Melia Las Antillas Obrázok0
Melia Las Antillas Obrázok1
Melia Las Antillas Obrázok2
Melia Las Antillas Obrázok3
Melia Las Antillas Obrázok4
Melia Las Antillas Obrázok5
Melia Las Antillas Obrázok6
Melia Las Antillas Obrázok7
Melia Las Antillas Obrázok8
Melia Las Antillas Obrázok9
Melia Las Antillas Obrázok10
Melia Las Antillas Obrázok11
Melia Las Antillas Obrázok12
Melia Las Antillas Obrázok13
Melia Las Antillas Obrázok14
Melia Las Antillas Obrázok15
Melia Las Antillas Obrázok16
Melia Las Antillas Obrázok17
Melia Las Antillas Obrázok18

Exotika Light - Kuba - Varadero

Kuba - Varadero
Poznávacie + pobytové
Pre dospelých
Pláž do 100 m
S výhľadom na more
Posilňovňa
Tenisový kurt
Wellness
Bazén se sladkou vodou

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet do Varadera charterovým letadlem společnosti LOT typu Dreamliner (přímý let), letištní taxy, Turistickou kartu, turistický program (viz níže), přejezdy klimatizovaným autokarem nebo minibusem, ubytování v hotelech (7 nebo 14 nocí), stravování dle popisu vybraného hotelu, transfery: letiště - hotel - letiště, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel), služby místního průvodce a polského průvodce/delegáta na Kubě, služby zástupce Rainbow během odbavení na letišti v Polsku.

 

Základní cena nezahrnuje: vstupné do navštívených objektů, služby místních průvodců, spropitné, systém Tour Guide - cca 115 EUR/os. (povinný poplatek průvodci), fakultativní výlety uvedené v programu, další jídla (která nejsou uvedena v ceně zájezdu), nápoje k jídlu a jiné osobní výdaje.



Důležité! Přečtěte si aktuální podmínky vstupu do země.



Název zájezdu v polském jazyce: Egzotyka Light - Kuba - Varadero
Kód zájezdu: KAA 

Program

Nejen revoluční historie • památky a kubánské rytmy v ulicích Havany • koloniální skvosty ostrova - Trinidad - pobyt v největším letovisku na Kubě - Varadero (All Inclusive)  

 

Den 1
Sraz u stanoviště Rainbow 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Přelet do Varadera. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu pasové odbavení a setkání s průvodcem. Následně transfer do hotelu.

 

Den 2
Po snídani celodenní výlet do hlavního města Kuby - Havany, jejíž jedinečná atmosféra zůstane na dlouho v paměti. Procházka starou Havanou a jejími nejkrásnějšími náměstími vás přenese do doby koloniálního rozkvětu města. Kapitol (při pohledu zvenčí), který je kopií budov ve Washingtonu, D.C., a všudypřítomná auta z 50. let dokonale zachytí atmosféru americké prosperity předrevolučních let. Na náměstí Revoluce uvidíme nejdůležitější budovy socialistické Kuby v čele s budovou Ústředního výboru a místem, odkud Fidel Castro pronášel své plamenné projevy k národu. Celou prohlídku završíme návštěvou prodejny, bývalé palírny rumu Legendario a projížďkou americkými klasikami. V ceně zájezdu je zahrnut oběd.


 
Den 3
Určitě jste neviděli barevnější město než Trinidad, jehož staré město je zapsáno na seznamu UNESCO. Doporučujeme procházku dlážděnými ulicemi od parku Cespedes na náměstí Plaza Mayor a návštěvu slavné restaurace Canchanchara. Dalším bodem programu bude město Cienfuegos často nazývané kubánskou „Perlou jihu“. Zde uvidíme hlavní bulvár s parkem Parque Jose Martí a nejoriginálnější budovu města Palacio del Valle (zvenčí). Během výletu snídaně a oběd v ceně.

 

Den 4 - 7
Pobyt ve Varaderu - čas na odpočinek, koupání a opalování. Během pobytu doporučujeme fakultativní výlety: plavby na nedaleké korálové ostrovy, potápění na nádherném útesu (cena od 85 EUR/os.). Úplný seznam fakultativních výletů uvede průvodce zájezdu/delegát na místě.


 
Den 8
Po snídani vystěhování z hotelu. 
- Po klienty, kteří se vracejí do Polska - transfer na letiště ve Varaderu. Odlet do Polska.
- Pro klienty zůstávající na druhý týden pobytu - transfer do vybraného hotelu ve Varaderu.

 

Den 9
Přílet do Polska.


 
Upozornění k programu
Pořadí realizace výletů uvedených v programu může být přesunuto na jiný den pobytu na Kubě.

 

Vzhledem k charakteru fakultativních výletů nabízených během programu doporučujeme osobám, které se jich chtějí účastnit, zakoupit dodatečné pojištění - balíček Sport.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Víza

Cestovní pas a vízum
Při překročení hranice je vyžadována platnost cestovního pasu po dobu nejméně 6 měsíců, počínaje datem plánovaného odletu z Kuby.

 

Turistická karta
Obyvatelé České republiky, kteří cestují na Kubu, jsou povinni mít tzv. turistickou kartu (Tarjeta de Turista), kterou obdrží při odbavení na letišti ve Varšavě nebo v Katovicích (Turistická karta je zahrnuta v ceně zájezdu).

 

Zdravotní formulář

Formulář je třeba vyplnit 48 hodin před plánovaným příjezdem na https://www.dviajeros.mitrans.gob.cu/inicio. To platí i pro děti. Na letišti budou cestující požádáni o předložení QR kódu, který obdrží e-mailem po vyplnění formuláře.

 

Upozornenie k preletu

Letadlo PLUS ULTRA typu Airbus nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru třídy (economy nebo business). Ve třídě Economy zahrnuje catering 2 jídla (teplé jídlo a bagetu/sendvič se šunkou nebo sýrem). V rámci bezplatného servisu obdrží pasažéři také neomezené množství minerální vody. Ostatní nápoje typu soft, alkohlické nápoje a všechny další položky ze Sky baru dostupného na palubě letadla, jsou za poplatek. Ve třídě Business je zahrnuto v ceně bohatší menu spolu s vybranými alkoholickými nápoji (v omezeném množství) a nealkoholické nápoje a vyšší váhový limit zavazadel. Ve všech třídách je dostupný individuální systém zábavy na vlastních zařízeních (telefon, tablet). V případě nemožnosti realizace letu letadlem Airbus PLUS ULTRA bude zajištěno jiné letadlo s podobným standardem (přímý let).

Hodnotenie klientov

Klienti tento zájezd hodnotí na 5,1/6. Přečtěte si recenze: https://r.pl/egzotyka-light-kuba-varadero/barcelo-solymar-arenas-blancas

Sezónnosť

Turistická sezóna trvá obvykle od 1.1. do 31.3. 

Informácie o hoteloch

Poloha
Melia Las Antillas
je veľký komplex patriaci známemu hotelovému reťazcu Melia, umiestnený v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra mesta, kde sú obchody, bary a reštaurácie je to cca 8 km. Po Varadere jazdí autobus (za poplatok). Letisko vo Varadere je vzdialené cca 35 km.

Pláž
Hotel Melia Las Antillas leží priamo pri krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a plážové osušky - zadarmo.

Vybavenie
Hotel Melia Las Antillas je len pre osoby staršie ako 16 rokov.
Skladá sa z hlavnej budovy a dvojposchodových bungalovov.
Recepcia, lobby, štyri reštaurácie (jedna bufetová a tri a'la carte), päť barov (lobby bar, piano bar, snack bar, bar na pláži a swim up bar), tropická záhrada so slnečnou terasou, ležadlami a slnečníkmi, dva bazény so sladkou vodou, vírivka, obchodík so suvenírmi, room service (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, kozmetický salón (za poplatok), zmenáreň.

Izby
Hotel Melia Las Antillas ponúka 350 klimatizovaných komfortných izieb. Izby sú vybavené kúpeľňou (sušič vlasov, vaňa, kúpeľová kozmetika), telefónom, trezorom, satelitným TV, minibarom (denne doplňovaným - voda, pivo a nealkoholické nápoje - zadarmo), varnou kanvicou, kávovarom, žehličkou a žehliacou doskou, balkónom alebo terasou.
Hotel Melia Las Antillas nemá izby pre handicapovaných hostí.
Izby typu Deluxe (rozloha cca 39 m²) - pre max. dve osoby (manželská posteľ alebo dve oddelené postele).
Izby Junior Suite Superior (rozloha cca 39 m²) - pre max. dve osoby, s garantovaným výhľadom na more a V.I.P. servisom (napr. nosič, prednosť pri rezervácii večere v tematickej reštaurácii, župan, alkoholické nápoje v minibare).

Strava
All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obed (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) - sú podávané formou bufetu v hlavnej reštaurácii, tri reštaurácie a'la carte (nutná včasná rezervácia): talianska, gurmánska a jedlá z darov mora, ľahké občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje počas celého dňa v miestach vyznačených hotelom.

Šport a zábava
Hotel Melia Las Antillas organizuje celodenné animačné programy.
Zadarmo: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, dva tenisové kurty. V areáli hotela je wellness centrum (zadarmo): posilňovňa, sauna a vírivka. Ošetrenie tváre a tela vo wellness - za poplatok. Varadero Golf Club sa nachádza cca 5 km od hotela (hotel ponúka zľavové balíčky).

Internet
Internetové stanovisko - za poplatok (cca 1 CUC / hod.), WiFi - za poplatok (cca 1 CUC / hod.).

Miestne kategórie
****

Webové stránky
www.melia.com

Hodnotenie klientov
Recenzie k tomuto hotelu nájdete tu: https://r.pl/kuba-varadero/melia-las-antillas

Náš názor
Jeden z najlepších 4 * hotelov v našej ponuke, s krásnou záhradou. Skvelá voľba pre tých, čo ocenia výhody hotela určeného len pre dospelých. Hotel Melia Las Antillas je klientmi veľmi dobre hodnotený pre skvelé jedlo a vynikajúci servis.

Vyššie uvedený text je prekladom poľského originálu, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou zmluvy o zájazde. Chyby v preklade vyhradené.

Hotel

Iberostar Selection Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Selection Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Selection Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Selection Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Starfish Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Starfish Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Starfish Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Melia Marina Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Melia Marina Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Melia Marina Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Melia Marina Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Barcelo Solymar Arenas Blancas

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Barcelo Solymar Arenas Blancas

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Barcelo Solymar Arenas Blancas

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Barcelo Solymar Arenas Blancas

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Barcelo Solymar Arenas Blancas

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Paradisus Princesa del Mar

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Paradisus Princesa del Mar

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Ocean Vista Azul

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Ocean Vista Azul

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Ocean Vista Azul

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Ocean Vista Azul

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Occidental Arenas Blancas

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Occidental Arenas Blancas

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Occidental Arenas Blancas

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Ocean Varadero El Patriarca

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Ocean Varadero El Patriarca

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Ocean Varadero El Patriarca

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Ocean Varadero El Patriarca

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Ocean Varadero El Patriarca

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Ocean Varadero El Patriarca

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Tainos

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Tainos

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Tainos

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Tainos

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Selection Bella Vista Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Selection Bella Vista Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Selection Bella Vista Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Selection Bella Vista Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Selection Bella Vista Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Selection Bella Vista Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Selection Bella Vista Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Melia Internacional

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Melia Internacional

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Melia Internacional

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Melia Internacional

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Grand Memories Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Grand Memories Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Grand Memories Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Sol Palmeras

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Sol Palmeras

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Sol Palmeras

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Sol Palmeras

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Melia Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Melia Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Melia Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Melia Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Melia Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Melia Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Melia Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Playa Alameda

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Playa Alameda

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Playa Alameda

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Playa Alameda

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Playa Alameda

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Laguna Azul

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Laguna Azul

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Laguna Azul

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Laguna Azul

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Laguna Azul

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Laguna Azul

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Laguna Azul

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Grand Aston Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Grand Aston Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Grand Aston Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Grand Aston Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Grand Aston Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Melia Peninsula Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Melia Las Americas

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Melia Las Americas

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Allegro Palma Real

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Allegro Palma Real

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Allegro Palma Real

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Melia Las Antillas

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Melia Las Antillas

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Royalton Hicacos Resort & Spa

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Royalton Hicacos Resort & Spa

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Royalton Hicacos Resort & Spa

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Royalton Hicacos Resort & Spa

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Sol Varadero Beach

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Sol Varadero Beach

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Sol Varadero Beach

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Bella Costa

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Bella Costa

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Bella Costa

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Iberostar Bella Costa

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Selectum Family Resort Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Selectum Family Resort Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Selectum Family Resort Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Selectum Family Resort Varadero

Umiestnenie

Tento veľký hotelový komplex patriaci do známej siete Melia sa nachádza v udržiavanej tropickej záhrade. Do centra letoviska s barmi, obchodmi a reštauráciami je to približne 8 km. V okolí Varadera premáva platená autobusová doprava, ktorú môžete využiť na voľný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to približne 35 km.

.
Pláž

Objekt sa nachádza priamo na krásnej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky na pláži - zdarma.

.
K dispozícii pre hostí

Hotel pre osoby staršie ako 16 rokov.

Hotel pozostáva z hlavnej budovy a 2-poschodových bungalovov.

Recepcia, vstupná hala, 4 reštaurácie (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barov (vrátane lobby baru, piano baru, snack baru, plážového baru a baru pri bazéne), tropická záhrada so slnečnými terasami a ležadlami, 2 bazény so sladkou vodou, vírivka, obchod so suvenírmi, izbová služba (za poplatok), práčovňa (za poplatok), konferenčné miestnosti, salón krásy (za poplatok), zmenáreň.

Internet

Internetové zariadenia - za poplatok (cca 4 CUC/hodina).

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavnej reštaurácii, 3 a'la carte reštaurácie (nutná rezervácia vopred): talianska, gurmánska a morské plody, občerstvenie v baroch, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela.

Športový a animačný program

Za poplatok: katamarán, lekcie potápania, vodné bicykle, windsurfing, šnorchlovanie, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolný tenis, 2 tenisové kurty. V areáli hotela wellness centrum (zdarma): posilňovňa, sauna a vírivka. Spa za príplatok - ošetrenie tváre a tela. Hotel poskytuje celodenné animácie. Hotel ponúka zľavnené balíky do golfového klubu Varadero, ktorý sa nachádza 5 km od hotela.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Jeden z lepších 4* hotelov v našej ponuke (preto ho označujeme "+"). Skvelá možnosť pre tých, ktorí ocenia výhody hotela určeného pre dospelých. Hotel oceňovaný pre veľmi dobré jedlo a služby.

Mapa

Počasie

Hodnotenie

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €