Sherwood Suites Resort Obrázok0
Sherwood Suites Resort Obrázok1
Sherwood Suites Resort Obrázok2
Sherwood Suites Resort Obrázok3
Sherwood Suites Resort Obrázok4
Sherwood Suites Resort Obrázok5
Sherwood Suites Resort Obrázok6
Sherwood Suites Resort Obrázok7
Sherwood Suites Resort Obrázok8
Sherwood Suites Resort Obrázok9
Sherwood Suites Resort Obrázok10
Sherwood Suites Resort Obrázok11
Sherwood Suites Resort Obrázok12
Sherwood Suites Resort Obrázok13
Sherwood Suites Resort Obrázok14
Sherwood Suites Resort Obrázok15
Sherwood Suites Resort Obrázok16
Sherwood Suites Resort Obrázok17
Sherwood Suites Resort Obrázok18
Sherwood Suites Resort Obrázok19
Sherwood Suites Resort Obrázok20
Sherwood Suites Resort Obrázok21
Sherwood Suites Resort Obrázok22
Sherwood Suites Resort Obrázok23
Sherwood Suites Resort Obrázok24
Sherwood Suites Resort Obrázok25
Sherwood Suites Resort Obrázok26
Sherwood Suites Resort Obrázok27

Sherwood Suites Resort

Turecko - Lara
Pobytové
Rodinný
Wi-Fi
Posilovna
Exkluzivní, 5*
Bazén

Všetko čo potrebujete vedieť o zájazde

Hotel

Umiestnenie

Komplex budov, ktoré tvoria hotel, bol otvorený v roku 2019 a nachádza sa v obci Lara. Nachádza sa približne 11 km od letiska v Antalyi, približne 13 km od centra mesta Antalya a približne 100 m od najbližšej autobusovej zastávky.

Pláž

Piesočnatá pláž je vzdialená približne 750 m. Ležadlá, uteráky, sprcha, WC sú k dispozícii bez príplatku.

.
K dispozícii pre hostí

Recepcia, hlavná reštaurácia Loxley, 2 reštaurácie a'la carte: Sapore a Safran (k dispozícii za príplatok, rezervácia nutná, otvorené od 18:30 do 20:45 počas vybraných 3 dní v týždni), reštaurácia s občerstvením Splash a Wave, cukráreň. 4 bary: lobby bar Chill, bar Spalsh, bar Wave a bar Gilbert. K dispozícii sú 4 bazény a detský bazén, aquapark s 8 šmykľavkami pre dospelých a 2 šmykľavkami pre deti, vodná veža pre deti. Ďalší detský bazén je k dispozícii vo vnútri budovy. Ležadlá a uteráky sú k dispozícii bez príplatku. Opatrovanie detí a detský balíček (ohrievač, elektronická opatrovateľka, sterilizátor) sú k dispozícii za príplatok po predchádzajúcej rezervácii.

.
Internet

V izbách a verejných priestoroch hotela môžete využívať bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.

Stravovanie

All Inclusive: v hlavnej reštaurácii raňajky (7:00-10:30), obed (12:30-14:00) a večera (18:30-20:45) a nočné občerstvenie (23:00-23:45). Občerstvenie ako zmrzlina a turecké palacinky k dispozícii vo vybraných časoch v reštauráciách Wave a Spalsh. Cukráreň Gilbert (14:00-18:00) s výberom sladkostí. Miestne nealkoholické a alkoholické nápoje dostupné v lobby bare Chill (10:00-23:00) a v ďalších baroch vo vybraných časoch. Importované nápoje, energetické nápoje a čerstvo vylisované šťavy sa platia extra. V čase 00:00-7:00 sa alkoholické a nealkoholické nápoje a jedlo platia navyše.

Športový a animačný program

Hotel ponúka dennú a večernú zábavu, a to aj pre deti. Okrem iného je hosťom k dispozícii gymnastika, vodná gymnastika, step aerobik, vodné hry, stolný tenis, šípky, basketbal, boccia, animácie, turecký kúpeľ, sauna a fitnescentrum. Okrem toho sú za príplatok k dispozícii vodné športy, centrum krásy, masáže, peelingy. Ponuka pre deti: mini klub (4-12 rokov), mini diskotéka, detský bufet v hlavnej reštaurácii, živé predstavenia.

Webová lokalita

www.sherwoodhotels.com.tr

Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Novo zriadený moderný hotel s vynikajúcimi službami. Je zariadený v krásnom, modernom štýle a nabáda k dlhodobému pobytu každého, kto chce stráviť dovolenku na exkluzívnom mieste s vkusom. Vynikajúca ponuka aktivít v hoteli spestrí každý výlet. Odporúčame pre milovníkov vzrušenia a bezstarostných cestovateľov.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnosť

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnotenie r.pl

Najbližšie termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otváracia doba

Pon - Pia 08:30 - 16:30

Číslo účtu: SK8911110000001376238003

Obchodujeme s aktuálnym kurzom 1 zł = 0.23 €