Lonicera Premium Obrázok0
Lonicera Premium Obrázok1
Lonicera Premium Obrázok2
Lonicera Premium Obrázok3
Lonicera Premium Obrázok4
Lonicera Premium Obrázok5
Lonicera Premium Obrázok6
Lonicera Premium Obrázok7
Lonicera Premium Obrázok8
Lonicera Premium Obrázok9
Lonicera Premium Obrázok10
Lonicera Premium Obrázok11
Lonicera Premium Obrázok12
Lonicera Premium Obrázok13
Lonicera Premium Obrázok14
Lonicera Premium Obrázok15
Lonicera Premium Obrázok16
Lonicera Premium Obrázok17
Lonicera Premium Obrázok18
Lonicera Premium Obrázok19
Lonicera Premium Obrázok20
Lonicera Premium Obrázok21
Lonicera Premium Obrázok22
Lonicera Premium Obrázok23
Lonicera Premium Obrázok24
Lonicera Premium Obrázok25
Lonicera Premium Obrázok26
Lonicera Premium Obrázok27

Lonicera Premium

Turecko - Turecká riviéra
Pobytové
Rodinný
Mezinárodní animace
Pláž do 100 m
Wi-Fi
Posilovna
Bazén se sladkou vodou
Exkluzivní, 5*
Aquapark
Skluzavky
Bazén
Přímo na pláži
Lehátka zdarma

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Hotel

Umiestnenie

Nový, luxusný 6-poschodový hotel Lonicera Premium sa nachádza v zálive Fugla, priamo na piesočnatej pláži. K najbližším obchodom sa dostanete pešo za 5 minút. Do Alanye je to približne 20 km. Na letisko v Antalyi je to približne 100 km.

.
Pláž

Súkromná piesočnatá pláž s pozvoľným zostupom do mora. Plážové osušky, slnečníky a ležadlá sú k dispozícii zadarmo. Kabíny v záhrade na pláži za príplatok.

.
K dispozícii pre hostí

Hodinová recepcia, hlavná reštaurácia podávajúca bohaté jedlá formou bufetu (v hoteli Lonicera World Resort and SPA nie je možné využívať hlavnú reštauráciu), 2 reštaurácie a la carte (za poplatok, v rámci komplexu Lonicera World Resort and SPA), 4 bary vrátane lobby s nepretržitou prevádzkou, hlavný bazén, krytý bazén a detský bazén, 2 vírivky. Za príplatok: služby práčovne.

Internet

V celom hoteli a na pláži je k dispozícii bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.

Stravovanie

Ultra All Inclusive: raňajky (07:00-10:30), obed (12:30-14:30), večera (19:00-21:00) formou bohatého bufetu, tradičná turecká pochúťka gözleme (10:30-16:00), občerstvenie (10:30-16:00), sladkosti (10:00-21:00), nočný bufet (00:00-07:00). Miestne destiláty a niektoré dovážané destiláty a nealkoholické nápoje sú k dispozícii v určených baroch v areáli hotela v čase 10:00-02:30. Za poplatok: ostatné dovážané nápoje.

Športový a animačný program

Hotel má animačný program 6 dní v týždni: vodný aerobik, vodné pólo, boccia, šípky, tenis (osvetlenie tenisového kurtu za poplatok), plážový volejbal, basketbal, sauna, parný kúpeľ, posilňovňa. Večerné show. Možnosť využitia aquaparku a ďalších atrakcií v komplexe Lonicery World Resort and Spa, ako napríklad pre deti: figloklub s poľským animátorom 6-krát týždenne (od polovice júna do polovice septembra). Za príplatok: masáže, kozmetické procedúry, vstup na diskotéku, vodné športy.

.
Webová lokalita Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Vysokokvalitný, novootvorený hotel je ideálny pre tých, ktorí hľadajú lenivý odpočinok a relaxáciu, ako aj každodennú animáciu vďaka možnosti užiť si rôznorodú zábavu v susednom hotelovom komplexe Lonicara World Resort and SPA, ktorý je jednoznačnou ozdobou tohto hotela. Elegantné izby, poloha priamo na pláži a vynikajúce služby sú zárukou úspešnej dovolenky!

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnosť

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Počasie

Hodnotenie r.pl

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €