Alba Queen Obrázok0
Alba Queen Obrázok1
Alba Queen Obrázok2
Alba Queen Obrázok3
Alba Queen Obrázok4
Alba Queen Obrázok5
Alba Queen Obrázok6
Alba Queen Obrázok7
Alba Queen Obrázok8
Alba Queen Obrázok9
Alba Queen Obrázok10
Alba Queen Obrázok11
Alba Queen Obrázok12
Alba Queen Obrázok13
Alba Queen Obrázok14
Alba Queen Obrázok15
Alba Queen Obrázok16
Alba Queen Obrázok17
Alba Queen Obrázok18
Alba Queen Obrázok19
Alba Queen Obrázok20

Alba Queen

Turecko - Turecká riviéra - Strane
Pobytové

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Hotel

Umiestnenie
Tento rozsiahly, moderný objekt pozostávajúci z niekoľkých budov, bazénov a dobre udržiavaných zelených pozemkov sa nachádza v Colakla. Patrí do siete hotelov Alba. Z jednej strany má výhľad na hory a z druhej na krištáľové morské vody. Do mesta Side je to 8 km, od letiska 55 km.
Pláž

Piesočnatá súkromná pláž vzdialená približne 100 m od hotela s pozvoľným vstupom do mora. Plážové vybavenie (uteráky, slnečníky, ležadlá) je zahrnuté v cene.

.
K dispozícii pre hostí
24-hodinová recepcia, 5 päťposchodových budov, 2 a la carte reštaurácie (ázijská a rybia, nutná rezervácia vopred), snack bar, bar pri bazéne, bar na pláži, lobby bar, bazén (ležadlá, slnečníky a osušky v cene).Za poplatok: práčovňa, konferenčná miestnosť, opatrovanie detí. Domáce zvieratá nie sú akceptované.
Internet
Bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet vo verejných priestoroch.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (7:00-10:00), neskoré raňajky (10:00-10:30), obedy (12:30-14:00) a večere (19:00-21:00) formou bufetu. Nočné občerstvenie (23:30-6:00) v hlavnej reštaurácii, občerstvenie (koláče, zmrzlina, slané občerstvenie) podávané v bare pri bazéne (11:00-16:00) a v plážovom bare (12:00-17:00). Niekoľkokrát týždenne tematické večere s tureckými špecialitami. Miestne značkové alkoholické nápoje, nealkoholické nápoje, džúsy, voda, turecká káva a čaj k dispozícii 24 h vo vybranom bare, v ostatných počas otváracích hodín. Čerstvo vylisované džúsy a dovážané liehoviny za príplatok.

Športový a animačný program
K dispozícii je minigolf (rezervácia nutná), dobre vybavené fitnescentrum, sauna a parný kúpeľ, krytý bazén a vírivka, ktoré môžete využívať bezplatne. Počas dňa sa tu konajú animačné programy pre celú rodinu: športové súťaže, zumba, aqua aerobik, predstavenia a večer živá hudba. Bazén so 4 toboganmi má oddelenú časť pre deti. Hotel má vlastné kúpeľné & wellness centrum. V miniklube (4-12 rokov) je množstvo aktivít pre deti, niekoľkokrát týždenne sa koná minidiskotéka. Za príplatok si môžete požičať tenisové vybavenie, večer rozsvietiť kurty, užiť si procedúry a masáže vo wellness centre, požičať si vybavenie na vodné športy, zahrať si biliard a bowling.
Webová lokalita Miestna kategória
*****
Podľa nášho názoru

Vynikajúco situovaný hotel, známy svojou priateľskou atmosférou. Rozmanitosť ponuky All Inclusive a skvelá športová a animačná ponuka nabáda k dlhšiemu pobytu. Odporúčame pre rodiny s deťmi. Skvelý, rozsiahly objekt, ktorý sa postará o skvelú dovolenku.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnosť

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnotenie r.pl

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €