytu - transfer do vybraného hotelu ve Varaderu.

 

Den 9
Přílet do Polska.


 
Upozornění k programu
Pořadí realizace výletů uvedených v programu může být přesunuto na jiný den pobytu na Kubě.

 

Vzhledem k charakteru fakultativních výletů nabízených během programu doporučujeme osobám, které se jich chtějí účastnit, zakoupit dodatečné pojištění - balíček Sport.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Víza

Cestovní pas a vízum
Při překročení hranice je vyžadována platnost cestovního pasu po dobu nejméně 6 měsíců, počínaje datem plánovaného odletu z Kuby.

 

Turistická karta
Obyvatelé České republiky, kteří cestují na Kubu, jsou povinni mít tzv. turistickou kartu (Tarjeta de Turista), kterou obdrží při odbavení na letišti ve Varšavě nebo v Katovicích (Turistická karta je zahrnuta v ceně zájezdu).

 

Zdravotní formulář

Formulář je třeba vyplnit 48 hodin před plánovaným příjezdem na https://www.dviajeros.mitrans.gob.cu/inicio. To platí i pro děti. Na letišti budou cestující požádáni o předložení QR kódu, který obdrží e-mailem po vyplnění formuláře.

 

Upozornenie k preletu

Letadlo PLUS ULTRA typu Airbus nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru třídy (economy nebo business). Ve třídě Economy zahrnuje catering 2 jídla (teplé jídlo a bagetu/sendvič se šunkou nebo sýrem). V rámci bezplatného servisu obdrží pasažéři také neomezené množství minerální vody. Ostatní nápoje typu soft, alkohlické nápoje a všechny další položky ze Sky baru dostupného na palubě letadla, jsou za poplatek. Ve třídě Business je zahrnuto v ceně bohatší menu spolu s vybranými alkoholickými nápoji (v omezeném množství) a nealkoholické nápoje a vyšší váhový limit zavazadel. Ve všech třídách je dostupný individuální systém zábavy na vlastních zařízeních (telefon, tablet). V případě nemožnosti realizace letu letadlem Airbus PLUS ULTRA bude zajištěno jiné letadlo s podobným standardem (přímý let).

Hodnotenie klientov

Klienti tento zájezd hodnotí na 5,1/6. Přečtěte si recenze: https://r.pl/egzotyka-light-kuba-varadero/barcelo-solymar-arenas-blancas

Sezónnosť

Turistická sezóna trvá obvykle od 1.1. do 31.3. 

Informácie o hoteloch


Místo:
Hotel, který je součástí oblíbené sítě IBEROSTAR, se nachází v krásné palmové zahradě, asi 20 km od centra Varadera. Varadero provozuje turistický autobus (placený), který lze volně pohybovat po celém resortu. Na autobusovou zastávku cca 100 m. Na letiště cca 45 km.

pláž:
Krásné, dlouhé, bílé a písčité přímo u hotelu. Plážová lehátka, slunečníky a ručníky zdarma na pláži.

Pro hosty:
Recepce, lobby, 2 bufetové restaurace, 3 a'la carte restaurace (kuchyně: místní, italská, mezinárodní, nutná rezervace, oblečení: dlouhé kalhoty, horní oblečení s krátkými rukávy, krytá obuv, otevřeno v 18:30) - 22:00), 5 barů (včetně: večerní show, diskotéka, na pláži), kavárny, cukrárny, palmové zahrady s velkým hlavním bazénem, dětského brouzdaliště (hloubka 0,3 m) - obojí sladká voda, sluneční terasy s lehátky a slunečníky. Placené: směnárna, půjčovna aut, kadeřnictví, hlídání dětí, kosmetický salon (jacuzzi, sauna, masáže).

pokoje:

Hotel nabízí 391 pokojů v několika 2patrových budovách rozložených po celém areálu. Všechny pokoje jsou zrekonstruované, prostorné, klimatizované, s koupelnou (vana nebo sprcha, fén), telefonem, satelitní TV, trezorem (zdarma), minibarem (voda a nealkoholické nápoje zdarma, doplněné každé 2 dny), s balkonem nebo terasou ( židle + stůl).

Standardní pokoj - (cca 32 m2) pro max. 2 osoby. 3 osoby, se 2 samostatnými lůžky nebo 1 manželskou postelí velikosti King



board:
All inclusive: snídaně (07:00 - 10:00), obědy (13:00 - 15:00) a večeře (18:30 - 22:00) v bufetové restauraci. Bezplatné místní alkoholické nápoje a občerstvení v hotelových barech v určených časech (obvykle od 10:00 do 18:00).

Sportovní a animační program:
Hotel nabízí denní animační programy pro děti i dospělé. Kromě toho zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostřelba, fotbal, stolní tenis, šipky, lekce tance, dětské hřiště. Dále platí: tenis (i lekce), lekce potápění, vodní sporty.

internet:
Wi-Fi je k dispozici za příplatek na recepci a na pokojích. KOLIK ??

Místní kategorie:
*****

Webové stránky:
www.iberostar.com

Podle našeho názoru:
Komfortní hotelový komplex se zavedenou reputací přímo u krásné písečné pláže Vám zaručí bezstarostnou dovolenou a sílu atrakcí díky bohaté receptuře All Inclusive. Ideální pro dovolenou pro dva, ale také zajistit skvělou dovolenou s rodinou!

Hotel

Iberostar Selection Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Selection Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Selection Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Selection Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Starfish Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Starfish Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Starfish Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Melia Marina Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Melia Marina Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Melia Marina Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Melia Marina Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Barcelo Solymar Arenas Blancas

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Barcelo Solymar Arenas Blancas

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Barcelo Solymar Arenas Blancas

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Barcelo Solymar Arenas Blancas

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Barcelo Solymar Arenas Blancas

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Paradisus Princesa del Mar

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Paradisus Princesa del Mar

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Ocean Vista Azul

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Ocean Vista Azul

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Ocean Vista Azul

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Ocean Vista Azul

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Occidental Arenas Blancas

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Occidental Arenas Blancas

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Occidental Arenas Blancas

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Ocean Varadero El Patriarca

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Ocean Varadero El Patriarca

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Ocean Varadero El Patriarca

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Ocean Varadero El Patriarca

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Ocean Varadero El Patriarca

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Ocean Varadero El Patriarca

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Tainos

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Tainos

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Tainos

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Tainos

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Selection Bella Vista Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Selection Bella Vista Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Selection Bella Vista Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Selection Bella Vista Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Selection Bella Vista Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Selection Bella Vista Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Selection Bella Vista Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Melia Internacional

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Melia Internacional

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Melia Internacional

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Melia Internacional

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Grand Memories Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Grand Memories Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Grand Memories Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Sol Palmeras

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Sol Palmeras

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Sol Palmeras

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Sol Palmeras

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Melia Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Melia Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Melia Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Melia Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Melia Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Melia Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Melia Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Playa Alameda

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Playa Alameda

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Playa Alameda

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Playa Alameda

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Playa Alameda

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Laguna Azul

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Laguna Azul

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Laguna Azul

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Laguna Azul

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Laguna Azul

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Laguna Azul

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Laguna Azul

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Grand Aston Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Grand Aston Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Grand Aston Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Grand Aston Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Grand Aston Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Melia Peninsula Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Melia Las Americas

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Melia Las Americas

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Allegro Palma Real

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Allegro Palma Real

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Allegro Palma Real

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Melia Las Antillas

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Melia Las Antillas

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Royalton Hicacos Resort & Spa

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Royalton Hicacos Resort & Spa

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Royalton Hicacos Resort & Spa

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Royalton Hicacos Resort & Spa

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Sol Varadero Beach

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Sol Varadero Beach

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Sol Varadero Beach

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Bella Costa

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Bella Costa

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Bella Costa

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Iberostar Bella Costa

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Selectum Family Resort Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Selectum Family Resort Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Selectum Family Resort Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Selectum Family Resort Varadero

Umiestnenie

Hotel patriaci do obľúbenej siete IBEROSTAR, ktorý sa nachádza uprostred krásnej palmovej záhrady, je vzdialený približne 20 km od centra mesta Varadero. Po Varadere premáva turistický autobus (platený), ktorý môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. K autobusovej zastávke je to približne 100 m. Na letisko cca 45 km.

.
Pláž

Krásna, dlhá, biela a piesočná pláž priamo pri hoteli. Na pláži sú ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

K dispozícii pre hostí

Recepcia, vstupná hala, 2 bufetové reštaurácie, 3 reštaurácie a'la carte (kuchyňa: miestna, talianska, medzinárodná; rezervácie platené; dress code: dlhé nohavice, vrchný odev s min. krátkym rukávom, zakrytá obuv; otvorené 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, s diskotékou, na pláži, kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom. 18:30 - 22:00), 5 barov (okrem iného: s večernou show, diskotékou, na pláži), kaviareň, zmrzlináreň, palmová záhrada s veľkým hlavným bazénom, detský bazén (0,3 m hlboký) - oba so sladkou vodou, slnečné terasy s lehátkami a slnečníkmi. Za poplatok: zmenáreň, požičovňa áut, kaderníctvo, opatrovateľka detí, salón krásy (vírivka, sauna, masáže).

.
Internet

WiFi je k dispozícii za príplatok na recepcii a v izbách.

Koľko stojí?

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00 - 10:00), obed (13:00 - 15:00) a večera (18:30 - 22:00) v bufetovej reštaurácii. Bezplatné miestne alkoholické nápoje a občerstvenie v hotelových baroch v určených časoch (zvyčajne 10:00 - 18:00).

Športový a animačný program

Hotel poskytuje každodenné animačné programy pre deti a dospelých. Taktiež zdarma: basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, futbal, stolný tenis, šípky, lekcie tanca, detské ihrisko. Za poplatok: tenis (aj lekcie), lekcie potápania, vodné športy.

Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vynikajúci hotel s dobre vybudovanou reputáciou, ktorý už roky poskytuje kvalitné služby. Turisti oceňujú predovšetkým čistotu priestorov a izieb, ako aj personál hotela, ktorý je vždy pripravený splniť každú požiadavku. Široká ponuka nápojov a koktailov a rôzne animačné aktivity vám určite spríjemnia čas.

.

Mapa

Hodnotenie

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €