Rixos Downtown Antalya Obrázok0
Rixos Downtown Antalya Obrázok1
Rixos Downtown Antalya Obrázok2
Rixos Downtown Antalya Obrázok3
Rixos Downtown Antalya Obrázok4
Rixos Downtown Antalya Obrázok5
Rixos Downtown Antalya Obrázok6
Rixos Downtown Antalya Obrázok7
Rixos Downtown Antalya Obrázok8
Rixos Downtown Antalya Obrázok9
Rixos Downtown Antalya Obrázok10
Rixos Downtown Antalya Obrázok11
Rixos Downtown Antalya Obrázok12
Rixos Downtown Antalya Obrázok13
Rixos Downtown Antalya Obrázok14

Rixos Downtown Antalya

Turecko - Turecká riviéra - Antalya
Pobytové
Rodinný
S výhledem na moře
Rodinný pokoj
Wi-Fi
Posilovna
Tenisový kurt
Wellness
Bazén se sladkou vodou
Exkluzivní, 5*

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Hotel

Umiestnenie

Hotel je súčasťou hotelovej siete Rixos. Nachádza sa v známom turistickom meste Antalya a zároveň je obklopený zelenou, rozsiahlou vegetáciou. Z hotela sa naskytá výhľad na pohorie Taurus aj na Stredozemné more. Nachádza sa približne 18 km od letiska Antalya, asi 1 km od centra Antalye a približne 45 km od zábavného parku Krajina legiend.

Pláž

Približne 300 m od širokej piesočnatej pláže Aruna. Uteráky, ležadlá a slnečníky sú k dispozícii bez príplatku. Pavilóny za príplatok pri rezervácii vopred.

.
K dispozícii pre hostí

Recepcia, 4 výťahy, hlavná reštaurácia Panoramic Restaurant, 2 reštaurácie a'la carte (bez príplatku pri pobyte nad 4 dni): Terrace Meat (od 19:00-22:00), Turunç Mediterranean Dining Venue (špecializujúca sa na vegánsku a vegetariánsku kuchyňu, od 19:00-22:00) a Sense A La Carte (špecializujúca sa na jedlá z morských plodov, od 19:00-22:00), 6 barov: bar v lobby (od 9:00-0:00), 24-hodinový lounge bar, plážový bar Aruna (od 8:00-20:00), bar pri bazéne Chill & (od 9:00-0:00), bar Turunç (od 19:00-0:00), bar Tropic (od 10:00-0:00), bar Vitamin (od 8:00-20:00). Hosťom je k dispozícii: vonkajší bazén a detský bazén. Ležadlá, slnečníky a osušky sú k dispozícii bez príplatku. Parkovisko. Za príplatok: lekárske služby, poštové služby, práčovňa, opatrovanie detí, fotograf, obchody, izbová služba.

Internet

V izbách a verejných priestoroch hotela môžete využívať bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.

Stravovanie

Všetko Incusive: raňajky (6:30-10:30), obed (12:30-14:30) a večera (18:45-21:30) formou bufetu v hlavnej reštaurácii Panoramic Restaurant. Občerstvenie dostupné 24 hodín denne v Lobby Lounge, občerstvenie na pláži (8:00-20:00), občerstvenie v Tropic bare (12:00-17:00). Počas raňajok sú k dispozícii ovocné šťavy, káva a čaj. Miestne alkoholické a nealkoholické nápoje a vybrané importované nápoje k dispozícii 24 hodín v bare Lobby Lounge, v ostatných baroch počas otváracích hodín.

Športový a animačný program

V hoteli sa organizujú vonkajšie aktivity, rôzne zábavné programy, podujatia a večierky. Pre hostí sú k dispozícii: živé hudobné vystúpenia, vystúpenia DJ, klavírny recitál, cyklistické výlety, posilňovňa, šípky, boccia, futbal, volejbal, basketbal, ranná gymnastika, vodná gymnastika, crossfit, joga, pilates a tabata. Tenisový kurt je k dispozícii bez poplatku do 17.00 h (vybavenie a osvetlenie kurtu za poplatok). Hotel má kúpeľné centrum a zahŕňa: turecký kúpeľ, turecký kúpeľ pre dámy, relaxačnú zónu, parný kúpeľ, saunu. Za poplatok: masáže, kozmetické procedúry, individuálne hodiny v posilňovni, zdravotné centrum a prenájom skútrov. Špeciálne pre hostí s All Inclusive hotel zabezpečil bezplatnú kyvadlovú dopravu do zábavného parku Land of Legends. Pre deti vo veku 4-12 rokov: miniklub Rixy (10:00-22:00) s množstvom aktivít počas dňa, detské ihrisko.

Webová lokalita

www.rixos.com

Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Exkluzívny hotel pre náročných, ktorý spĺňa prehnané očakávania. Nádherné interiéry sa snúbia s neuveriteľným výhľadom zvonku. Fantastická ponuka All Inclusive poskytne úžasný zážitok a rozmanitosť kuchyne uspokojí. Vrelo odporúčame tým, ktorí chcú stráviť dovolenku v netradičnej destinácii, ktorá poskytuje množstvo zábavy a vybavenia.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnosť

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnotenie r.pl

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €