Riviera Zen Obrázok0
Riviera Zen Obrázok1
Riviera Zen Obrázok2
Riviera Zen Obrázok3
Riviera Zen Obrázok4
Riviera Zen Obrázok5
Riviera Zen Obrázok6
Riviera Zen Obrázok7
Riviera Zen Obrázok8
Riviera Zen Obrázok9
Riviera Zen Obrázok10
Riviera Zen Obrázok11
Riviera Zen Obrázok12

Riviera Zen

Turecko - Turecká riviéra - Alanya
Pobytové
Pláž do 100 m
Wi-Fi
Posilovna
Komorní, malý
Bazén se sladkou vodou
V/blízko centra

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Hotel

Umiestnenie

Moderný hotel sa nachádza v centre turistického mesta Alanya. V blízkosti sa nachádza niekoľko barov, obchodov, reštaurácií, kaviarní. Približne 130 km od letiska v Antalyi.

.
Pláž

Hotel sa nachádza len asi 50 m od známej piesočnatej Kleopatrinej pláže s pozvoľným zostupom do mora (cez trochu rušnú ulicu). Hotel neprevádzkuje plážový uterákový servis. Plážový servis je za poplatok.

K dispozícii pre hostí

24-hodinová recepcia, výťahy, hlavná reštaurácia, bar, bazén, detské brodítko, slnečníky a ležadlá pri bazéne zdarma, posilňovňa. Za poplatok: turecké kúpele.

.
Internet

Ve verejných priestoroch hotela a v izbách je bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.

Stravovanie

Raňajky a večera. Nápoje pri večeri sa platia extra. Za príplatok formula All Inclusive: raňajky, neskoré raňajky, obed, večera formou bufetu v hlavnej reštaurácii, plus popoludňajší čaj (káva a koláč), zmrzlina. Nealkoholické nápoje a miestne alkoholické nápoje sú k dispozícii v bare (Riviera Zen) a v reštaurácii (hotel Riviera a SPA) v čase od 10:00 do 23:00.

Raňajky sa podávajú v hoteli Riviera Zen. Ostatné jedlá sa podávajú v&nbsphoteli Riviera a SPA (vzdialenom 140 metrov od hotela Riviera Zen). Pre hostí s príplatkom za All Inclusive sa nápoje na jedlá v&nbsphoteli Riviera Hotel and Spa z&nbspdodávajú s&nbspopisom jedál.

 

.
Športový a animačný program

Hotel neposkytuje animácie. Hosťom je k dispozícii: stolný tenis, posilňovňa v susednom hoteli Rviera a kúpele. Vodné športy na pláži za poplatok.

.
Webová lokalita Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Elegantný, moderný hotel v centre Alanye. Ideálny pre dospelých a skupiny priateľov, ktorí radi objavujú čaro turistických destinácií. V blízkosti hotela sa nachádza promenáda pozdĺž mora, ideálne miesto na večerné prechádzky.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnosť

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnotenie r.pl

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €